Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
fóliából pedig 2 réteget szoktam, de nem csak felül, hanem alul is kibélelem a kerámiát. (míg vortex volt, azt nem tudtam alul, a kialakításából adódóan, de abba nem is nagyon égett bele a dohány)
egyébként aki fóliázik, hogy szoktátok kilyukasztani? sok kicsi, vagy kevesebb nagyobb lyuk?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kb. 6 éve megvan. Egy lágy PVC csőből és az első bolti csövemből raktam össze.
Nagy barkácsboltban kinézel egy megfelelő tartású és színű csövet, kérsz belőle pár métert, egy életre megvagy ezer forintból. Az egyetlen munkám az volt vele hogy a pipába csatlakozó része megtört, lehajlott, és jóval nehezebb volt szívni. Levágtam belőle azt az 5 centit, és vígan üzemel azóta is.
+mosható
+látod mennyire koszos
+elnyűhetetlen
szerk.: igényesebbek még ruhát is varrathatnak neki, de nekem így tetszik 😊
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Öngyulladósból én is belgát használok ha a villanyrezsót nem vihetem a kókusz szenekhez<#idiota>#idiota>
Ez a kis gázgyújtó jó dolog nagyon egyszerűbb vele az öngyulladósat begyújtani, mint az öngyújtóval szórakozni.

fóliával vagy konzollal nyomultok?
Nekem az aladin pipához adott gyári egyiptomi kerámia nem jött be, úgyhogy vettem hozzá egy aladin vortexet na abba isteni töméseket lehet csinálni, van még egy kézzel készített egyiptomi kerámiám, az ér még fel hozzá csak abba kevesebb dohány fér. Nekem amit ajánlottak az a mini phunel. Dohányból Nakhlát és AlFakert használok csak ezekben sose csalódtam. Szénből meg csak természetes kókusz szenet, ritka hogy öngyulladóssal pipázok.
Ilyen pipát használok jelenleg:

kerámiát pedig ilyet használok, én egész finomakat tudok benne tömni, mondjuk dohánytól is függ, milyet használsz?

(vagyis már bezárták, de szemben vele megy tovább a biznisz)
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Tudom nem ide tartozik, de a segítségetekre lenne szükségem! Nem tudtok egy olyan helyet ahol eltudnám adni a pipám? Olyanra gondolok ami kiemelten ezzel foglalkozik vagy ahol esetleg van kereslet rá. Válaszotok elõre is köszönöm <#wink>#wink>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
holnap lenézek a 2 utcával arrébb lévõbe, hátha van ott is 😊