Nokia N80

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Igen, az nálam is volt sajna. Szerintem nem bírja memóriával. A nagyonn oldalaknál gyakran kilépegetett.

Töltsük le az internetet!

Magnumrolcsi
Értem, köszi. 😊 Nem youtubon akartam nézni.
Viszont ide sg-re sem tudok feljönni mert kilép hirtelen.

KILLER2
N80 böngészõje sajnos nem támogatja a falsh videókat, nem elég jó a flash lejátszója.
Youtube-hez vannak lejátszók. Most így kapásból a mobitubia jut eszembe. De ezekkel le is lehet menteni videót és a lementetteket lejátszani meg elég sok mindent, szóval ha youtuben akarsz videókat nézni, akkor még jobb szerintem, mint az böngészõ.
Más videókat viszont szerintem nem nagyon tudsz megnézni.

Magnumrolcsi
Videót akarnék nézni interneten, de nem játsza le, azt írja, hogy töltsek le Adobe Flash Playert. 😊 Most tettem rá flash lite 2.1-et, semmivel nem jobb. Van valami böngészõ vagy videó lejátszó program amivel meg tudom nézni neten a videókat?

KILLER2
Nem kell valakinek eladó N80 dobozban mindenestül +1GBs memkártyával?

laci 700
Bármit csinálsz ott mindig egyben lesz! (Ott felsorolja az összes számot!)

Nem a zenelejátszóba hanem a Galéria/Számokba
LoDMaSt
Azaz a zenelejátszóban vannak egybeömlesztve?
Ha igen, azért, mert a .mp3 fájlból olvassa ki az adatokat, és ott kell megadnod jobb gomb tulajdonságok alatt, hogy elõadó, stb... És akkor tudja szortírozni elõadó szerint.

@ Hellomarci

Hmm.. Csak nem akarja az igazságot 😊 A gépen csináltam mappát a teló memóriajába, és oda másoltam a mappába a zenét, de a telefonon egybe ömlesztette mindet
köszi! sikerült!
LoDMaSt
Ha géprõl átmásoltad a telóra, azon belül vagy a saját filekezelõjével másolsz, vagy összekötöd a gépel, és az intézõn keresztül.

@ Hellomarci

géprõl másoltam a telefonra...
LoDMaSt
Zenét a géprõl másolnád a mappába, vagy a telefonodról?

@ Hellomarci

Ismét lenne egy problémám...😊 Most pedig az hogy csináltam mappát a telefonba és nem tudok belemásolni semmit... zenét szeretnék bele másolni de nemtudom hogy kell 😊 Valaki tudna segíteni? 😊
KILLER2
Ha le vannak mentve valahol, akkor igen. Amit teljesen kitöröltél, azt már nem lehet tudtommal visszahozni.

Sziasztok! Nokia E65-on szeretnem visszaallitani a kitorolt szamaimat, lehetseges? Aki tud, irjon vmi okosat, kerem!
Sajnos a vateráról rendeltem, nemsok esély van rá h kipróbáljam :S
laci 700
Én a haverom kártyájával próbáltam és mûködött! De azért jobb kipróbálni😄

KILLER2
Hátõõõ, fogalmam sincs, de szerintem menne. De célszerû lenne elõbb kipróbálni és utána megvenni, ha van erre lehetõség.

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy: Nokia N80-as telómba bele megy a Micro SD kártya Mini SD adapterrel? Vagy csak a sima Mini SD kártya? Válaszotokat elõre is köszönöm!
Magnumrolcsi
Kerestem egyet, Best Alarms v1.04.S60v3. Feltettem, signozni nem, csak regisztrálni kellett.

Köszi a segítséget! 😊

KILLER2
Hát, szignózást nem nagyon ajánlom, szerintem jobban jársz, ha kerítesz egy másik programot vagy ha mindenképp ez kell, akkor hackeled a telefont, hogy ne kelljen szignózni, mert ha jól tudom, a symbiansigned.comról most nem nagyon lehet hozzávalókat szerezni (innen szerzed többek közt a .cer fájlokat is).

Magnumrolcsi
Köszi!
Találtam egy ilyet , signozni kell, de nem tudom, hogy kell. Ír valami .cer file-t, nem találom, anélkül meg nem tudom signozni. Segítség?

KILLER2
Véletlenül rábukkantam erre, szerintem ez is jó lenne neked: Very-Soft NiceAlarm

KILLER2
Most jgy hirtelen a Handy Clock-ot tudom név szerint, abban van ébresztõ. De azt tudom, hogy van sok, elég sokat tudó ébresztõ program.

Magnumrolcsi
Kerestem olyan programot amin az ébresztõt lehet beállítani, hogy ne kelljen minden nap újra és újra beállítani. Nem találtam googleval sem.
Valaki esetleg tud?

kraawz
köszi a gyors választ (Y)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

KILLER2
Bluetoothos GPS vevõvel lehet GPSként használni.

kraawz
Most jutottam 30 ezerért egy ilyen telóhoz,garanciáért,stb.. 😊

Érdekelne,hogy GPS megoldható e rá?

GPS vevõantennával(bluetooth) lehet-e GPS vevõként mûködtetni??

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

KILLER2
Hát ezen itt biztos, hogy senki nem tud segíteni. Vidd el szervizbe azt gondolom megcsinálják.

ChuckyHUN
HEEEEEELP!
Haldoklik a telefon😞(
Mikor kinyitom, káb a billentyûzár kapcsolásának vonalában, kikapcsol a kijelzõ és csak fehéren világít + a felsõ lapon lévõ gombok nem mûködnek, tehát ha kinyitom akkor a kijelzõ lapja teljesen meghal... visszacsusztatom ls akkor jó lesz de ha kinyitom ujra szar :S

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

laci 700
kell hozzá egy külön progi... a nevére már nem emlékszem de ITT biztos találsz!

Sziasztok! N80-ba hogy lehet csengõhangnak videót beállítani??? Mert már próbáltam de csak a hangot játsza le a képet(videót) azt nem :S Segítségeteket elõre is köszönöm!!!
KILLER2
Lötyög? Nekem úgy emlékszem, soha nem lötyögött.

ChuckyHUN
Én N76 ra, vagy K850i re szívesen elcserélném... pedig szeretem nagyon.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Magnumrolcsi
Nekem ez volt az elsõ és utolsó csúszkás telefonom. Nagyon tetszik, sok mindent tud, jó a kamerája, wifije, hatalmas kijelzõ, stb.. szóval minden. Rosszként csak a csúszka lötyögését tudom felhozni ami zavar. Most lett rajta cserélve elõ - hátlap, csúszka, gombsor. Jó pár ezresembe került. De amint olcsóbb lesz az N82 váltani fogok. 😞 Pedig nagyon meg kedveltem március óta.

tud valaki olyan progit amivel ram memóriát tudok felszabadítani? vagy megnézni mik foglalják a helyet? mert a handy taskmannal nem sikerült..köszi

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

ez a teló eszméletlen, ilyen okos telefont, mindent lehet, most pont egy eb 2008 progit töltöttem le a mi percre kész infókkal szolgál az eb-rõl, állat😄

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

ChuckyHUN
nekem alapbol olyan 😊)

van olyan program ami lezárja a billentyûket miután összecsúsztatom a telót, mert kb 4-et próbáltam de egyikse ment jól, nekem nem kell semmi csak zárja le ha összetoltam a teleont...

mindegy, haverom nokianál dolgozik úgyhogy lezsírozza...azért kösz

KILLER2
Nem tudom, én nem emlékszem, hogy valaha is lötyögött volna, amíg használtam és most se tudok róla.

köszi.. még lenne egy kérdésem, ugye a fránya lötyögés, na ugye találtam neten celluxos megoldást be is teszteltem, tök jól is raktam fel, semmi nem látszik, ugye a két sinhez raktam, de jobbra számítottam, valakinek van véleménye errõl a sufni tuningról?

KILLER2
Van egy olyan a beállításokban, hgyo Wlan varázsló. Abban a legegyszerûbb. Ott bekéri a jelszót és beteszi a kapcsolatok közé, így ha érzékeli azt a hozzáférési pontot, akkor ott van a netszolgáltatók között és ott már nem kell újra megadni a jelszót.

köszi de ma vettem meg pont.. viszont egy kérdésem lenne, ha wifizek itthon, hogy kell beállítani, hogy a wpa kódját ne kelljen mindig megadnom?

KILLER2
IE verzió nincs, már azonos a másikkal. Én még nem próbáltam rajta skype-ot, de tudtommal jó. A wifi-je nem a legerõsebb, de tökéletesen mûködik.
Ja és nem érdekel esetleg egy 1 éves N80? (gombjai kicsit kopottak, de amúgy tökéletes és karcmentes)

most veszek ilyen telót, visszaolvastam de megkérdem azért, akkor n80-on is van wifi és kifogástalul mûködik ugye? és mi a helyzet a skyppal a nem internet edition-os verzióban?

Magnumrolcsi
Nokia N80 szétszedési és összeszerelési videó. 😊

KILLER2
Érdekelne valakit eladó N80? Egy éves, gombjai kicsit kopottak, de amúgy teljesen hibátlan. Gyári tartozékok + 1 GB-s memkártya + kérésre programok.

Magnumrolcsi
Köszönöm.