Ákos - Még közelebb (2006 - 2007)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Amúgy a koncertDVD-n az Ölelj meg újra címû számban az a kis 1perces "kitérõ" mi? Ahogy látom sokan ismerik, mivel éneklik vele, de én nem vagyok képben sajna.
Most be kell érni ezekkel a CD-kkel/DVD-kkel egy ideig, mert messze van még az új lemez és az új turné.
Ez a tripla DVD is olcsóbb mint amennyiért rendeltem. 4500 körül van, nekem meg postaköltséggel volt vagy 7400 körül😄
Egyébként Szakost ritkán mutatja a kamera, szegény Samut pedig méginkább.
Ismerj fel, ideális popsztár, hûség, új törvény, idelenn idegen, mindenki táncol- számomra ezekért érte meg igazán a dvd. No nem mintha a többi rossz lene, de ezeket imádom 😄
Belenéztem a 2. lemezbe is komolyabban, van rengeteg dolog ott is😊
Az alternatív képsávokat nem nagyon nézegettem még, talán 1-2 számnál van értelme, de a legtöbbnél csak effektek mennek. A dobozon az van, h a felvétel a Syma csarnokban és a turné helyszínein készült, szóval nemtom, hogy az Angyali szeretõ hol lett felvéve, nem ismerõs a helyszín.
Amúgy egyelõre még csak ezt az elsõ DVD-t hallgattam, fõleg az Angyali szeretõt, az nagyon jó ebben a koncertverzióban😊 A többi lemez még ezután jön.
Ennek az elsõ lemeznek a menüje a Még közelebb albumra hajaz, a dalok listán, a hangbeállításokon meg a feliratozáson kívül nincs is más.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Emailt küldtek tegnap,h postázták és vagy ma vagy holnap érkezik meg.
Meg ahogy láttam ma és holnap postázzák, szóval meg kell azt kapnod.
De még ki se bontottam, most értem haza a postáról😊
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
2007. 09. 01. Sláger Rádió, Megaparty tracklista:
Ragyogtasd fel arcod... (Intro)
Gépszabadság
Minden most kezdõdik el
Alig hitted
Ismerj fel
Végre
Adj hitet
Ne fájjon többé
Örök április
Még közelebb
Majom a ketrecben
Idelenn idegen
Lepkegyûjtõ
Új Törvény
Hûség
Mindenki táncol
101es szoba
Utolsó hangos dal
Ölelj meg újra
Ilyenek voltunk
Ikon
Adjon Isten..
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
TRIPLA DVD!
Ákos legutóbbi albuma, a Még közelebb platinalemez lett, elnyerte az év rockalbuma címet a Fonogram díjkiosztóján, Ákost pedig az év legjobb férfi énekesének választotta a VIVA TV közönsége. Az albumról kimásolt Minden most kezdõdik el címû, DualDisc formátumú maxi is platina lett. A Még közelebb dalaira épülõ koncertturné 2006. decemberétõl 2007. augusztusáig tartott, 18 állomáson csaknem 100.000 érdeklõdõt vonzott. Az országjáró turnét tripla (!) DVD-kiadvány örökíti meg, amely világviszonylatban is egyedülálló anyagot tartalmaz. Az elsõ korongon a 2007. májusi, budapesti, fergeteges hangulatú koncert felvétele szerepel, összesen 29 szerzemény, sztereó, Dolby 5.1 és DTS hanggal. 26 (!) dalnál találunk alternatív képsávot: itt tekinthetõ meg önállóan az a képanyag, amelyet a koncerteken háromosztatú kivetítõn láthattak a nézõk. A második korong az extra tartalmaké: itt a 2006. decemberében és 2007. nyarán játszott extra turnédalok kaptak helyet, összesen hat szerzemény, mindegyik három hangnormával és esetenként alternatív képsávval. Megtekinthetõk a Még közelebb album klipjei is a korongon, négy dal, szintén sztereó, DD 5.1 és DTS hanggal. Emellett öt (!) dokumentumfilm is szerepel az extra lemezen: így készült a Még közelebb-album, az Adj hitet klip forgatása, turné-werkfilm, három akusztikus dal az Andante Borpatikában, valamint A hét parancsszó címû verslemez készítésének dokumentumfilmje 2001-bõl, Kaszás Attila emlékére. A harmadik lemez pedig igazi különlegesség: az éppen tízesztendõs, 1997-es Beavatás-koncert felvétele most jelenik meg elõször DVD-n!
A háromlemezes kiadvány különlegesen szép digipack csomagolásban lát napvilágot. Az elõrendelés mostantól pontosan egy hónapon át, 2007. augusztus 28-tól szeptember 28-ig tart. KATT IDE!
Tervezett országos megjelenés: 2007. október 5., aznap dedikálás is lesz!
ÁKOS – MÉG KÖZELEBB
TRIPLA DVD!
Koncertfilm
2007. május 19., Budapest,
SYMA Sport- és Rendezvényközpont
valamint
az 1997-es BEAVATÁS-koncert
a Budapest Sportcsarnokban
Extrák:
- Interaktív menük
- Három hangnorma: sztereó, Dolby Digital 5.1, DTS
- Dalszövegek
- A 2006-2007-es extra turnédalok (6 dal)
- A MÉG KÖZELEBB album klipjei (4 dal)
- Dokumentumfilmek a lemezkészítésrõl, a klipforgatásról és a turnéról
- Három akusztikus dal az Andante Borpatikában
- A hét parancsszó – Kaszás Attila emlékére
Részletes tartalom:
DVD 1: MÉG KÖZELEBB - KONCERTFILM 2007
NYITÁNY – RAGYOGTASD FEL ARCOD
GÉPSZABADSÁG
ANGYALI SZERETÕ
MINDEN MOST KEZDÕDIK EL*
ALIG HITTED*
ISMERJ FEL*
A LEPKEGYÛJTÕ*
VÉGRE*
ENNYI NEM ELÉG*
ADJ HITET*
MENEKÜLJ*
ÖRÖK ÁPRILIS*
MÉG KÖZELEBB*
MAJOM A KETRECBEN*
IDEÁLIS POPSZTÁR*
ÕSZI TÁJKÉP*
ÖLELJ MEG ÚJRA*
ÚJ TÖRVÉNY*
HÛSÉG*
ÉJJEL A VÁROSBAN*
TÛ A VÉNÁN*
IDELENN IDEGEN*
MINDENKI TÁNCOL*
A 101-ES SZOBA*
1956*
ILYENEK VOLTUNK*
IKON*
MONDJ IGENT*
ADJON ISTEN...*
* alternatív képsáv!
A felvétel 2007. május 19-én készült
a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban, Budapesten
Rendezõ: Papanikolaou Nikolaos
DVD 2: EXTRÁK
01 AZ EXTRA TURNÉDALOK
2006
Csak te vagy
Ébredj*
Méreg*
Egyetlen hívó szó elég*
2007
Ne fájjon többé
Az utolsó hangos dal
* alternatív képsáv!
02 A MÉG KÖZELEBB ALBUM KLIPJEI
Adj hitet
Minden most kezdõdik el
A lepkegyûjtõ
1956
03 Így készült a MÉG KÖZELEBB album
04 Adj hitet – klipforgatás
05 MÉG KÖZELEBB turné dokumentumfilm
06 Három akusztikus dal az Andante Borpatikában
07 A hét parancsszó – Kaszás Attila emlékére
DVD 3: BEAVATÁS – 1997
BEAVATÁS
ERÕ ÉS ALÁZAT
MINDEN NAP
NEM
GET DOWN
A SZEM
ELMONDATOTT
TITOK
VALAMI VÉGET ÉRT
TÁNCOLJ A TÛZÖN ÁT
MINDEN, AMI SZÉP VOLT
ILYENEK VOLTUNK
HELLO
INDIÁNTÁNC
ADJON ISTEN…
A felvétel 1997. május 24-én készült a Budapest Sportcsarnokban
Rendezõ: Papanikolaou Nikolaos
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Ákos sitkei, turnézáró koncertje is nagyon nagy buli volt, de aki lemaradt, annak itt a ráadás!
Szeptember 1-én, Budapesten a Sláger Rádió Megapartyn lép fel Ákos este 9-kor.
A rendezvény ingyenes!
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Azért merült fel bennem igazából, mert a siófoki koncert a szabadtéri színpadon lesz, ahol feltételeztem, hogy van nézõtér ülõhelyekkel, de akkor ezekszerint máshogy oldják meg.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Egyébként ezeken a koncerteken van ülõhely? Anyuka miatt kérdem.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Sorry, de nyaralni voltam és nem nagyon tudtam írni. Nekem is inkább a rock hangszerelés tetszik fõleg a Még közelebb turnésak mert eze még másabbak 1 kicsit. ha van msn-etek küldjétek el a címet privátban és majd többet tudunk beszélni a koncertekrõl.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Siófokra én is kíváncsi lennék, bár sajna nem leszek ott. Érdekes lesz, talán egy új oldalról mutatja be a dalokat Ákos?!
Sajnos az Andande pont nem jött be annyira, mint a stúdióalbumok.
A koncertDVD-re leszek kíváncsi, mert ebben a hangszerelésben csak mások ezek a dalok, az Andante album is ezért tetszett nagyon.
A számlista olyasmi volt Agárdon is mint Abádszalókon, pontosan már nem emlékszek.
9kor kezdõdött a koncert a nagy meleg miatt, fél9kor még elég kevesen voltak, gondoltam itt nem nagy buli lesz. Aztán elkezdõdött a koncert, fél óra múlva hátranéztem, akkor már tömve volt a strand😊 Zalán végig mosolygott és nevetett sérült lába ellenére is.
Ákos hamar felpörgette az elején álmos közönséget.
Itt mindössze egy kivetítõ volt.
Hangulatban a tavalyi debreceni koncert jobb volt, de ott sokkal többen is voltak.
Na de semmi probléma nem volt végülis, tök jó volt ez a koncert is, Ákosban nem lehet csalódni😊
Az Angyali szeretõ és az Éjjel a városban melyik albumon van? Két kedvenc szám, és nincs meg😞( pedig úgy meghallgatnám õket.
Tavaly a gyõrin, és a MOL ajándékkoncerten.
Én is a siófoki felé kacsintgatok, de mindkettõ is jó lenne.
Másfelõl NEM LEHET MEGUNNI ! ! de azért kíváncsi vagyok a beszámolódra fõleg ha a siófokira mész. Hát hajrá, az abádszalóki nagyszerû volt.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB