Motorola K1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy ilyen telóm és ki szeretném törölni azokat a neveket akiknek sms-t küldtem ezt hogy tudom megtenni?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Sziasztok Hogy lehet szétszedni ezt a telefont. Ki szeretném takarítani de nem tudok rájönni.
Elõre is köszi.
Elõre is köszi.
USB kábelen sokkal egyszerûbb...
Sziasztok! Vettem egy motorola k1-et, a problémám a következõ. Bluetoothon keresztül tudok adatot küldeni pc-re, de vissza már nem😞 próbáltam már a motorola program legfrissebb verziójával is, de az ott szereplõ listában nincs benne ez a típus. Tudna valaki segíteni?
Elõre is köszi😊
ate5z
Elõre is köszi😊
ate5z
Csáó!
Tudja valaki, hogy van e mód valahogy a telefonra rakni játékot a számítógéprõl? Köszi
Tudja valaki, hogy van e mód valahogy a telefonra rakni játékot a számítógéprõl? Köszi
Sziasztok!
Nem régóta van meg nekem a motorola K1 telóm és képtelen voltam rájönni, hogy hogy kell beállítani azt, hogy a csengõhan és az üzenethang ne ugyanaz legyen!!!
Ha tudtok, akkor légyszi segítsetek!
Nem régóta van meg nekem a motorola K1 telóm és képtelen voltam rájönni, hogy hogy kell beállítani azt, hogy a csengõhan és az üzenethang ne ugyanaz legyen!!!
Ha tudtok, akkor légyszi segítsetek!
te valami gyogyszeres kezeles alatt allsz?😄
hehe jólvan gúnyólodjatok csak 😄
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
ez a logó!!!
lááááááááááááááááálll<#vigyor1>#vigyor1><#taps>#taps><#duma>#duma>
lááááááááááááááááálll<#vigyor1>#vigyor1><#taps>#taps><#duma>#duma>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
kéne
lol
szerintem zárás?
szerintem zárás?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ésszel kellene létezni. XD
Sziasztok!
Ez itt azért nyílt hogy aki most vett K1-est és problémái vannak vagy kérdései az itt fel tehetei nekünk vagyis még csak nekem 😄 de válaszolhat is nyugodtan XD
Ez itt azért nyílt hogy aki most vett K1-est és problémái vannak vagy kérdései az itt fel tehetei nekünk vagyis még csak nekem 😄 de válaszolhat is nyugodtan XD
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD