Rescue Me (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
van pár poén, amit sosem fogunk elfelejteni, és persze ez a banda is ott van a "fasza lenne közéjük tartozni/ezekkel jó haverok lennénk" listán. ugyebár ez az utóbbi a lényeg: jó karakterek nélkül egy sztori fabatkát sem ér
1-2 éven biztos újrázom az összes részt!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
azt hittem ez min. 13 részes évad lesz :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
D:
Az,hogy éppen ki iszik és ki próbál leszokni eléggé unalmas már.
na meg a Damien-es részeket is jó lesz, ha hanyagolják, majd' befostam most is 😄
legnagyobb:
Na jó,józanok gyûlése egy bárban.
Nagy ötlet,maradnék de mennem kell a játékfüggõk gyûlésére a kaszinóba.
Azért hívjatok majd ha megint piáltok.
<#nevetes1>#nevetes1>
Sajnos az 5-ik,6-ik évad részei egyre gyengébbek lettek.
A korábbi évadokban Mike bénázásai,dumái Sean noobságai,Kenny poénjai nagyon magas szintre emelték a részeket.
Tommy és Teddy bácsi eléggé megfakult a sorozat végére, viszont Colleen részegeskedésén lehetett nevetni.
Az utolsó évad egyik legjobb jelenete nekem az volt amikor Ferrara kiosztotta a központban a nagyfõnököt majd következõ jelenetben tolat be a két tûzoltó autó a helyére <#nevetes1>#nevetes1>
Jerry nagyon hiányzott a csapatból bár valamilyen szinten fekete Shawn pótolta a hiányát.
Most van idejük a készítõknek kitalálni ütõs részeket.
Remélem,hogy nem Janet és Sheila sírdogálását kell majd nézni mert így is sok idõ elment már ezzel :/
fry day fry day sálálálláláá
WiFi a megoldás erre. A Jog/Ászok meg nem tudom fent van-e a Playben, de elvileg az AXN-en futó sorozatokat meg lehet benne nézni. A webes AXN Playerben nincs benne még.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
A videót meg lehet állítani. Olyan felépítése van, mint a videotáraknak, megosztóknak.
Nemrég kezdõdött a Jog/Ászok is az AXN-en, azt nagyon dicsérik.
Annyi még, hogy ami eredetileg nem AXN-es sorozat, azt nem lehet megnézni ezzel az alkalmazással?
A másik jó szerintem az NCIS: Los Angeles. De mindegy is, gyere át valamelyik sorozatos topikba, ez a Rescue Me témája! 😊
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Csak hogy mit nézzek a mobilomon a Ments meg!-en és az AXN Zoom-on kívül B-) B-)
MOOORLEONEEE: Én is csak ezért nézem, mert van még sok jó villantása a sorozatnak, de ilyen évadbefejezések után gondolkozom el azon, hogy minek nézem még egyáltalán... pedig amúgy alapjáraton szeretem.
Nincsenek céljai, Tommy már nem is tudom hány évadja örlõdik, a 2 nõ között, az unokaöccsére nem is vagyok kíváncsi..stb. Kicsit ellaposodott nekem ez a sorozat. (Ennek ellenére, még mindig nézem, mert azért még mindig vannak olyan jelenetek amikor pisisre röhögöm magam! 😄)
Semmiféle évadbefejezõ hangulat nem volt. Lecsapták, hogy jusson valami a következõre is...
SPOILER
meg tudnátok mondani az melyik évad amelyikben gevin valami kislányt éleszt fel, akirõl már rég lemondtak?
infidel
infidel