Autóreklám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy emg félreértettél! nem mások autóján szeretném a reklámomat hírdetni és nem is szeretnék belépni mint tag semmiféle reklámozó cégbe!
Saját reklámot saját autón szeretnék elhelyezni.....
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Figyelem! Tárhely szerzõdésének érvényessége lejárt.
Ezért a tárhely és domain szolgáltató a weboldal folyamatos elérését szünetelteti.
Kérjük elõzetes jelzéseink alapján, vagy honlapunkon megtalálható elérhetõségeinken vegye fel a kapcsolatot a meghosszabbítás/lemondás érdekében.
amúgy komolyan ingyen bekerülhetünk egy excel táblába? jujjdejó! \o/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Semmit nem ígérünk, csak annyit, ha VAN fizetõ hírdetõnk, akkor igénybe vennénk a kocsid felületét egy megbeszélt öszegért cserébe.Nincs befizetés, tényleg csak adatbázist szeretnénk növelni.Ha érdekel valakit: [email protected] vagy www.reklampluszauto.hu vagy 06/1-336-1411 üdv.
Reklám Plusz Autó Kft.
szakszerû matricaeltávolítás 3000/autó 70 383 5496
Az olcsókocsi már kapcsolt, és fõoldalukon hosszasan taglalják, hogy õk menniyre mások, mint a feró. Pedig a vége ugyanaz, ingyen semmit sem adnak...
A masik, hogy tobb olyan ceg van, aki csak 2-3000 forintot ker regosztracioert, ami tenylegesen mondjuk fedezi a matrica koltseget, de teny, hogy abbol nem nagyot fog szakitani, ha el is tunik.
Van az egesz auto oldalan valo reklamozasban szerintem lehetoseg, csak most elegge lejarattak az egeszet.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Köszönöm a segítséget elõre is.... <#worship>#worship>
Újabb autóreklámok:
Autóreklám 24
Olcsókocsi
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Az Il Ferro Kft. 3 hónapig (február, március, április) nem tud fizetni, júniustól újra fizetnek. (Hé! És a május?)
Ez idõ alatt nem kötelezi ügyfeleit a napi elõírt kilométer megtételére. <- Na, ez a röhej.
A részletet meg nyögjék ki valahogy, pl. taxizzanak.
"Februárra, márciusra, áprilisra felfüggesztette...", így csak júniusban tud fizetni. A május nem hónap, az csak úgy van.
"Körmendi Ákos arról is beszélt, hogy az Il Ferro-t ért támadások hátterében szerinte az autós reklámpiacról kiszorult konkurensek állnak. Velük szemben a cég jó hírnevének megsértése miatt büntetõ feljelentést tesz - közölte a tulajdonos." No comment... hol van ennek a cégnek jó híre? Már a Trabantosok is szánakozó pillantásokkal néznek a ferrós gépcsodákra 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lehet hogy elvakult vagyok, de én ezt érzem. Vagy maguk a cégalapítók voltak ennyire hülyék.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
holott józan paraszti ésszel is végigigondolható és belátható, hogy ez így ebben a formában nem mûködhet...
szerzõdésük meg egyszerûen nevetséges... pl éppen az teszi lehetõvé a 3 hónap szüneteltetést is...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
most bekaszálják a bentlévõ zsetont, és uzsgyi...
nem lenne megelepetés, ugye már láttunk ilyet...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Errõl se tudok sokat csak amikor ott volt velünk a gyerek õ beszélt errõl és az uncsi tesójától érdeklõdött hogy õ nem e akarja csinálni.
De mint mondtam én semmit se tudok az ilyenekrõl csak ott voltam amikor beszélgettek, ide meg csak leírtam.
Azért a fejem nem kell leharapni te. 😊
Egyik haverom unokaöccse havi 70-ért hurcolássza a tapaszt az oldalán.
Ha jól tudom az is valami Ferro akármi de most állítólag váltani akar PentHause-ra vagy mire. Ezekszerint neki bejön a dolog.
Igaz valami jó Tuningos tappancsot én is elhurcolászgatnék ennyiért. 😄
Na midegy, én nem értek az ilyesmihez.
Nem fizet az Il Ferro
Pénzügyi problémái támadtak, ezért 3 hónapig nem fizet az autókra ragasztott reklámok után az Il Ferro Kft. A kifejezetten autóreklámmal foglalkozó cég tegnap jelentette be, hogy kénytelen élni a szerzõdésben biztosított jogával és 3 hónapra felfüggeszti a kifizetéseket. Egyelõre sem a fogyasztóvédelemhez, sem a rendõrséghez nem érkezett bejelentés az ügyben. A cég azt állítja, hogy ügyfeleit már tájékoztatta az átmeneti problémáról.