Autóreklám

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
Desiderata

Volkswagen Tiguan: Piñata

Max7
Mindkét link müködésképtelen és az illferno kft.... nem kell bemutatni!

Amúgy emg félreértettél! nem mások autóján szeretném a reklámomat hírdetni és nem is szeretnék belépni mint tag semmiféle reklámozó cégbe!

Saját reklámot saját autón szeretnék elhelyezni.....

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

ivjoe
#1, van még két link.
Max7
Sziasztok! Saját vállakozásom raklámját szeretném a motorháztetõre illetve az autóm oldalára feltenni, de gõzöm sincs hogy fogjak hozzá. Olyan megoldás kéne, hogy a fényezést ne egye tönkre könnyen eltávolítható legyen egy év mulva (ne hagyjon nyomot, ha az autót el akarom adni) de egykét autómosástól meg esõtõl ne ázzon le 😊 Remélem tudtok segíteni illetve hogy milyen céggel érdemes tárgyalnom!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Synchronous
<#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

TCelica
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TCelica
Ezt most találtam 😄D

Na ezt reklámozzátok 😊

WWW.ILFERRO.HU
Figyelem! Tárhely szerzõdésének érvényessége lejárt.
Ezért a tárhely és domain szolgáltató a weboldal folyamatos elérését szünetelteti.
Kérjük elõzetes jelzéseink alapján, vagy honlapunkon megtalálható elérhetõségeinken vegye fel a kapcsolatot a meghosszabbítás/lemondás érdekében.
joebacsi
photoshopra még gyúrjatok <#ravasz1>
amúgy komolyan ingyen bekerülhetünk egy excel táblába? jujjdejó! \o/

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Schwarz
takarodj! <#lama>

Mi az a windows?

Sziasztok! Fiatal reklám cég autóreklámokkal is foglalkozik. Csalódott ügyfeleket átregisztrálnánk adatbázis bõvítés céljából.INGYEN!!!!!
Semmit nem ígérünk, csak annyit, ha VAN fizetõ hírdetõnk, akkor igénybe vennénk a kocsid felületét egy megbeszélt öszegért cserébe.Nincs befizetés, tényleg csak adatbázist szeretnénk növelni.Ha érdekel valakit: [email protected] vagy www.reklampluszauto.hu vagy 06/1-336-1411 üdv.
Reklám Plusz Autó Kft.
Kis ecetes vízzel lemosod, annál szakszerûbb nem kell.

bertino
lol

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok!
szakszerû matricaeltávolítás 3000/autó 70 383 5496
Nekem olybá tûnik, hogy a "tisztelt ügyfelek" járatták le magukat, akik elhitték, hogy ez az õ nagy lehetõségük...

Az olcsókocsi már kapcsolt, és fõoldalukon hosszasan taglalják, hogy õk menniyre mások, mint a feró. Pedig a vége ugyanaz, ingyen semmit sem adnak...

Mayday
Egyreszt ez a lenti ketto nem igazan uj, jo ideje vannak mar ok is a piacon, csak nem volt korulottuk akkora hirveres, mint az Il Ferronal.

A masik, hogy tobb olyan ceg van, aki csak 2-3000 forintot ker regosztracioert, ami tenylegesen mondjuk fedezi a matrica koltseget, de teny, hogy abbol nem nagyot fog szakitani, ha el is tunik.

Van az egesz auto oldalan valo reklamozasban szerintem lehetoseg, csak most elegge lejarattak az egeszet.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

whiskeyman
Ne haragudj már, de ezek után, ki az az idióta, aki belevág egy ilyen "üzletbe?"

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

HoReSz1975
Ki szedte le új autóról a matrícáját és mivel <#confused>

Köszönöm a segítséget elõre is.... <#worship>

Újabb autóreklámok:

Autóreklám 24

Olcsókocsi

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

A legnagyobb poén ez:

Az Il Ferro Kft. 3 hónapig (február, március, április) nem tud fizetni, júniustól újra fizetnek. (Hé! És a május?)

Ez idõ alatt nem kötelezi ügyfeleit a napi elõírt kilométer megtételére. <- Na, ez a röhej.

A részletet meg nyögjék ki valahogy, pl. taxizzanak.

bertino
hát az biztos...

bigfoot
de poén mikor sétál az ember és ott a lámpánál egy ilferros és mindenki nézi õket és összesúgnak hogy hallottad nem fizettek😄,szal rosszabb helyzetbe vannak mint a suzukisok😄

Májusban meg véletlenül csõdbemennek. Ezt azért kellett bejelenteni, hogy a cég fõnökét addig ne érje bírálat, amíg elhagyja az országot. 😊

"Februárra, márciusra, áprilisra felfüggesztette...", így csak júniusban tud fizetni. A május nem hónap, az csak úgy van.

"Körmendi Ákos arról is beszélt, hogy az Il Ferro-t ért támadások hátterében szerinte az autós reklámpiacról kiszorult konkurensek állnak. Velük szemben a cég jó hírnevének megsértése miatt büntetõ feljelentést tesz - közölte a tulajdonos." No comment... hol van ennek a cégnek jó híre? Már a Trabantosok is szánakozó pillantásokkal néznek a ferrós gépcsodákra 😊

bertino

Dehogy tanulnak... mindig lesznek, akik bedõlnek az "ingyen minden" ügyeskedésnek. Valaki írta itt a kárétérítést, a követeléseket, meg a károsultak közösségét... egyszerûen nem lesz kin behajtani.

Egy seat reklám:seat
sztem az egész hercehurca így volt eltervezve. Gyorsan lecsapunk sok ügyfélre, megszedjük magunkat, aztán úgy teszünk, mintha az üzlet nem menne jól, szép lassan becsukjuk a boltot, ennyi.

Lehet hogy elvakult vagyok, de én ezt érzem. Vagy maguk a cégalapítók voltak ennyire hülyék.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bertino
jah, meg itt is így van

Harly18
Akkor ezzel majd arra hivják fel a figyelmet, hogy milyen barmok voltak. Ha az ember jobban belegondol, akkor az elején sejthetõ volt, hogy ez nem kóser. Eleve a mások által fizetett pénzbõl fizettek, ha jól tudom, de az is lényeges, hogy a kifizetett összegekbõl nagyon sok óriás reklámtáblán is hirdethettek volna, ami azért csak megtérülõbb. Szóval valahogy nem tudom sajnálni azokat, akik megvettek 10 évnyi részletre egy autót vagy akik rosszul jártak ezzel. Emberi hülyeség, de legalább tanulnak belõle...vagy nem...

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

fifi
csak az az érdekes majd, hogy károsultak egyesülete, demonstráció, perek, stb...
holott józan paraszti ésszel is végigigondolható és belátható, hogy ez így ebben a formában nem mûködhet...
szerzõdésük meg egyszerûen nevetséges... pl éppen az teszi lehetõvé a 3 hónap szüneteltetést is...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Harly18
Úgy kell azoknak, akik bedõltek ennek a baromságnak...

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

fifi
van egy olyan gyanúm, hogy utána sem fognak...
most bekaszálják a bentlévõ zsetont, és uzsgyi...

nem lenne megelepetés, ugye már láttunk ilyet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Punker
most van a híradóban hogy 3 hónapig nem fizetnek a ferro-s ügyfeleknek.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

TCelica
Na oks ezt mondtam is.
Errõl se tudok sokat csak amikor ott volt velünk a gyerek õ beszélt errõl és az uncsi tesójától érdeklõdött hogy õ nem e akarja csinálni.
De mint mondtam én semmit se tudok az ilyenekrõl csak ott voltam amikor beszélgettek, ide meg csak leírtam.

Azért a fejem nem kell leharapni te. 😊

fifi
sztem te nemhogy nem értesz az ilyesmihez, hanem olyanszinten fogalmatlan vagy, hogy hihetetlen...

fifi
mert gondolod utána fog???

TCelica
Hello.

Egyik haverom unokaöccse havi 70-ért hurcolássza a tapaszt az oldalán.
Ha jól tudom az is valami Ferro akármi de most állítólag váltani akar PentHause-ra vagy mire. Ezekszerint neki bejön a dolog.
Igaz valami jó Tuningos tappancsot én is elhurcolászgatnék ennyiért. 😄

Na midegy, én nem értek az ilyesmihez.

whiskeyman
akkor rosszul mondtam az elõbb, a köv. 3 hónapban nem fog fizetni

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

whiskeyman
2007-04-13 11:11
Nem fizet az Il Ferro
Pénzügyi problémái támadtak, ezért 3 hónapig nem fizet az autókra ragasztott reklámok után az Il Ferro Kft. A kifejezetten autóreklámmal foglalkozó cég tegnap jelentette be, hogy kénytelen élni a szerzõdésben biztosított jogával és 3 hónapra felfüggeszti a kifizetéseket. Egyelõre sem a fogyasztóvédelemhez, sem a rendõrséghez nem érkezett bejelentés az ügyben. A cég azt állítja, hogy ügyfeleit már tájékoztatta az átmeneti problémáról.

Oldal 1 / 2Következő →