L.A. Street Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
most van egy szép kis vírusod😊

Üdv!!! Tudna nekem segíteni valaki?? Leszettem a játékot torrentrõl és ilyen .zix-be volt tömörítve, láttam hogy bodesz ajánlotta a unzixwin nevû progit sikerült is kicsomagolni de a daemon üresnek észleli.....valami ötlet?????

arty
ok, igazad van! 😊

akkor kiegésziteném: Invictus nem képes összedobi egy MINDEN tekintetben tökéletes játékot... mindig hiányzik valami, ami miatt nem lesz siker.

Forza.

bertino
a parton innen és túl

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hol jutok hozzá ? ehez a király kis game-hez.?
bertino
multi

multiban , vagy hamacsín ? 😊

bertino
mi haverokkal tegnap toltuk pont multiba vele 😊
verhetetlen

12346
insanyi azért elég vad lett anno. ne tessék elfelejteni^^

arty

Forza.

arty
bakker, most néztük, kicsit azért lehetne "komolyabb" a multi .. chat-et nem találtam, nincs rendes lobby, csak 1-1 versenyt mész végtelenszer, amig ki nem lépsz 😞

nemár ... 😞 ez igy kb használhatatlan 1-2 körös marhuláson kívül 😞

invictus képtelen egy minden tekintetben normális játékot összerakni 😞 eddig a CRC volt a legjobb talán, bár ottmeg az irányitás beallitása volt tulbonyolitva 😞

Forza.

ALIENwoods
LASR azoknak készült akik kellemes, olcsó de ugyanakkor szórakoztató játékot szeretnének, és érezni picit a fizikai különbségeket 😊 és szerintem ez a játék tökéetesen visszadja ezt az élményt 😊.
Nemtudom néztétek-e az EXE készítésének détumát de 2007 január 😛

SZilaJMaGGoT
Hát az még nem is akkora gáz ha igazából nem vezetett de ûrhajó fizika azé mégis gáz...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ombika
Sose ertem miert jatszik vki urhajos/autos <#taps> jatekokkal es real fizikat nem kedveli,gondolom meg koze nemvolt autovezeteshez es csapatashoz!!! 😊))

ngcsnet
igazat adok neked, dehát ahogy Alien mondaná "mod games to keep them alive", szóval tartalom növelése csak modding kérdése lenne😊

btw, nem árkád 😮

SZilaJMaGGoT
Mindenkinek az élethûség jön be... Ha nem jönne be, akkor nem akarnék autósjátékkal játszani, hanem ûrhajóverseny vagy valami... Volt anno a New York Racer vagy mi(ötödik elem részer XD), nah akkor már inkább lenne olyan nfs helyett... Vagy Star Wars Racer...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Golyo69
én a quadro-t tuningoltam fel ammeddig csak lehetett....
a szélesítés az idõmérõ teljesítése után lett ilyen 😄

GGMU

bertino
reméljük csak elírta, ellenkezõ esetben kissé nagy balesetet követett el 😄

kemszi2
hát ezt nem pont árkádnak nevezném...
bertino
árkád ? xDDDDDDD

lesz még egy Level-R is..

Miert fikázzátok?
Mert van saját véleménye a játékról?
Nem mindenkinek az "élethûség" jön be

Egyébként én azt fikáznám a gámában, hogy ilyen kellemes motor és fizikai irányíthatóság mellett többet kellett volna foglalkozni a tartalommal.
Kicsit feltupírozva és nyakonöntve további módokkal és lehetõségekkel, simán A top árkád autós játék lenne.
Ombika
Hala jo istennek nem itt rontja majd a levegot,hanem nfs topicban!! 😊)))

kemszi2
<#idiota>helyes végre egy szakértõ😄
Csabesz6
jo,ugyes vagy.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

tsarffi
Felraktam a gamet, 1 verseny után uninstall. Nekem vhogy az NFS-ek jobban bejönnek. Ez van.

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Egy engem is szemenvágott: "ált" , helyett állt.

Bár nem tudom, hogy a tiédet használom-e, azért köszi <#taps>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ALIENwoods
picit javítottam 2 mondatot a magyarosításban + találtam egy helyesírási hibát 😛, letöltés a szokott helyen 😊 (már a frissített rar van fönn 😛)

Újabb szélesített verda, ezúttal a '06 Fujin MX (Lancer EVO VII vagy VIII?)

Front
Back

De lehet ennyi lesz mert tényleg r*hadt soká tart megcsinálni egy autót a 0-ról... <#idiota> (1-1,5 óra)
fery02

LOL, ez a Matt gyerek (az elsõ a listában 😊) tényleg nagyon jól nyomja. Mondják, hogy látták már bekötött szemmel is versenyezni, úgy látom most is így tett. A 2. körömet futottam, míg õ itt még csak az elsõnél járt. Szegénykém lehet hogy nagyon jól játszik, de esze az nincs. Jó, nem nagyon szidom a mesterséges intelligenciát, mégiscsak egy egyszerû játékról van szó, mégsem fordul elõ ilyen jelenség túl sokszor. Jaa, hogy fair legyen, megkegyelmeztem neki, és lendületbõl 200-al belezúgtam, hogy segítsem kijutni ebbbõl a (számára) csapdából 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ombika
MAr 5ik autom van es 2ik versenynel jarok,vmi lapos szart kaptam,de vegre hatsokerekes!! 😊))

kemszi2
jjee a quadro nagyon fincsi kis kocsi<#ravasz1>
Szerintem érdemes. ELõzõ kocsimnak a fele tuningja van meg, de már bõven megy úgy mint az elõzõ.

Azon az egy pályán kívül mindent hozok. Vezetési stílussal lesz a gond<#finom>

brrrbrr
Nem mi mondtuk 😉

Ombika
MEgvan NSX is vagy mi! ERdemes mindig legujabb verdat alaprol elkezdeni tuningolni?

Akkor mégiscsak énvagyok béna😄

Ombika
25x(enyem)Le vs 370Le es meg sose kaptam ki ,Peninsula Shopnal jarok!! Audi quatro is megnyertem!! Szal idaig nem nehez jatek!! 😞

más a tuning, Level-r ben venni kell a tuningot, level-r ben van ae86 , és jogsit kell szerezni..
a level-r ben van terepjáró, homokfutó , kroszpálya, 4 évszak, este, nappal..

viszont még nincs teljes level-r :S

Bucser
Erre én is kíváncsi vagyok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

2. szinten azt a sok hosszú szakaszos versenyt egyszerûen nem bírom megnyerni.
Pedig szerintem nem vagyok béna, de egyenesben úgy otthagynak mint a szar.

OFF :

Most a Level-R miben hasonlít / különbözik ettõl?
amúgy nekem jobban tetszett a tuning a Level-R ben..
nah meg ott volt hacsi 😊

éppenhogy hasonlit csak rá 😄

ALIENwoods
Nincsenek benne liszenszelt verdák, csakis hasonmások

azaz az AE86 az a '83 Phoenix Trend

kéne versenyezni hamacsival..

Golyo69
hamachival lehet tolni..mi haverokkal már toltuk 😄

GGMU

Golyo69
vki nemtud küldeni egy mentést ?? 😄

GGMU

a hamacsí arra van hogy lan játékmódban lehesen neten játszani..
a lasr ben eddig még csk lan játekot lehet inditani, és csatlakozni, szal elméletileg megy 😊

kikéne próbálni..

kemszi2
azon keresztül lehet lan-ba is tolni?