Gilera Runner
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kelene egykis segitcség!!
most kaptam egy Gilera xr2-tes motort és vmi nemakar indulni vmi bajvan a blokal de nemtudom mibaja tudnátok segiteni???
elöreis köszi a segitcséget!!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Õ lenne a hibás alkatrész
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
RN2C
üdv!
Nagy örömmel konstatáltam, hogy új Runneres fórum indult itt->köszi Tibi
Amúgy meg rengeteg a Runneres, csak még 3 napos ez a topik, szal nem csodálkozom, hogy a többiek még nem kerültek elõ. Nekem 2002-es 180FxR-em van és eléggé jártas vagyok a témában, ha kell vmi kérdezzetek bátran. Én az enyémet most készítem föl szezonra. Csinálok rajta 1-2 átalakítást. Van egy jó kis német cég, ahonnan bármit meg lehet rendelni hozzá. Amúgy nem akarok kötözködni az elõtem szólóval, de az FxR vége 120. Mivel gondolom neked 2001-es vagy azelõtti vasad van, még a régi (nem karbonos) mûszerfallal, ezért csal ennyit az órád. Mert azok 120nál mutatnak 140-et. Amúgy ez a Motor Revü 2002-es cikkjében is le van írva meg mindenhol. Na mindegy. Csak gondolom eloszlatom ezt a tévhitet. Jah és az a 120 sem pontosan 120. Olyan 115 lehet kb. Csalnak az órák...
Na egyenlõre ennyi, meg mindjárt néhány kép!
Addig is: FxRRulez
http://www.mofunzone.com/popups/gilera_runner.shtml egész jó.. 😄😄
PSP FW 2.00-->2.82-->3.03-->1.50-->3.03OE-C ..... (o__O) .....
ezenfelül folytva van az auspuffban, a variátorban tuti, 99% a karburátor is, plussz nemtom tutira, de majdnem biztos, hogy a gyújtáselektronikán is lenne mit fûrészelnem...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
*Waberer\'s* --- ? BMW-POWER ? ---
"A konstrukció lényeges eleme a stabilitást fokozó alacsony súlypont elhelyezés, valamint a motoros feeling-et eredményezõ középsõ csatorna elhelyezése.(mé' eddig nem volt??) Új Gilera Runner ezzel a speciális karosszériával és 2 ütemû egyhengeres Piaggio Pure Jet motorral.."
mondom....piaggio lett....<#conf>#conf><#rinya>#rinya>
mert sztem ez most nagyon piaggios lett..nem?
pl. a kmóra kisebb a lábközötti izé...hülye hátsólámpa...nemtom de meglátszik sajnos a piaggio concern hatás...
tuning nincs rajta...talán jövõre lesz kipu...<#wink>#wink>
és az itteni rendõrök meg olyanhülyék hogy nemtugyák megkülömböztetni a 180-ast az 50-estõl. Szal senkinek sincs rendszáma rá😄

a Moto Italiánál/hivatalos importõr/ már kapható az új extra festéses Runner/bár 50-es/, nagyon szép...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.