Csokonai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétlem,hogy ezt a feladatot ma adták volna fel - ha igen,akkor biztos kiérdemleted valamivel - ha nem akkor meg magadra vess amiért a ma estédet kell erre szánnod 😊
Pedig milyen szép ez a mai este <#taps>#taps>
Jah és a Google tényelg jó barát...<#nyes>#nyes>
ui.:nem tudom mi lesz majd veled,amikor a csótánnyá változásról kell elemzést irnod...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
cserébe megengedem neked,h személyesen add át :_SA?D_:?FS
ReaL MaDRid x siempre
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ne várdd el,h más megcsinálja majd helyetted,szted ki az a barom,aki puszira megcsinálja egy ismeretlennek?
ReaL MaDRid x siempre
Qwerty4
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
leszarom a konfigod...