L.A. Street Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Nemsok kellett tegnap hozza!! <#vigyor2>

passatgt
bele ne halj...

Ombika
2007-ben nyomogassam esc-et,h elvezzek 1 jatekot(,mert elbaxtak) na neeeeeeeeeee ,na neeeeeeeee!!! Itt tartunk? :(
Nembirom megemeszteni ezt?! :((

Csak vesziteni kell a versenyeken és lejebb kerülsz a ranglistán,igy akár az elsö helyszinre is vissza lehet menni.Tét nélkül kell fogadni és mikor elindul a futam ESC kilépsz :)
Ombika
MEkkora karomkodas csuszna most ki legszivesebben a torkomon errol a jatekrol,vegre 1 jo game es............<#falbav>

Ombika
Aha eszbekaptam es uninstall lesz,felidegesitett igy elkurni ezt a jatekot!!! <#boxer><#gun><#nemtudom>

CivicVTi
Aha akkor nincs mas valasztas, kezd ujra. En meg idobe eszbekaptam, igy csak ket auto lett "hasznalhatatlan". Eleg gaz jah...

Ombika
Ezt irtam elobb,megvan mar fel eve osszes autom es idomerot is kiakasztottam reg?! Szal tenyleg felidegel ez a jatek mostmar!! :(

CivicVTi
Vidd vegig azzal az Audival. Ha vegig verted az osszes versenyzot, szabadon tuningolhatod az osszes autod, akarmelyik reszben. De ugy mar nem lesz nagy kihivas:D Mondjuk amugy se az<#idiota>

Ombika
Nah mondom vegignyomom 1el vegre,h tobbi verdat is tuningoljam,erre audit kiakasztom,majd kivalasztok 1 gyengebb auto,persze a legutso vesenyhelyre mehetek ismet es persze,hogy joval erosebb verdak hivnak ki?! Most akkor hogyan is tovabb?

roberto
hi all!!Letöltöttem a Reloaded verziót ami egy .zix file .letöltöttem hozzá a kellõ programot kitömöritettem .iso-fileba de a daemon tools nem ismeri fel! ilyenkor mi a teendõ? elõre is kösz

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

kemszi2
nem nagy elvárás csak 1 kérés,100%-ra már én is elvittem,csak sok kocsinak megcsináltam az idõmérõt,és így már nem lehet õket variálni
Bucser
de nagy elvárásaid vannak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kemszi2
fenébe.nekem 1 olyan kéne amiben idõmérõ nincs még megcsinálva
Golyo69
ez fullos..kocsik..idõmérõk meg minden :D

GGMU

kemszi2
ez milyen 100%?már mint a kocsik terén?
Golyo69

GGMU

kemszi2
hehe a változatosság kedvéért nekem is kéne 1 mentés majd.nem kell hogy 100%-os legyen csak egyik kocsinak se legyen megcsinálva a time trialsa,mert én a sajátomba mindegyiknak megcsinálom majd.
Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

Dhanny
de nekem vista-n megy,csak az a gond, h nem mindig ment. ebbõl kifolyólag csak 60%-nál tartok,és tovább nem tudok menni,mert ki kell lépnem............./// ledob. nincs valakinek egy mentése?nagyon megköszönném: [email protected]

CivicVTi
Pikkpakk vegig lehet vinni. Erdemes az autokat az adott szinten tuningolni, nem pedig ugy hogy vegigrohansz az egeszen. Ugy hamar elveszti a varazsat.

Gyr
oks. am már én is 50%-nál járok és 1 napja játszok vele. A mentésedet Golyo69 nemtalálom, pedig visszaolvasok.... :D

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

Golyo69
ebbõl látszik hogy mennyi ember szokott visszaolvasni a fórumba :D:D
én már régen beraktam egy 100 %-os mentést (saját)...igaz aki betette a játékba annak nem lett jó :P
de ha vissza olvastok akkor megtaláljátok! ennyi az egész :D

GGMU

Synit HUN
Ez igazábó Gyr-nek ment Bucsert kiegészítve :)

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Synit HUN
Jah tanácsokkal ellátunk ha kell. De a melót neked kell elvégezned!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Bucser
mi lenne ha símán végigjátszanád?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

12346
szvsz ne csodálkozz, ha anyukád is szóba kerül^^

Gyr
Mundjuk a 100%-os is jöhet!!! :D

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

Gyr
Hi all!!! Lenne egy kérésem/kérdésem!!! Akinek van 80% fölötti mentése a LASR-hez, az lécci vegyen fel msn-re és küldje el nekem!!! (msn címem: [email protected]) Thank you mindenkinek aki segít!!!

ALIENwoods
De igaza van, ez nem a ajáték hogy piff paff leszedsz egy 100-s mentést amibe minden a toppon van. Mi is azzal szívunk hogyha 1 verdával végig nyomjuk utána a többi még alapszinten kullog. És ezért nem mi vagy az Invictus a hibás hanem a kiadó.

Kösz mindenkinek a segítséget(a 100%-os mentés ügyben)

Bucser
Játszd végig magad....

Hy tud valaki nekem egy 100% mentest msn:[email protected]
koszi
Yoda001
látom ezt a tok szerüséget, de mi a jo benne? :S

ALIENwoods
szép az asztal, és a fal is hangulatos :D

Yoda001
mi az érdeks a képen? XD

kemszi2
jó világ
Ombika
De te kivaltsagos vagy :)))
De ha mar ott dolgozol es tesztelted,mondhattad volna neki,hogy nincs kesz a game!! :((

<#eljen>

basta002
gondoltam ezt megosztom veletek... de psszt <#eplus2>

..::S::L::M::..

Sziasztok!Tudna nekem vki adni egy 100%-so mentés-t?<#help><#help>
e-mail:[email protected]
msn:[email protected]

ALIENwoods
mellesleg az alsó részben ott írják hogy júniusban Olaszországban fog megjelenni :P, gondolom ott meg nem csípik az amcsikat és átnevezték xD

ALIENwoods
kissé elírták WorthPlayingen. Rodatúl de nem a Groove Games a fejlesztõ, hanem az Invictus. a Groove csak a megrendelõ/kiadó.

Yoda001
jaja

Ombika
Ez meg csak a kisebb gond,en attol kapok idegbajt,hogy mar elejen volt 4 verdam most 6 van es ebbol 1el tudok nyerni 3as szinten es tobbit nem is engedi majd csak ha vegignyomtam 1szer!! GAZ GAZ GAZ!!!

Csak az idegesít, mikor beáll mellém egy kocsi, és versenyzés helyett 100-adszor is elmondja a hülye szövegét. Attól rosszul vagyok már.
| #323 !!!
passatgt
a zinternetrõl

Sziasztok!Honnan lehet a játékot letölteni,mindenféle bõvítmény telepítése nélkül,stb.?

NFS-ek elmehetnek a p*csába, ennek a fizikája kárpótol mindenért. Az a rohadt zix engem is megszopatott, ráadásul kamu, egy üres iso van benne. Már csak két idõmérõ van hátra. Az egyedüli bajom, hogy fulltuningon már nem nagyon csúszkálnak a kocsik, és elég alulkormányzottak. Asszem kijátszom mégegyszer, és nem csinálom meg a time trialokat, így belõhetem a kocsik irányítását az alkatrészekkel.