Nokia 6131
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mikor N70-em volt akkor tudtam küldeni Motorolákra! Sztem a MOtoknak van érdekes BT-ja!
Amugy Sztetek Szofthiba hogy amikor hívok valakit és kicsöng akkor má számolj a mp-ket!
Pl.: Kicsöng 2-õt éslerakom kiírja h eltett 4 mp <#szomoru1>#szomoru1>!
Sztetek mûxik a Nokia Software updaterrel lehet ezt is frissíteni??????
Amugy Sztetek Szofthiba hogy amikor hívok valakit és kicsöng akkor má számolj a mp-ket!
Pl.: Kicsöng 2-õt éslerakom kiírja h eltett 4 mp <#szomoru1>#szomoru1>!
Sztetek mûxik a Nokia Software updaterrel lehet ezt is frissíteni??????
MSI GX600PX-214hu Notebook
De eddig N70-em volt és avval birtam mindenkinek, de ezzel Moto-kra nem tok!
Amugy Ezzel is lehet a NOkia Software updaterrel frissíteni a Szoftját!
Me nekem mikor kicsöng má akkor számolja a másodperceket. Pl. Én Vodás vok és nincs rajta pénzem, ameddig várom hogy végigmondja a szövegeet a kicsengésig addig eltelik 20 mp!!
Lehet egy szoft frissítés jót tenne!
Most V 03.50-es van rajta 13-03-06!
Me má vettem észre érdekes dólgókat
Amugy Ezzel is lehet a NOkia Software updaterrel frissíteni a Szoftját!
Me nekem mikor kicsöng má akkor számolja a másodperceket. Pl. Én Vodás vok és nincs rajta pénzem, ameddig várom hogy végigmondja a szövegeet a kicsengésig addig eltelik 20 mp!!
Lehet egy szoft frissítés jót tenne!
Most V 03.50-es van rajta 13-03-06!
Me má vettem észre érdekes dólgókat
Jaja, Motorolának (RazR) én sem tudtam küldeni semmit... Mondjuk szerintem a Nokiák Bluetooth-a mindig is érdekesen mûködött...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Nah nékem is ilyen telóm van!!!
Én nagyon meg vok vele elégedve!
Az Mp3 lejátszó része Qrvajó, a hangszórója meg qrvajó minõségben nyomja a zenét!
Nem tom lehet csak az enyémben de más nem vette észre hogy ha csinálok képet akkor a kijeljõ olyan zöld pöttyös egy picit!
Jah és Észrevettem hogy egy motorolával sem Kompatibilis a Bluetoothja (V550, E398) "Sikertelen küldés"!!!
Ez sem tünt fel senkinek???????
Aki tapasztalt ilyet a Bt-vel kapcsolatban vagy avalaki tud erre a telókra küldeni vagy másik Motorolára az válaszoljon!!!!!!!4
Én nagyon meg vok vele elégedve!
Az Mp3 lejátszó része Qrvajó, a hangszórója meg qrvajó minõségben nyomja a zenét!
Nem tom lehet csak az enyémben de más nem vette észre hogy ha csinálok képet akkor a kijeljõ olyan zöld pöttyös egy picit!
Jah és Észrevettem hogy egy motorolával sem Kompatibilis a Bluetoothja (V550, E398) "Sikertelen küldés"!!!
Ez sem tünt fel senkinek???????
Aki tapasztalt ilyet a Bt-vel kapcsolatban vagy avalaki tud erre a telókra küldeni vagy másik Motorolára az válaszoljon!!!!!!!4
Holnap nyitok egy topikot: milyen kést használsz a kenyérszeleteléshez?
Mert az enyém jól vág, de az éle kezd kopni...blabla
Mert az enyém jól vág, de az éle kezd kopni...blabla
...akkor mutassátok meg, hogy a tietek milyen munkát csinál. Könnyû a másét fikázni. -.-
Az enyémtõl biztosan jobbat csinál, mert a Nokia 3410-esen nincs kamera. 😊
Az enyémtõl biztosan jobbat csinál, mert a Nokia 3410-esen nincs kamera. 😊
csodálatos...
Szeressük a zacskós tejet
Na ilyen képet csinál, illetve ennél jobbat, mert itt elég borús volt az idõ...

Kb. egy hónapja van ilyen telcsim.

Eddig egyetlen negatívumként azt említeném, hogy nem megfelelõ a flipes kialakítás miatt a felsõ része a telefonnak összecsukott állapotban képes picit elmozdulni az alsóhoz képest és ez bizony látszik a a telefon felsõ részének a belsején a kijelzõ alatt és fölött (a mûanyag alig láthatóan de kezd kopni).
De amúgy nagyon fasza kis készülék, a kijelzõje szerintem fantasztikus, a kamera megfelelõ fényviszonyok mellett nagyon szép képet készít (persze mobilhoz képest), vettem bele egy 512MB-os micro SD kártyát, nem lassult tõle a telcsi, a menüje szerintem nagyon logikus és átlátható, szóval nekem bejött. Készenléti ideje is elég jó ahhoz képest, hogy az aksi elvben elég gyengus. És egy feltöltéssel 4 óra beszélgetést kibír, ha semmi mást nem csinálsz vele.

Eddig egyetlen negatívumként azt említeném, hogy nem megfelelõ a flipes kialakítás miatt a felsõ része a telefonnak összecsukott állapotban képes picit elmozdulni az alsóhoz képest és ez bizony látszik a a telefon felsõ részének a belsején a kijelzõ alatt és fölött (a mûanyag alig láthatóan de kezd kopni).
De amúgy nagyon fasza kis készülék, a kijelzõje szerintem fantasztikus, a kamera megfelelõ fényviszonyok mellett nagyon szép képet készít (persze mobilhoz képest), vettem bele egy 512MB-os micro SD kártyát, nem lassult tõle a telcsi, a menüje szerintem nagyon logikus és átlátható, szóval nekem bejött. Készenléti ideje is elég jó ahhoz képest, hogy az aksi elvben elég gyengus. És egy feltöltéssel 4 óra beszélgetést kibír, ha semmi mást nem csinálsz vele.
← ElőzőOldal 2 / 2