Bajnokok Tornája (ROC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Kinek szürkoltok?
Én Schuminak:P
Xbowot hogy tolta keresztbe álllandóan:P
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Tényleg,angolok miért mehettek két csapattal?
Autosport Great Britain : Jenson Button & Andy Priaulx
Allstar : Jaime Alguersuari & Troy Bayliss
France: Yvan Muller & [b]Sebastien Loeb
Scandinavia : [b]Tom Kristensen/[b] & Mattias Ekstrom
USA :_Carl Edwards & Tanner Foust
F1 Racing Great Britain : David Coulthard & Jason Plato
Ireland: Adam Carroll & Gareth MacHale
xbow powarz!!
alap program holnap:AD

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
sok lov.....
(a magyar verzió)
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
amíg nincs jogsi és subaru(amit nehezebb lesz megszerezni:DD)addig marad az lfs-es csúszkálás:D
Pár Subaru Klubbos srác összejött "korcsolyázni" persze Bubuval ;-)
VIDEÓ
Charade GTti
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
a jo:Racing Underground
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

így egész tetszetõs ez a fiat :D