AEK Athen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha, most már értelek.
Nem egy csapatot kedvelek igen, az Arsenalnak fanatikusa vagyok, és magyar szinten pedig a zetének.
Nem egy csapatot kedvelek igen, az Arsenalnak fanatikusa vagyok, és magyar szinten pedig a zetének.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Hi!
Az valóban qvajó meccs volt, de sajnos én se találtam meg az egész meccset... hátha vkinek megvan.
Az valóban qvajó meccs volt, de sajnos én se találtam meg az egész meccset... hátha vkinek megvan.
hú nekem az EK-nak a 2002-es Real Madrid elleni 3-3-a tetszett nagyon.azt a meccset élõben adta az m1 áááá azon beszartam.qrva jó meccs volt qrva jó hangulattal.nagyon jó volt ott az AEK
most néztem vissza youtube-on de csak a 3 AEk gólt láttam össze-vissza sorrendben.vki nem tudja annak a meccsnek a teljes összefoglalóját vhonnan elõvarázsolni?köszi
most néztem vissza youtube-on de csak a 3 AEk gólt láttam össze-vissza sorrendben.vki nem tudja annak a meccsnek a teljes összefoglalóját vhonnan elõvarázsolni?köszi
Anderlecht - AEK (2-2)
Milan - Lille (0-2)
...a Milan örülhet, h ennyivel megúszta, de az AEK kegyetlenül megszívta
Milan - Lille (0-2)
...a Milan örülhet, h ennyivel megúszta, de az AEK kegyetlenül megszívta
sajnos benne volt, h nem jutnak tovább... az a baj, h a milan elég kényelmesen vette a lille elleni a meccset. Igaz így is az AEK kezében volt a továbbjutás lehetõsége... :(
na majd az UEFA-ba...
na majd az UEFA-ba...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
1. AC Milan 6 3 1 2 8-4 +4 10
2. Lille 6 2 3 1 8-5 +3 9
3. AEK Athén 6 2 2 2 6-9 -3 8
Hát ez nem jött be :/ :D Majd jövõre..
2. Lille 6 2 3 1 8-5 +3 9
3. AEK Athén 6 2 2 2 6-9 -3 8
Hát ez nem jött be :/ :D Majd jövõre..
München ist ROT!!!
...akkor most elmondom, mely csapatokkal szimpatizálok: Barca, AEK, Fradi és ennyi ...ja és a vállogatottak közül a brazil (nehogy probléma legyen még ebbõl is)-gondolom te se 1 csapatot kedvelsz
nem tartom magam fanatikusnak, de szeretem ezeket a csapatokat
Az AEk-ot már nagyon régen szeretem kb. 6-8 éve... amikor az MTK került össze velük UEFA meccsen. egyik kedvenc játékosom volt Demis Nikolaidis, csak kár, h visszavonult.
-ezért merészeltem topikot nyitni...
nem tartom magam fanatikusnak, de szeretem ezeket a csapatokat
Az AEk-ot már nagyon régen szeretem kb. 6-8 éve... amikor az MTK került össze velük UEFA meccsen. egyik kedvenc játékosom volt Demis Nikolaidis, csak kár, h visszavonult.
-ezért merészeltem topikot nyitni...
nemrég még barcás voltál... a logo szerint
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Szám-Név-------------------Poszt--------Születés
2 --Bourbos Christos---------Forward------01/06/1983
4 --Moras Vaggelis-----------Defender-----26/08/1981
5 --Cirillo Bruno------------Defender-----21/03/1977
6 --Alexopoulos Giorgos------Defender-----07/02/1977
7 --Kiriakidis Elias---------Midfielder---05/08/1985
8 --Sapanis Miltos-----------Midfielder---28/01/1976
9 --Delibasic Andrija--------Forward------24/04/1981
10 -Kone Panagiotis----------Midfielder---26/07/1987
11 -Manduca Gustavo----------Forward------08/06/1980
13 -Pautasso Martin----------Defender-----17/05/1979
14 -Tziortziopoulos Stavros--Defender-----15/08/1978
15 -Papastathopoulos Sokra---Defender-----09/06/1988
16 -Zikos Akis---------------Midfielder---01/06/1974
17 -Ivic Vladan--------------Midfielder---07/05/1977
18 -Komvolidis Aggelos-------Forward------14/03/1988
19 -Lagos Panagiotis---------Midfielder---18/07/1985
20 -Pliatsikas Vasilis-------Midfielder---14/04/1988
22 -Chiotis Dionisis---------Goalkeeper---04/06/1977
23 -Lakis Vasilis------------Midfielder---10/09/1976
24 -Udeze Ifeanyi------------Defender-----21/07/1980
25 -Emerson Moises Costa-----Midfielder---12/04/1972
28 -Sorrentino Stefano-------Goalkeeper---28/03/1979
31 -Georgeas Nikos-----------Defender-----27/12/1976
33 -Liberopoulos Nikos-------Forward------04/08/1975
35 -Kapetanos Pantelis-------Forward------08/06/1983
55 -Dellas Traianos----------Defender-----31/01/1976
56 -Hetemaj Perparim---------Midfielder---12/12/1986
79 -Kampadais Leonidas-------Forward------08/03/1982
84 -Arabatzis Giannis--------Goalkeeper---28/05/1984
85 -Fysekis Giannis----------Goalkeeper---10/10/1985
87 -Koutromanos Dimitrris----Defender-----25/02/1987
88 -Tõzsér Dániel------------Midfielder---12/05/1985
99 -Julio Cezar Da Silva-----Forward------26/02/1980
2 --Bourbos Christos---------Forward------01/06/1983
4 --Moras Vaggelis-----------Defender-----26/08/1981
5 --Cirillo Bruno------------Defender-----21/03/1977
6 --Alexopoulos Giorgos------Defender-----07/02/1977
7 --Kiriakidis Elias---------Midfielder---05/08/1985
8 --Sapanis Miltos-----------Midfielder---28/01/1976
9 --Delibasic Andrija--------Forward------24/04/1981
10 -Kone Panagiotis----------Midfielder---26/07/1987
11 -Manduca Gustavo----------Forward------08/06/1980
13 -Pautasso Martin----------Defender-----17/05/1979
14 -Tziortziopoulos Stavros--Defender-----15/08/1978
15 -Papastathopoulos Sokra---Defender-----09/06/1988
16 -Zikos Akis---------------Midfielder---01/06/1974
17 -Ivic Vladan--------------Midfielder---07/05/1977
18 -Komvolidis Aggelos-------Forward------14/03/1988
19 -Lagos Panagiotis---------Midfielder---18/07/1985
20 -Pliatsikas Vasilis-------Midfielder---14/04/1988
22 -Chiotis Dionisis---------Goalkeeper---04/06/1977
23 -Lakis Vasilis------------Midfielder---10/09/1976
24 -Udeze Ifeanyi------------Defender-----21/07/1980
25 -Emerson Moises Costa-----Midfielder---12/04/1972
28 -Sorrentino Stefano-------Goalkeeper---28/03/1979
31 -Georgeas Nikos-----------Defender-----27/12/1976
33 -Liberopoulos Nikos-------Forward------04/08/1975
35 -Kapetanos Pantelis-------Forward------08/06/1983
55 -Dellas Traianos----------Defender-----31/01/1976
56 -Hetemaj Perparim---------Midfielder---12/12/1986
79 -Kampadais Leonidas-------Forward------08/03/1982
84 -Arabatzis Giannis--------Goalkeeper---28/05/1984
85 -Fysekis Giannis----------Goalkeeper---10/10/1985
87 -Koutromanos Dimitrris----Defender-----25/02/1987
88 -Tõzsér Dániel------------Midfielder---12/05/1985
99 -Julio Cezar Da Silva-----Forward------26/02/1980
Alapítva:1924
Színei:Sárga-Fekete
Cím, elérhetõség:Grammou str. 69-71, Μarousi, 151 24
Eredményei:
Liga bajnok(11):1939, 1940, 1963, 1968, 1971, 1978, 1979, 1989, 1992, 1993, 1994
Görög Kupa(13):1931, 1939, 1949, 1950, 1956, 1964, 1966, 1978, 1983, 1996, 1997, 2000, 2002
Görög Szuper Kupa(2):1989, 1996
Görög Liga Kupa(1):1990
Széttörtek a görögök továbbjutási álmai
A H csoportban a Milan továbbjutása már biztos volt a mérkõzés elõtt, legrosszabb esetben (azaz ha kikap hazai pályán a Lille csapatától, és az athéni gárda legyõzi a belga Anderlechtet) is a második helyen végezhetett volna a csoportban.
A kezdõcsapatot látva úgy tûnt, az olasz gárda állt már fel acélosabb öszeállításban is, a Lille pedig mindent elkövetett a számára létfontosságú pontszerzés érdekében.
Ennek megfelelõen már a hetedik percben vezetést szereztek a szemfüles Odemwingie révén, miután a Milan kapusa kiejtette a kezébõl Bodmer távoli bombáját.
Az elsõ negyvenöt percben Pirlóék nem nagyon tudták felvenni a meccs ritmusát, így sokkal több helyzete volt a vendégeknek, Kalacnak pedig nem egyszer kellett védenie, hogy kapuját megóvja egy újabb találattól.
A második játékrész semmiben sem különbözött az elsõtõl, a vendégek csak tovább növelték elõnyüket az indiszponált hazaiakkal szemben, akik mai vereségük ellenére a csoport élén végeztek.
Az Anderlecht és az AEK Athén szeptember 26-i mérkõzése gólnélküli döntetlennel végzõdött, a vendéggárda ezúttal azonban jobban rá volt kényszerítve a pontszerzésre, mint akkor. Ellentétben az egyelõre kiesõ helyen álló belgákkal, akik legfeljebb egy gyõzelemmel vívhatták volna ki az UEFA-kupában való indulás jogát.
ANDERLECHT - AEK ATHÉN 2-2 (1-0)
Brüsszel, Constant Vanden Stock Stadium, vezette: Peter Fröjdfeldt (svéd)
ANDERLECHT: Zítka – Pareja, De Man, Juhász, Deschacht – Biglia, Hassan Ahmed (Boussoufa 65.), Vanden Borre, Goor – Frutos (Legear 79.), Tchite
AEK ATHÉN: Sorrentino – Pautasso, Cirillo, Papasztatopulosz, Georgeasz – Zikosz, Kiriakidisz (Lakisz 50.), Tõzsér, Manduca (Delibasic 58.) – Liberopulosz, Júlio César (Hetemaj 58.)
Gólszerzõk: Vanden Borre (38.), Frutos (63.) ill. Lakisz 75.), Cirillo (81.)
Az AEK Athénnak maradt az UEFA-kupa, Juhászék pedig búcsúztak a nemzetközi kupaporondtól.
Forrás: Nemzeti Sport
A H csoportban a Milan továbbjutása már biztos volt a mérkõzés elõtt, legrosszabb esetben (azaz ha kikap hazai pályán a Lille csapatától, és az athéni gárda legyõzi a belga Anderlechtet) is a második helyen végezhetett volna a csoportban.
A kezdõcsapatot látva úgy tûnt, az olasz gárda állt már fel acélosabb öszeállításban is, a Lille pedig mindent elkövetett a számára létfontosságú pontszerzés érdekében.
Ennek megfelelõen már a hetedik percben vezetést szereztek a szemfüles Odemwingie révén, miután a Milan kapusa kiejtette a kezébõl Bodmer távoli bombáját.
Az elsõ negyvenöt percben Pirlóék nem nagyon tudták felvenni a meccs ritmusát, így sokkal több helyzete volt a vendégeknek, Kalacnak pedig nem egyszer kellett védenie, hogy kapuját megóvja egy újabb találattól.
A második játékrész semmiben sem különbözött az elsõtõl, a vendégek csak tovább növelték elõnyüket az indiszponált hazaiakkal szemben, akik mai vereségük ellenére a csoport élén végeztek.
Az Anderlecht és az AEK Athén szeptember 26-i mérkõzése gólnélküli döntetlennel végzõdött, a vendéggárda ezúttal azonban jobban rá volt kényszerítve a pontszerzésre, mint akkor. Ellentétben az egyelõre kiesõ helyen álló belgákkal, akik legfeljebb egy gyõzelemmel vívhatták volna ki az UEFA-kupában való indulás jogát.
ANDERLECHT - AEK ATHÉN 2-2 (1-0)
Brüsszel, Constant Vanden Stock Stadium, vezette: Peter Fröjdfeldt (svéd)
ANDERLECHT: Zítka – Pareja, De Man, Juhász, Deschacht – Biglia, Hassan Ahmed (Boussoufa 65.), Vanden Borre, Goor – Frutos (Legear 79.), Tchite
AEK ATHÉN: Sorrentino – Pautasso, Cirillo, Papasztatopulosz, Georgeasz – Zikosz, Kiriakidisz (Lakisz 50.), Tõzsér, Manduca (Delibasic 58.) – Liberopulosz, Júlio César (Hetemaj 58.)
Gólszerzõk: Vanden Borre (38.), Frutos (63.) ill. Lakisz 75.), Cirillo (81.)
Az AEK Athénnak maradt az UEFA-kupa, Juhászék pedig búcsúztak a nemzetközi kupaporondtól.
roberto,és akkor most már nem barcás vagy,hanem aekos,h logót is változtattál? -.-
ReaL MaDRid x siempre
hát jelen állás szerint kiesnek és marad az uefa...
78' AC Milan 0 - 2 Lille
78' Anderlecht 2 - 1 AEK Athens
78' AC Milan 0 - 2 Lille
78' Anderlecht 2 - 1 AEK Athens
pfff... örülnénk ha bemutatnád alaposabban ezt az általad kedvelt csapatot ha már okvetlen topikot kellet nyitnod neki
Avanti Crociati!
Anderlecht - AEK
Szerda este a Constant Vanden Stock Stadionban belgák és görögök (természetesen az elmaradhatatlan légióskontingensekkel együtt) könnyes szemmel, hálatelten pisloghatnak majd Milánó felé – ha az olasz bajnokságban bukdácsoló AC Milan, túllépve önnön árnyékán, legyûri az amúgy rágós falatnak tûnõ francia Lille-t. A BL-csoportkör záró fordulójában Brüsszelben „randevúzó” Anderlecht és AEK Athén a lapok egymás közti leosztásával – belga gyõzelem és a feltételezett milánói siker esetén – kigolyózhatja az észak-francia gárdát az európai kupaporondról.
– Kellemes helyzetbe kormányozták magukat: adott esetben a vereség után is dalra fakadhatnak.
– Nem tudom, lehetne-e ennél is kedvezõbb a helyzetünk, mindenesetre a mérkõzés elõtti edzés hangulata régen volt ennyire felhõtlen – reflektált a felvetésre Tõzsér Dániel.
– Jobb helyzetben lehetnének, ha nem kellene fél szemmel Milánóra figyelniük. Vagy úgy látja, az eddigi teljesítmény felülmúlja a legelvakultabb AEK-fanatikusok elvárásait is?
– A saját kezünkben van a sorsunk, és ez felettébb megnyugtató állapot. Ha nyerünk, biztosan továbbjutunk a Milan mögött, de ha az olaszok gyõznek a Lille ellen, számunkra szinte mindegy is, mi történik Brüsszelben. Ami a kérdés második részét illeti: amikor szembesültünk a ténnyel, hogy kikkel vagyunk egy csoportban, úgy gondoltuk, ha kihozzuk magunkból a maximumot, igenis lesz esélyünk a továbblépésre, és februárban is BL-meccset játszhatunk.
– És úgy jutottak erre a következtetésre, hogy tisztában voltak vele: a klub korábbi BL-csoportmérkõzésein egy árva gyõzelmet sem jegyzett… Dicséretes optimizmus.
– Ez nem egyszerûen csak pozitív látásmód. Sok változás történt az AEK háza táján az utóbbi egy évben, s ezek a céljainkat is érintették. A nemzetközi mezõnyben is elismert csapatot kíván építeni a tulajdonos, amihez máris hozzátettük a magunkét a klub elsõ két BL-csoportmeccsén aratott gyõzelmünkkel. A továbbjutással, azt hiszem, valamennyiünk álma teljesülne.
– A görög csapatokra – idegenben végképp – nem jellemzõ a kockáztatás. Kifizetõdõ, ha elbarikádozzák saját kapujuk elõterét?
– A mottónk: óvatosan a belgákkal! De a taktikáról azért sem tudok érdemlegesen mit mondani, mert még a megbeszélés elõtt vagyunk. Nem hiszem, hogy nekiugrunk az Anderlechtnek, abban sem vagyok biztos, hogy visszaállunk a tizenhatosunkra, és az sem eldöntött, pályára lépek-e a kezdõcsapatban, vagy sem.
– A hét végi, Ionikosz elleni bajnoki után a görög lapok mindenesetre dicsérték.
– Szerintem sem ment rosszul a játék – de ez a múlt, s nem garancia a jövõt illetõen.
Szerda este a Constant Vanden Stock Stadionban belgák és görögök (természetesen az elmaradhatatlan légióskontingensekkel együtt) könnyes szemmel, hálatelten pisloghatnak majd Milánó felé – ha az olasz bajnokságban bukdácsoló AC Milan, túllépve önnön árnyékán, legyûri az amúgy rágós falatnak tûnõ francia Lille-t. A BL-csoportkör záró fordulójában Brüsszelben „randevúzó” Anderlecht és AEK Athén a lapok egymás közti leosztásával – belga gyõzelem és a feltételezett milánói siker esetén – kigolyózhatja az észak-francia gárdát az európai kupaporondról.
– Kellemes helyzetbe kormányozták magukat: adott esetben a vereség után is dalra fakadhatnak.
– Nem tudom, lehetne-e ennél is kedvezõbb a helyzetünk, mindenesetre a mérkõzés elõtti edzés hangulata régen volt ennyire felhõtlen – reflektált a felvetésre Tõzsér Dániel.
– Jobb helyzetben lehetnének, ha nem kellene fél szemmel Milánóra figyelniük. Vagy úgy látja, az eddigi teljesítmény felülmúlja a legelvakultabb AEK-fanatikusok elvárásait is?
– A saját kezünkben van a sorsunk, és ez felettébb megnyugtató állapot. Ha nyerünk, biztosan továbbjutunk a Milan mögött, de ha az olaszok gyõznek a Lille ellen, számunkra szinte mindegy is, mi történik Brüsszelben. Ami a kérdés második részét illeti: amikor szembesültünk a ténnyel, hogy kikkel vagyunk egy csoportban, úgy gondoltuk, ha kihozzuk magunkból a maximumot, igenis lesz esélyünk a továbblépésre, és februárban is BL-meccset játszhatunk.
– És úgy jutottak erre a következtetésre, hogy tisztában voltak vele: a klub korábbi BL-csoportmérkõzésein egy árva gyõzelmet sem jegyzett… Dicséretes optimizmus.
– Ez nem egyszerûen csak pozitív látásmód. Sok változás történt az AEK háza táján az utóbbi egy évben, s ezek a céljainkat is érintették. A nemzetközi mezõnyben is elismert csapatot kíván építeni a tulajdonos, amihez máris hozzátettük a magunkét a klub elsõ két BL-csoportmeccsén aratott gyõzelmünkkel. A továbbjutással, azt hiszem, valamennyiünk álma teljesülne.
– A görög csapatokra – idegenben végképp – nem jellemzõ a kockáztatás. Kifizetõdõ, ha elbarikádozzák saját kapujuk elõterét?
– A mottónk: óvatosan a belgákkal! De a taktikáról azért sem tudok érdemlegesen mit mondani, mert még a megbeszélés elõtt vagyunk. Nem hiszem, hogy nekiugrunk az Anderlechtnek, abban sem vagyok biztos, hogy visszaállunk a tizenhatosunkra, és az sem eldöntött, pályára lépek-e a kezdõcsapatban, vagy sem.
– A hét végi, Ionikosz elleni bajnoki után a görög lapok mindenesetre dicsérték.
– Szerintem sem ment rosszul a játék – de ez a múlt, s nem garancia a jövõt illetõen.
csapatról lökhetnél infot,ezt így szokás,mondjuk a történelme,meg adatok a klubbal kapcsolatban
ReaL MaDRid x siempre
ha valakinek topikot nyitsz jótanáscból
csapt honlapja
játékosok
képek
eredmények
videok
itt semmi sincs. remlem hogy csak EGYENLÕRE
csapt honlapja
játékosok
képek
eredmények
videok
itt semmi sincs. remlem hogy csak EGYENLÕRE
Nem azért nyitottam, mert bejutottak, hanem elszerettem volna mondani a véleményem... (és még jó csapatnak is tartom az AEK-ot!
és még egyáltalán nem biztos, h bejutottak... sajnos.
-baj, h topikja van az AEK-nek?- remélem nem kavart fel
és még egyáltalán nem biztos, h bejutottak... sajnos.
-baj, h topikja van az AEK-nek?- remélem nem kavart fel
de hát ha bejut egy csapt a legjobb 16 közé BLben , akkor topikot kell neki nyitni .
szerintem neked még az is újdonság , hogy itt játszik tõzsér
Nagyon úgy néz ki, h továbbjutnak: <#buck>#buck>
H-CSOPORT
AZ ÁLLÁS
1. AC Milan 5 3 1 1 8–2 10
2. AEK 5 2 1 2 4–7 7
3. Lille 5 1 3 1 6–5 6
4. Anderlecht 5 – 3 2 5–9 3
6. forduló (12. 06.)
Anderlecht–AEK Athén 20.45
AC Milan–Lille 20.45
H-CSOPORT