Vége a humanista álomnak

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garex a képregény rajzoló.
Gratula !!

Walk the Talk.

Á, látom megtaláltad a "szmájlik" gombot. Na, milyen érzés új dolgokat megtanulni ?

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

<#kocsog><#mf1><#wow1>

<#wow2><#mf2><#vigyor1><#gunyos1><#beka3><#ejnye1><#alien><#alien2><#bee1><#merges3>

<#ravasz1><#idiota><#gonosz2><#vigyor3><#beka2><#hawaii><#buck><#szomoru1><#vigyor4><#gonosz1>

<#pardon1><#zavart1><#vigyor2><#wow3><#zavart2><#gonosz3><#merges2><#kacsint><#vigyor><#vigyor0>

<#finom><#gun><#vigyor5><#bohoc><#circling><#crazya><#duma><#eljen><#eplus2><#felkialtas>

<#hehe><#heureka><#kerdes><#levele><#lookaround><#nyes><#oooo><#rolleyes><#schmoll2><#shakehead>

<#smile><#sniffles><#wave><#wink><#phone><#ticking><#szomoru2><#szeret><#sir><#rinya>

<#whatever><#vomit><#unalmas><#kocsog><#confused><#worship><#violent><#pias><#puszi><#puszis>

<#law><#love11><#love12><#miaz><#nemtudom><#nevetes1><#nevetes2><#nezze><#papakacsint>

<#hamm><#ijedt><#action><#duhos2><#csodalk><#conf><#awink><#fogmosas><#fejvakaras><#falbav>

<#email><#dumcsi><#kuss><#integet2><#banplz><#lama><#taps><#help><#wilting><#bdead>

zola2000
De ha ez így is van akkor sem ad alapot semmiféle rasszizmusra/általánosításra, mert egy nagyrassz egyedei közt is vannak különbségek. Tehát igen is vannak szellemileg produktív feketék, de fizikai munkára is szükség van stb.

A

zola2000
Végül is lehet benne valami ez alapján. De ilyen alapon szellemi munkában a legjobb a sárga faj pl nézd meg a japánokat, koreaiakat, váltaniakat. Ilyen alapon a fehérek túlteng agresszivitási hajlam, ahol gyengébb népeket talált azt szó szerint kiirtotta pl amerika, ausztrália ez kb 1490- elég gyorsan történt (míg a kínaiak akik elõször fedezték fel amerikát nem foglalkoztak velük). Ja és a magyarokra mostanság azt mondják, hogy a sárgákkal áll rokonságban, majd erõsen keveredett a fehérekkel.

A

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

Ezzel nem kicsit van igazad, a neten minden õrült talál a teóriáihoz partnereket.

Ezzel nem a toipicnyitó értelmi képességeit akarom megkérdõjelezni, de azt is bebizonyították már, és a neten rajongói oldala is van annak a tagadhatatlan ténynek, hogy Elvis nem halt meg, csak elrabolták az ufók. 😊

Ha most én kitalálom magamban, hogy a kaktuszom szaturnusz-béli kém, amely azért figyel engem, mert világuralomra tör, nem biztos, hogy nem ad ki a google találatokat a cactus + world domination + saturnus kifejezésekre.

sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Inkább maradjunk a "elképzeléseknél", és az ahhoz talált információknál:
a) íz általad belinkelt elsõ írás ugyanis nem rasszok közti különbségrõl beszél, hanem egyének köztirõl. Persze rögtön a rasszok szintjén kerül értelmezésre...
b) ha senki sem tudja, hogy azok a gének mit is csinálnak, akkor hogy lesz releváns információ a rasszok összehasonlításában? Esetleg úgy, hogy "na, belõlük ez is hiányzik, mi ennyivel többek vagyunk"?
c) Az általad belinkelt cikk nem tudom, hogy jön ide, mivel csak az agy evolúciójáról szól.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a tapasztalatokhoz keresünk igazoló tényeket. Mégpedig azt tapasztaljuk, hogy egyes rasszok nem produktívak szellemi téren.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/4222460.stm

Ha olvasod párhauzamosan az indexes topikot, akkor láthatod, hogy a fekete populáció nem rendelkezik bizonyos az agyi mûködésekhez kapcsolodó génekkel, ami bennünk megvan. Mivel a funkciójuk nem ismert, ezért a cikk is leszögezi, hogy nem biztos, hogy elõnyt jelent, de meg is nézném azt a tudóst aki a mai világban az ellenkezõjét jelenti ki.

Hja kérem, nagy kérdés, hogy valaki a tényekbõl von le következtetéseket, vagy az elképzeléséhez keres azt igazoló tényeket. Itt mintha a második esetrõl lenne szó, nemdebár?...

Nem tudom, hogy te mit olvastál, de amit én olvastam, azalapján sajnálattal kell, hogy közöljem, amire te célozgatsz, az továbbra is bigott rasszizmus.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Hixer
eddig szép és jó de elolvasni nem tudom mert egy fontot kell fizetni.. nem mintha nem lenne annyi, csak én nemtok utalni...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

igaz, nem tudom, hogy jött ez össze.

autoszimulator
"Véga"...

"az emberi nem egységes"

<#confused>

legalább irni tanulj meg ha má topicot nyitsz -.-

.: mobilize.hu :.

http://news.independent.co.uk/world/science_technology/article2007490.ece

Elég sok következtetésre juthatunk. Talán mégis van igazság abban, ami régen természetes volt, de ma bigott rasszizmusnak tartanak.

← ElőzőOldal 3 / 3