Aranycsapat

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Checkerboy
Azért mert olimpiát nyertek.Egyébként ezüstcsapat :)

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Olimpiát viszont nyertek... legalábbis asszem. Nem igazán éltem még akkoriban :)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

sweech
nem értem miért aranycsapat ha nem nyertek vb-t =)

ProGabe
SÕT! The Golden Team :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gordon 24
De ahogy nézem már nincs ott.. Ugyhogy lehet már törölték, Vagy nem tduom. Mindegy.

Downhill!!

oké

gordon 24
De akkor szólj valami Modinak hogy mi volt mert nem fog tetszeni nekik.

Downhill!!

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
megtudná vki mondani az aranycsapat meccsre utazó keretét kbra, számokkal és posztokkal, és adatokkal ellátva? ( adat= kilo magasság )

bocsi, hogy kettõt csináltam az egyiket rossz helyen nyitottam meg.ELNÉZÉST

ColdFire
dupla élvezet? :D

2006. 11. 19. - Aranycsapat
2006. 11. 19. - Aranycsapat

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

igen érdekel engem ez a topic!!!

REALista
Nagyon érdekelhet téged a téma...<#shakehead>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Checkerboy
Tudtommal a képeket nem írni szoktuk , de figyelj ennyi helyesírási hiba mellett már tök8 , h mit csinálsz azzal a rohadt képpel , nemigaz?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Alexease
Ez teged valoban erdekel, vagy csak topic-nyito kenyszered van?! De legyen barhogy, legalabb 1 mondatot lennel kepes leirni normalisan:))
Pheaper
minek kellett 2 topic???

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

ide írjatok az aranycsapatról mindent képeket és amiket tudtok!!!!

← ElőzőOldal 2 / 2