Digitális fényképezőből mérőszalag?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ps: Szukseg eseten barmilyen a kepen levo ismert meretu targy, egy zsebszamologep es egy kepszerkesztobe integralt tavolsagmero is pont ilyen eredmenyt hoz. (csak kezzel kell a pixeleket meterre valtani)
aki pontosan akar mérni, annak meg lézeres távmérõ
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
én AC-del számoltam kültéri vakolatot legutóbb, +10% ráhagyással, a szaki szerint +20% kell...
ám legyen, aztán még az enyém is sok lett a végén - a szaki nagyon szépen és pontosan dolgozott, csak a számolás nem ment neki😄
http://gaborszantai.co.uk/
még ArchiCAD-del is szépeket lehet tévedni a valósághoz, nemhogy egy ilyennel😄
ellenben bontási tervekhez jó lesz, azt úgysem lehet visszaellenõrízni😊
http://gaborszantai.co.uk/
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Tényleg egy kissé esetlenûl közelíti meg a cikk írója a dolgot. (Írt valamit, mert köllött.)
Egy óriási dolognak tartom ezt a szoftvert, és nagyon használhatónak!
Például a lakberendezésnél. Elkészítem a fotót és otthon a monitoromon, szinte dologtalanul kapok egy 3D-s szerkeszthetõ és berendezhetõ képet.
De tovább megyek. A bútorokat és berendezési tárgyakat is így lefotózva tudom úgy használni, hogy egybõl berendezhetem velük a kívánt teret, hiszen innentõl kezdve ezeket a tárgyakat !!!méretezetten!!! illeszthetem oda, ahova szükséges.
A lakberendezõ munkáját a felmérés (ami jelzem igen idõigényes és nagyon odafigyelõs) utáni rajzolgatás, esetleges szerkesztés teszi ki. A tényleges lakberendezés a munkának elenyészõ töredéke, viszont hab a tortán. A cikkben leírt rendszerrel (ha tényleg úgy mûködik, ahogy azt sejtetik) a munkaidõm nagyon jelentõs része felszabadul. Persze dolgoznom azért kell, de ugyanannyi idõ alatt lényegesen több vázlatot tudok majd készíteni és elvetni, ezáltal a jövedelmem is megugorhat.
A dolog pontosságáról meg annyit, hogyha ugyan arról a témáról több felvételt készítek több szögbõl -ami egyébként is szükséges a 3D-hez-, akkor ezt összefuttatva a számítógépen egy közel 100%-os pontosságú képet kell, hogy kapjak.
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nagyobbat már nem is tudott mondani aki ezt írta.Földmérõk helyett fotósok szaladgálnak a helyszínen és építik az útat. Persze Pityu!
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM