4-es metró

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Miután fél évig nem jár a 2-es vili és szétbaszták a környéket. Anyád...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

B0B0
Na az is komoly, hogy lassan rájönnek, semmi szükség a fõvám-téri állomásra <#shakehead>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Molnibalage
Ez most komoly??

Egy olyan cég segít egy alapból elbaszott metrót tervezni és felépíteni, aki még felújítani sem tudott rendesen? Hová lehet még süllyedni??

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Csak vicceltem nyugi 😄 😄
Különben meg lényeg a lényeg, Baló szövege no komment, és sajnos a mai városvezetésben még mindig bõven fellelhetõ ennek a gondolkodásmódnak a maradványai. Fõleg a 4-es metró környékén.

B0B0
Elnézést! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Molnibalage
Bizony mert a két villammos sín = két buszsáv csak az nem pöfékel, normál esetben csendesebb és több utast visz el...

Direkt írtam oda hogy "ebbõl a szempontból", neked kéne elnézést kérni hogy kinézed belõlem hogy nem tudom hogy melyikre fér több ember 😄
Na szóval én úgy értettem hogy ennyi erõvel már meghagyhatták volna a villamost is, ha már úgyis lefoglal valamennyi helyet a buszsáv, amire elvileg nem szabad rámenni a kocsiknak. Ugyanúgy a villamossínre is rámehetne az aki nagyon siet.

B0B0
Én nem mondanám, hogy tök mindegy. Gondolj már bele légyszi, hogy mire fér rá több ember, egy 260-as Ikarusra vagy egy 3-as csatolt Tátrára?

Amellett, jól tudjuk, hogy az Erzsébet hídon, az Astoriánál, stb. legalább annyira tele van a buszsáv is, mint a többi... Az útterhelésrõl már nem is beszélve.

Elvileg buszsávra sem szabad rámenni szóval ebbõl a szempontból tök mindegy.

B0B0
Említsük még meg a 65-öst, ami a Czabán Sabu tértõl járt az Erzsébet híd budai lábához.

De tök mindegy! Inkább 2 villamospálya lenne a Rákóczin, mint 2 buszsáv!!!!

Hm, pedig igazából a 4-es metróhoz kapcsolódó elsõ lépések ezek voltak.
Móricz Zsigmond körtér - Bosnyák tér
Moszkva tér - Bosnyák tér
Én ezekrõl tudok. Az egyik a 68-as, a másik a 44-es.

Molnibalage
Honnan hova járt az a villamos?

B0B0
Majd ha egyszer lesz családod, akkor megérted...

Húha, hát akkor minden nap kell rá öt vagy tíz percet szánni és máris nem állsz vele rosszul 😊 Annyit biztos nem rakok fel hogy ne tudd így beérni 😉

Most is van Dávidtól egy nagyon jó, nekem a hosszún kívül az echo tv-s tetszik amikor õt támadták, de õ elmondta hogy mi lehet a baj, és a mostani, amikor elmagyarázza, hogy miért nem érdemes árakat emelni és járatot ritkítani

Molnibalage
Én szoktam nézni. A hosszút Vitézi Dáviddal már vagy 5-ször megnéztem, mert ANNYIRA hihetetlenül jól érvel és beszél, hogy az elképesztõ. Hej, ha ilyen vezetõink lennének mint õ...

B0B0
Nem mindenkinek van rá ideje

B0B0
bingó

Nem gondolsz arra, hogy ez egyfajta pénzmosás? Talán az új korm. negyed is ide tartozik. Milliárdok alakulnak át, úgy hogy mindenrõl lesz papírjuk.
Még egy frankó sárga hiányzik nekik!!

Walk the Talk.

Molnibalage
Mininmum egy kurva nagy verés az összes dilettáns fejesnek. Hát mi a túrót képzelnek? Bárki csúszna egy cégnél valamivel egy évet röpülne, mint a gyõzelmi zászló...

Pheel
"A fõváros szerint a Hídépítõ addig fog ott dolgozni, amíg az utódját meg nem találják." Álmaikban esetleg. Dilettáns banda!
Mondjuk a jogászaikkal is fizettetnék némi bírságot, ha tényleg nem szerepel kötbér a szerzõdésben...
A zsebekben 😛

Molnibalage
1 éves csúszást emlegetnek. Kurva jó... Fel nem fogom MIT SZAROZNAK ennyit. A csatorna alagút éptésénél volt olyan idõszak amkior napi 250-300 métert haladtak elõre. Ha csak felennyivel haladna 15-20 évvel késõbb itthon akkor is már rég készen kéne lenni. Az ára ennek a szarnak meg hol van már???

B0B0
Ez nyílt titok

Pedig ez tök érthetõ. Akik ezt csinálják már nemsoká nyugdíjba mennek, megkapják a végkielégítést és szarnak bele az ország gondjaiba nagyívben. Addig pedig összelopnak amit tudnak. Vagy szerintetek ez összeesküvés elmélet? 😊

Molnibalage
Viszont keskenyebb. A bringás is lehet fáradt, õt is megilletné, hogy használhassa legalább az alacsonypadlós jármûveket. 4-6-os villamoson kit zavarna? Engem nem az tuti? Vagy ahogy lentebb írták, hegynek le simán bringa, de akkor legalább felvihetném. Gellért-hegyre bringával felmenni 25 perc volt a Gellért térrõl és azért vannak igen húzós szakaszok. 3 perc alatt jöttem le (max. 4), úgy hogy nem a lehetõ leggyorsabban mentem, mert azért halálfélelmem az van... Ezzel nem tud versenyezni semmiféle tömegközelkedés, de felefe igen.

B0B0
Annyit hozzátennék, hogy egy bicikli azért hosszabb, mint egy babakocsi. De nem is ez a fõ indok:
egy kerékpárosnak van alternatíva, egy kismamának viszont nincs.

gordon 24
Hát ezt én sem értem.. Sajnos a BKV-ban még mindig aaok a régi östulokok ülnek. Szóval ez egy ideig igy is lesz. Remélem azért a fogast nem cseszik el..

Downhill!!

Molnibalage
Számomra felfoghatatlan, hogy miért nem lehet kerékpárt szállítani a jármûveken (csak a HÉV-ven). Akkor babakocsit miért lehet????

Félreéértés ne essék, nem a kismamák ellen ágálok és nem akarom õket lehajítani, de mi különbség van a kettõ között?? A bringát tulajdonosa simán felhajítja a jármûre, a kismamáknak meg sokszor segíteni kell, mert a 45-50kg-os anyuka nem tudja felnyomni a régi jármûre magasra a 4-6 kilós kisgyerek+babkocsi+vásárolt cuccok kombót, de én a 12 kg-os brigámat fél kézzel felhajtom és nem tartom fel a forgalmat és nem zavarza senkit.

Nos?

gordon 24
Na wazz. Szerintetek minyire biztos hogy nem lehet majd bringát vinni a fogason? Kb 100%? Ha ez bejön akkor nem tudom hogy fogok DH-zni a hegyen.. Kurva nénikéjüket😄

Downhill!!

De kik azok aki tényleg abban hisznek, hogy ha kevesebb járat lesz ritkábban, és mindez drágábban, akkor kisebb lesz a vesztesége a BKVnak... úgy tûnik a bkv és a fõváros vezetése ebben hisz...

Molnibalage
Bazz, még AUGUSZTURA sem lesz kész a Fõvám tér. Hát ez durva. Mikor is túrták fel?

Ez az igazi.

B0B0
Ilyeneket ne várj el a királyi tv-tõl 😊

Pheel
Hát akkor ez vihar a biliben. Esetleg ezt is bemondhatná az m1...
B0B0
Nincs pénz 2015-ig biztosan. Majd utána kezdik valójában tervbe venni ezt. Addig egyszerû híreket, meg közleményeket gyártani mindenféle ötletekrõl (amik ráadásul nem is az övék)

Nem, ezt akkor találták ki amikor már semmit sem tudtak mondani a vasútra kijáró 4-es metró és az m2ghév összekötés ellen.

Pheel
Most akkor van sok-sok EUs pénz vagy az egészet a 4-es metró viszi el?
Köszi szépen, de azért ne add fel 😉 És te sose mondd ki hogy birkák mert azt nem szabad. Ha hiba van akkor az legyen az õ hibájuk, de ne látszódjon úgy mintha a tied lenne. Hidd el nekem sokat számít 😉
Amúgy köszi.

B0B0
Az

Molnibalage

Molnibalage
Tettem már be párszor nyilvános helyekre, nem érdekli az emberek nagy részét. Most erre mit mondjak?? BIRKÁK! Hát nagy részük valszeg ezekre az okoks emberekre szavazott...

De attól lesz elbaszva. Úgy kellett volna kifejezned hogy már most sem olyan jó (de ennél még lehet rosszabb). Lásd itt
Egyébként, kérlek benneteket hogy segítsetek terjeszteni ezeket a videókat vagy cikkeket, tegyétek ki iwiwen az üzenõfalatokra vagy küldjétek el azoknak akiket érdekelhet. De ne úgy csináljátok hogy emiatt megutálják az emberek! Higyjétek el, ez is segít.