F.C Porto

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért örülnénk ha lenne egy FC Porto szintű csapatunk.
Pár éve nem kaptak egy ötöst az Arsenaltól? Tegnapi hatos emlékére írom eme remek hsz-t.

Éljenek az eredeti játékok!

Rudee
Duplázott a Porto

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

gabber_saviola
LINK

FC Porto 0 - 1 Amadora G. Anselmo

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

totti10
FT, FC Porto <0 - 1> Amadora

90' <0 - 1> G. Anselmo

hajrá,lilák!

Vaxi
képtelen értelmes kommentekre, programja csak az olyan topikok nyitására specializálódott, amibõl már minimum 40 darab van!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

:DDDDDDDDDD

REAL MADRID

báttyó02
loál :Ddd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Matthewpamer
Deportivo
:D

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

antijuve
majdnem...Deportivo...

ups and downs

Tristan soha nem játszott a portoban

BUDA > miskolc.

Boconadi
Volt még régen egy csatáruk (Asszem 2001-ben <#confused>), valami Diego Tristan, az egész jól tolta.
hunbasser
amikor megnyitottad a topikot,vártam h írj is bele,azt hittem,h az 1. hsz-be akarod belepréselni az infokat,amiket épp akkor gyûjtesz.
mikor nyitottad meg a topikot,kb 8-9 felé?ennyi ideig tartott megírni ezt az egy mondatot? :DDD
csak h tudd:az elsõ hsz-t a topiknyitó írhatja meg,addig senki nem írhat,szal ezt vedd figyelembe a következõ topikodnál

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
okés jöhetnek az infók, hamár sikerült megnyitni legalább ennyire erõltesd meg magad <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Már megint<#wink>...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

majd teszek ma be képekt és infokat

báttyó02
szvsz még jó pepe,anderson is
de mondjuk lisandro lopez is

Vítor Baía, Quaresma, Lucho González, Hélder Postiga. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ez karezsma egész jó :D

kár hogy barkasszal tekert mert különben birnám :D

REAL MADRID

gabber_saviola
bemutatnád a csapatot?

báttyó02
szép játékot játsszanak az tény...és tele vannak fiatalokkal akik közt sok tehetség is van

amugy valami infót nyomjál róluk

REALista
<#ticking>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ide mindent írjatok a Portoval kapcsolatban