Tûzeskedés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

újévi raklap jelzőtűz építése Hollandiában <#hehe><#eljen>

Wodden pallets are piled up for the traditional bonfire on New Year's eve at the North Sea beach of Scheveningen, The Netherlands, 29 December 2015. (Photo by Bart Maat/EPA)
Desiderata
Willenbrock
Azért a németeknek Sztálingrádban és a jenkiknek Okinaván sikerült <#vigyor1>

Willenbrock
Tûznyelés sok sikert hozzá 😉

Hát kész ez a gyerek, könnyesre röhögöm magam a topicjain <#taps><#taps><#taps>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ScarY MAN
UP!

...

istenostora03
Zipót vagy lakbenzint.xD!

Hunter of Deer

haver épp meteorozik, nem egy nagy minõség bár itt nem is az volt a cél

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Czdano
LOL

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Hunter of Deer
Elég sokat csináltuk mi is ezt haverokkal de már nemigazan lehet majd nyáron újra megjön a kedv. Amúgy általában petroleummal fújtuk a tüzet. a meteoron pedig nem erõs zsineg van hanem lánc és a végére kevlár van ráerõsítve, azt belemártod petróleumba vagy egyéb gyúlékony lötyibe és már lehet is vele zsonglõrködni(bár sztem elõtte mindenféleképp csinálj gyakorló meteort amin zsineg van es a vegen tenisz labda) van sokféle még amivel lehet szórakozni pl angyalszárny, ördögbot stb...

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

VRSDM
gondolom mindenki számára ismerõs a TÛZMADARAK név... õk voltak tüzijátéknál a lánchíd tetején, õk voltak a valóvillánál ésigytovább...

õk honosították ezt kishazánkban...
ha valakit komolyan érdekel keressen meg pm-be és adok hasznos info-kat (akár egy ingyen fellépést is megnézhettek majd tavasszal 😉 )

pm-be zaklass mert nem jövök többet ide szerintem...

u dont have to listen anybody else but me

_Atti_
"PROFIKROL PESZÉLÜNK AKIKNEK EZ A SZAKMÁLYUK" (#1]

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Beast Machine
ja, és +fav

...vágod?

Beast Machine
A Mester újra alkot!!!😄D

...vágod?

Atkamon
Ha jól rudom petróleumot vesznek a szûájukba
elég unde de jól néz ki😛

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Fordítsd el 90 fokkal balra! Olyan a láng, mintha egy ember mellszobra lenne. Véletlen?

tévhitek eloszlatás végett a lágszoróval nagyon nehéz mutatványokat csinálni

http://www.lohere.net - a MagyarChan

<#hehe>

Sir Quno Jedi
Gondolom azért nem, mert nem ekkora baromság, mint ez! A színhülyeség mindig megmozgatja az emberek fantáziáját-e!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZilogR
tûzönjárás??? -- bezzeg az én adóvevõs topicomba nem írt senki!!! 😞 😉

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Lacee
háát ecsém 😄

"ha valamit megisznak de nem nyelnek le" akkor nem isszák meg, nem?
egyébként tûznyelõnek hívják az ezzel foglalkozó szakmunkást, cirkuszi mutatványos a SZAKMÁLYA. <#wow3>

a "két végén égõ erõs zsineg" meg elvileg meteor lesz... helyesírásba nem kötök bele, nc... azért sok szerencsét a fórumozáshoz 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fenrir
Te apám nem semmi vagy 😄

Azt azért megnézném, hogy mész a simpsonoddal, ráadod az utánégetõt és még mellette tüzet is okádsz 😛

A halál csupán a kezdet...

PíszLávJuniti
megint beszívtál :C

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

eörgs
# CAPSLOCK IS CRUISE CONTROL FOR COOL

erö

Jano
hy

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Vaxi
hotykell peszélni???<#wow2><#wow2><#wow2>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

kemszi2
ez a gyerek nagyon kész van....apja biztos tûzoltó azért ilyen bátor...
Ha tüzeskedsz éjszaka be fogsz pisilni! <#ejnye1>

Kmarha
szerinted? 😄 Azóta nem láttuk 😄 <#nyes>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Gladiator
istenem má, mikor gyújtod már fel magad? mert hogy a nyelvtankönyvet már sikeresen porrá égetted azt látom...

Muki100
a szádból lágszoro?
sok sikert

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

off : mi lett a lagszorros motoros gyerekkel ? 😊

amit õk isztan az tiszta szesz -.- vagy pedig alkoholos folyadék.
ugyanis csak az "ég"...
jobb ha ilyennel nem játszol..még megégetheted magad..

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

_Atti_
petro de meg ne idd mer beledöglecc..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Nemm erre gondoltam ezt a profik pénzért csinálják különbõzõ eseményekkor

\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult elõítéletek összessége.\"

Dying Soul
bazs1
"Esetleg lehetséges az hogy valaki a tenyerébe õnti azt a folyadékot és meggyújtja és nem lesz semmi baja ( ugyanis a tûz hõt bocsájt ki és hõt von el a környezetétõl ezáltal nem ég meg a kezem )"
de megég a kezed

eörgs
:-D

erö

Frosty01
loool<#confused>

practitioner of the forbidden arts of death

Dying Soul
Van annak a golyós micsodának külön neve, a folyadéknak meg alkoholtattalmúnak kell lennie, mondjuk gázzal is mûködik, öngyújtóval lehet hülyülni.<#vigyor3>

NEM A LÁNGSZÓRÓBA CSAK UGY
NINCS KAPCSOLAT A KETTÕ KÕZÕTT

Met
most minden baromságodnak topicot fogsz nyitni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

OrioN the S
D::::::::: lángszóróba kell fogadjunk -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

SHADOWEYES7
<#confused>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Hi all

Valaki tudja hogy akik szoktak a tûzzel szoktak mutatványokat bemutatni pl: valamit megisznak de nem nyelik le egy égõ fáklya van a kezükben és ráfuják a folyadékot és nagy lángcsova keletkezik
vagy
van olyan hogy van egy erõs zsineg és a két végén valami ég és azt meggyujtják és azzal vagénykodnak

DE ÉN A PROFIKROL PESZÉLEK AKIKNEK EZ A SZAKMÁLYUK

én is ki szeretném probálni 😄
ha valaki tudja hogy mi az a folyadék amit kiköpnek
meg mi ég a zsineg két végén

Esetleg lehetséges az hogy valaki a tenyerébe õnti azt a folyadékot és meggyújtja és nem lesz semmi baja ( ugyanis a tûz hõt bocsájt ki és hõt von el a környezetétõl ezáltal nem ég meg a kezem )

Valaki aki ezt tudja kérem válaszoljon