iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Nálam egymás után 3db Thrustmaster T300 ment tönkre 1 hónapon belül, mire rájöttem, hogy akkor üti ki magát amikor kiszállok a cockpitből... valamilyen úton a statikus kisülés utat talált az elektronikájához és kinyírta. A szar konstrukció találkozott egy földeletlen cockpit-l és ez lett a végeredménye... csak a szerencsémnek köszönhettem, hogy rájöttem a hiba okára.
Nálad is valami banális szarság lesz a háttérben, de hogy erre semmilyen support nem fog neked megoldást találni, abban egészen biztos vagyok.
www.smart-bus.hu
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ezt írtam:
"tegnap vettem egy új, bontatlan 11 Pro-t, hivatalos viszonteladónál. Na és mi történt? Estére ezen is előjött a hiba."?
Új, bontatlan 11 Pro = új, bontatlan, sosem használt töltőfej/kábel.
Utoljára szerkesztette: Hegyirabló, 2020.01.09. 20:50:56
Van egy olyan hiba a telefonommal, amiről lassan kezdem elhinni, hogy egymilliárd iPhone tulajdonos közül csak nálam jelentkezik.
Volt egy Xs 64GB-om. Tizenöt hónap után lett vele egy olyan hiba, hogy ha rádugtam töltőre, akármennyi ideig volt rajta, nem emelkedett az akku százalék jelzése. Viszont ha újraindítottam, akkor ugrott egy értéket a százalék, értelemszerűen a töltés idejének megfelelő mértékben. Elvittem szervizbe, kicserélték egy új készülékre. Néhány nap múlva az új telefonon is jelentkezett ugyanez a hiba. Eladtam aprón hibás készülékként, jó nyomott áron, és tegnap vettem egy új, bontatlan 11 Pro-t, hivatalos viszonteladónál. Na és mi történt? Estére ezen is előjött a hiba.
Ma fél napot az Apple Supportal töltöttem telefonban. Nagyon rendesek voltak, megpróbáltunk minden lehetséges szoftveres megoldást, de a hiba mindig megmarad.
Sorolom:
- teljes törlés és biztonsági mentés visszaállítás
- teljes törlés biztonsági mentés visszaállítás nélkül eredeti Apple ID-vel
- teljes törlés biztonsági mentés visszaállítás nélkül új Apple ID-vel
- teljes törlés biztonsági mentés visszaállítás nélkül Apple ID bejelentkezés nélkül
Kapcsolatban vagyok az egyik hivatalos magyarországi márkaszervizzel is. Ők is nagyon rendesek, de akárcsak az Apple, fogalmuk sincs, hogy mitől lehet a hiba, arról még inkább nincs, hogyan lehetne javítani.
Nektek van valami ötletetek? Akár arra, hogy mi lehet ez, akár arra, hogy mit lehetne kezdeni vele?
Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Hegyirabló, 2020.01.09. 18:25:40
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
13.3-as szoftver egy iPhone 6s 16GB keszulekrol van amugy szo.
Tok jo lenne, ha ez a sok kep ami amugy sem fontos eltunne a keszulekrol, esetleg a felhoben vagy akar/es a macen megmaradna, de a telora nem kellenek. Tiszta lappal inditanek.
Megoldas lehet, ha csinalok egy backup-ot ugy, hogy kikapcsolom a foto backup opcito? Minden mast menthet.
https://iphonekozosseg.hu/2017/06/07/ios-11-magatol-fogja-torolni-nem-hasznalt-appokat/
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.01.08. 16:06:55
Nektek is torolgeti a telefon az appokat? Gyakorlatilag az app-jaim felet letorolte az elmult par honapban. Igaz nem nagyon hasznaltam oket, de eleg kellemetlen volt mobilnetrol letolteni a taxi appokat.
Következô a problémám:
Nem tudok törölni semmit a Photos-bol és képet sem ment a kamera. Mi a fene?!
keress rá google-ben, hogy melyek a hivatalos apple szervizek itthon
pl istyle, carecenter, icentre, stb.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szerintetek a Telekomnál vásárolt iPhone-t oda érdemes visszavinni, vagy pl iSamurai is megoldja, ha garanciás probléma lenne?
Barátnőm iPhone XS-e megjárta a medencét, mivel 1 méterig és fél óráig elvileg kibírja a vizet. Mind2 kritériumra figyelt (sőt inkább víz felett volt, mint alatt), de a kijelzője tönkrement. Hagytunk száradni egy estét, reggelre valószínűleg lemerült. Amikor töltőre dugjunk halljuk a hangjelzést, valamit előző nap még ki is csörgött (mostmár a PIN miatt nem, de a töltéshang megvan).
Szerintetek garanciás a dolog (még nincs egy éves)?
Vagy mire lehet számítani?
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Nálam ez teljesen más mint az Apple ID nevem, és valamiért idegesit
Ott a lehetőség a szerkesztésre, de hiába irom át, azonnal visszavált a céges névre
Valaki tudja hogyan lehetne megváltoztatni?
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
Bár nem iphone, de hátha tudtok segíteni... A vezetékes Airpods 2 tokján van kívül töltés visszajelző led, vagy az csak a vezeték nélküli változaton van? Az Airpods 1 vs 2-t kívülről csak cikkszám alapján lehet megkülönböztetni?
www.smart-bus.hu
Van egy iPhone 4S telóm, iOS 9.3.5-el.
Hogyan tudom visszafrissiteni 5.1.1-re?
iTunes, 3utools progival is próbáltam.
A segítséget előre is köszönöm
Újabb hírek: Jövőre jön az iPhone SE2
Szerintetek árthat az ipad-nek, ha 11Pro-hoz kapott gyorstöltövel töltöm?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
kamera ami valszeg sokkal jobb lett, várjuk a teszteket
[merlinw.org]
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
iPhone 11 Pro mellett érvek, vagy ellenérvek miért ne?