Rainbow Six Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ujratettem a gépem, és elveszítettem az állásaimat, nagyon nincs kedvem újra játszani az egészet...Tudna valaki valamilyen megoldást mondani, ilyesmi problémára?
Essetleg valakinek van mentése?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
594 mhz-630-ra huzva,hdd wd sata2 160 gb,alaplap asrock 775dual-vsta,ELJEN A HUZATAS
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
a vegas nem rossz de az igazi kiralysag a graw2. a full jatek meg jobb mint a demo . sokkal jobban fut a jatek
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Csak ugye jelzi ott egy piros vagy 2 sárga pontal a kapcsolat minöségét az adott host-hoz.(hát van a 3 zöld is mint legjobb,na olyan elvétve van)
Aztán elég ritka ami jol játszható.De mondjuk lehet találni.
Gears of War? Single-ben nagyszerü.Fõleg hardcore-on,ott már azért figyelni is kell,a Casual szinten kissé könnyû szerintem.Hát a multija annyira nekem nem jön be.Kicsik a pályák,kevés ember egyszerre.És végülis csak nagyon egyszerü játékmodok vannak.
A Cod 3 viszont multiban is jó.War vagy Headquarters játékmódokban nagyon nagy csaták mennek.
A G.of War-t meg most kezdem.
A COD.3-mat meg szoknom kell multiban.Iszonyuan pörög
De a Las V.-t elsõre csíptem.
Napközben még nem multiztam,talán hétvégén.
Neked hogy tetszik(tetszett)a Gears of War ?
Amugy neked a multi milyen?Én alig tudok normális "hostot" találni.A legtöbbnél akad,késik,stb.. Persze a legtöbbet egy piros pontal is jelöli,hogy ugye nem túl jo a kapcsolat.
Csak azért érdekes mert CoD3-ban,Gears of War-ban szinte csak jok vannak.Itt meg külön kell vadásznom egy jó multi helyet mindig.
Újrakezdtem a pályát és jó lett.
Szóval nem szabad,hogy eltalálják a pc-t,és az ajtó a bódé másik oldalán van!
JÓ KIS GAME VOLT.A MULTI IS KIRÁLY !
Pontosan ott es ugyanugy csinaltam ahogy leirtad,de nekem vagy a megvedes kozben dobta ki,ha viszont felszaladtam a lepcson akkor ott.Ha sokaig vartam akkor is,ha kevesig akkor is.
A lepcso tetejen viszont a bode oldalan nem lattam ajtot,csak nekitamaszva egy vaslemezt.
Lehet,hogy hibas a copy vagy a jatek?
Ha ujra kezdem a palyat vajon jo lesz.e?
(a gamefaqs-on a 2.oldalon egy sracnak ugyanez a baja es az biztos origin game)
Ez lenne a normális,ha egyáltalán ott vagy ahol gondolom...
Akármit csinálok már a vaslépcsõn kiugrik a játék,hogy elb...tam.
A lõszeres doboznál volt a mentés.
-Erre visszamentem kavarni,hátha kihagytam valamit a (két egymással szembeni)lépcsõ-nél ujra mentette a játékot.
Onnantól eljutok a lõszeres dobozig,majd bejutva a raktárba senki nem jön,(biztos elõtte kinyírtam õket)viszont a pc-t nem hackeli ha nyomom az (a)-t,csak közelebb megy.Majd a vaslépcsõnél kidob !
Van valakinek használható tippje?
(a nemz.faq.-on is írták u.ezt)
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ui: nem lehet kiszedni h listázza a konzolos forumokat?D:
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.