Tûzeskedés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wodden pallets are piled up for the traditional bonfire on New Year's eve at the North Sea beach of Scheveningen, The Netherlands, 29 December 2015. (Photo by Bart Maat/EPA)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
haver épp meteorozik, nem egy nagy minõség bár itt nem is az volt a cél
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
õk honosították ezt kishazánkban...
ha valakit komolyan érdekel keressen meg pm-be és adok hasznos info-kat (akár egy ingyen fellépést is megnézhettek majd tavasszal 😉 )
pm-be zaklass mert nem jövök többet ide szerintem...
u dont have to listen anybody else but me
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
http://www.lohere.net - a MagyarChan

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
"ha valamit megisznak de nem nyelnek le" akkor nem isszák meg, nem?
egyébként tûznyelõnek hívják az ezzel foglalkozó szakmunkást, cirkuszi mutatványos a SZAKMÁLYA. <#wow3>#wow3>
a "két végén égõ erõs zsineg" meg elvileg meteor lesz... helyesírásba nem kötök bele, nc... azért sok szerencsét a fórumozáshoz 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Azt azért megnézném, hogy mész a simpsonoddal, ráadod az utánégetõt és még mellette tüzet is okádsz 😛
A halál csupán a kezdet...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
sok sikert
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ugyanis csak az "ég"...
jobb ha ilyennel nem játszol..még megégetheted magad..
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult elõítéletek összessége.\"
de megég a kezed
NINCS KAPCSOLAT A KETTÕ KÕZÕTT
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Valaki tudja hogy akik szoktak a tûzzel szoktak mutatványokat bemutatni pl: valamit megisznak de nem nyelik le egy égõ fáklya van a kezükben és ráfuják a folyadékot és nagy lángcsova keletkezik
vagy
van olyan hogy van egy erõs zsineg és a két végén valami ég és azt meggyujtják és azzal vagénykodnak
DE ÉN A PROFIKROL PESZÉLEK AKIKNEK EZ A SZAKMÁLYUK
én is ki szeretném probálni 😄
ha valaki tudja hogy mi az a folyadék amit kiköpnek
meg mi ég a zsineg két végén
Esetleg lehetséges az hogy valaki a tenyerébe õnti azt a folyadékot és meggyújtja és nem lesz semmi baja ( ugyanis a tûz hõt bocsájt ki és hõt von el a környezetétõl ezáltal nem ég meg a kezem )
Valaki aki ezt tudja kérem válaszoljon