iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én azért váltottam mert a nejem örökölte a 11-et, így mind a kettőnknek lett király telefonja. És pont azért lett pro hogy valami különbség azért legyen már ha már váltok 😊
[merlinw.org]
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Használok 3 naptárat is (icloud, céges, google). Most már nagyon zavar, hogy a google naptár valamiért duplán jelenik meg. Kegjelenik magyarul és angolul is. A beépített naptárban is és a “calendars 5” is dupláz. A google naptára nem.
Próbáltam kikapcsolni, de akkor mind a 2 eltűnik, átállítottam a telefon nyelvét, de az sem hozott jó eredményt.
Van esetleg valakinek ötlete?
Köszi!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
[merlinw.org]
Hol kell kikapcsolni? Már megőrülök tőle!
Töröltem az e simet, majd újra aktiváltam, engedélyeztem, hogy mind a 2 simről mehet a net, plusz az smsként küldést is.
Na majd még tesztelgetem...
Köszi!
Ami az első linkben van, hogy az iMessage helyett küldjön sms-t ha nem tudja iMessageként elküldeni az nem volt bekapcsolva, nem is tudtam, hogy van ilyen, szerintem ez lesz a hunyó. <#worship>#worship>
A második videóban meg amikor mutatta, hogy azért van kettévágva a térerő, hogy mutassa a két simhez tartozó térerőt külön-külön az is eléggé wtf moment volt. <#idiota>#idiota>
Mindenesetre pont ilyen súlya volt a problémának eddig az életemben, hogy eszembe se jutott megoldást guglizni, meg ha mások nem hozzák fel, akkor eszembe se jut, hogy ja nekem is szokott ilyen lenni.
Apple support SIM-es bejegyzése
eSim tutorial
Illetve két videó a témában, hátha valamit elfelejtettetek.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.07.12. 15:17:07
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ott ronthattam el hogy előbb “raktam” be az esimet mint a rendeset?
Meg a színek is különböznek, nejemé (XR) kicsit kékebb.
Köszi!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.07.09. 12:23:12
[merlinw.org]
Összehasonlítottam a 2-t és fényerőben egyformának kellene lennie. Normális, hogy az enyém sötétebb? Igen tudom, hogy az enyém oled az meg nem, de ez engem mint vásárló nem érdekel... Működjön, de ez most sztem nem tökéletes...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.06.17. 13:28:32
[merlinw.org]
Meg olyan problémám van még hogy össze van párosítva kocsival a teló, és az egyik frissítés óta youtuberól nem tudok zenét hallgatni mert 1-2mp után egyből elindítja a saját lejátszójában lévő zenét, és a telónál lehet valami beállítás mert másik kocsinál is ugyanezt csinálja.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.04.02. 13:42:02
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Egyébként meg használhatsz más fotó alkalmazást, ami nem ment a telefonra alapból, hanem saját könyvtárba.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.11.21. 11:14:56
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
https://support.apple.com/hu-hu/HT202786
De ami meg a felhőben szükséges az meg jó ha elérhető mert ugye direkt azért van ott is hogy elérhető legyen bárhol.
Ezért lenne jó ha csak a telefon saját memoriáját tudnám terhelni és a felhőbe meg azt amit én szeretnék
Mivel eddig nem használtam ilyen felhő szolgálatást így nem tudtam hogy az iCloud ennyire korlátolt ilyen téren.
De akkor majd keresek valami alternativát
Azért Köszönöm a válaszokat!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Valamint, ha sok adatot tárolsz értelemszerűen a nagyobb tárhellyel rendelkező verziót célszerű venni. De mint írtam, a fotókat videókat le tudod másolni a telefonról, simán csak dugd össze a PC-vel és megjelenik mint usb drive.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.20. 19:49:34
[merlinw.org]
Már az is jó lenne hogy ha törlöm a cloudból akkor a telefonon megmaradna 😊 vagy ha nem automata a feltöltés
az 50gb is hamar elmegy 😊
[merlinw.org]
Amiket eddig feltöltöttem az előző eszközökről azokat rendben látja az új telefon
Van arra opció hogy az újjonan készített képeket másik mappába jelenítse meg automatikusan?
Illetve, meg lehet oldani, hogy ne minden képet töltsön fel az iCloudba? (vanakn olyan képek ami csak a telefonba kell hogy legyen, de a felőóbe nem és sok helyet megesznek. Erre van opció, hogy én szelektáljam?
Köszönöm!!
[merlinw.org]
Ahogy írtam nem követtem ezeket a részeket ezért kértem segítséget, hogy van e olyan tipp, ami itt már bevált mint rutinos haszálók.
Pl: iCoundba feldobok valamit akkor a gép egyből le tudom szedni anélkül hogy kábelen keljen bedugni a telefont.
ennyit szerettem volna megtudni de úgylátszik rossz időszakban kérdeztem 😛
azért köszi
[merlinw.org]
Mellesleg ha az adataid félted az Apple-től akkor nekik már meg van 😉
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.11.18. 13:54:54