Lewis Hamilton

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oksa teszek be képeket videókat és stb.<#eljen>

Alexease
Dehogy vagyok😉 En is szoktam hibazni. De te, csak hibazni szoktal😊))))

Inkabb irj valamit Hamilton-rol, ha mar nagy kedvenced es topic-ok nyitottal "neki", valszeg mindent tudsz rola, nem artana ha megosztanad a tobbiekkel. Engem erdekelnenek az infok😉 Johet kep, szoveg, film, esetleg kisplasztika a postafiokomba😉
mert te hibátlan vagy ugye?soha nem hibáztál.

Alexease
<#idiota>
Szerintem, te keptelen vagy osszehozni egy ertelmes mondatot😊
Haazért mondod ezt mert irigyeled Hamiltont

Lsd: #24.... de nekem mindegy 😛, csak felszólaltam én is és véleményt nyílvánítottam.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Magic Boy
Jaja, sajnos és ha 1 olyan fórumot bezárnak, amely egy ilyen nagy személyiség emlékére nyitottak, akkor ennek se szabadna nyitva maradnia.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

de mostmár csak Mclarenel és Hamiltonról beszéljünk!

nem tudom miért fáj, hogy nyitottam topicot és nem zárták be <#szomoru1>

Pl az én Michael Jordan topikom is belett zárva<#shakehead>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

avcom
ja, csak Raikkonent asszem a Formula Renault-ból szedték össze és bejött...

Hamilton meg végigvert eddig mindenkit, ráadásul a McLaren beletett már egy rakás pénzt, szóval evidens döntés. Ja és a GP2 NEM világbajnokság.

Alexease
Alexease
Termeszetesen sokat szamit a tehetseg, de sajnos nem egyforma autoval, es nem egyforma csapatoknal mennek😉)

Pl. Kimi-t tehetsegesnek es jo versenyzonek tartom, de ha megkerdezik, hogy milyen eredmenyeit tudnam felsorolni, akkor altalaban az jutna eszembe, hogy: altalaban amikor bedoglott es kicsereltek az autojat a verseny elott, tok jol feljott hatulrol😉)

Vagy: ha 22 Alonso ulne a 22 autoban, nagyon valoszinu, hogy a "Ferrari-s" vagy a "Renault-s" Alonso nyerne, es meg oda keveredhetne a Mercis, BMW-s, Toyota-s Alonso is😊)
Jeff Gordon
mondok egy példát és meglátjuk mit szólsz:
Damon Hill 1997 Magyar nagydij.
szinte semmilyen háttér és második hely,jó ez csak egy verseny volt, de arrowsal nem lehetett vb-t nyerni. egyébként ilyen gyenge autóval sose ment ilyen jól senkise,úgyhogy nekem nagyott nött a szememben azon a versenyen,és volt szerencsém tv-n keresztül látni,igaz csak 10éves voltam.

The only speedometer is in your head.

Istencsászár
Ha olyan hátteret kap, ha nem akkor semmit sem ér a nagy tehetség.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

antijuve
de azért elég sokat számít

ups and downs

Alexease
A Forma 1-ben a tehetseg masodlagos...
majd 88 nap múlva az elsõ futamon bizonyít és utánna hihetitek milyen tehetséges!

Pheaper
ne kiabáld el 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

emlékszem így vol ez Raikkonen esetében is mit keres itt ez a gyerek és most meg a Ferrari pilótája!!!nem hiába volt GP2 világbajnok meg az év újonca!

toysoldier
ki mondta?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

nem tudom mért törölnék olyan nagy versenyzõ lesz mint Senna,Hakkinen,Schumacher,Lauda

(Nagy-Britannia, Hertfordshire, Tewin, 1985. január 7.) brit autóversenyzõ.
Miután számos gokart bajnokságot megnyert, Hamilton aláírta a McLaren-Mercedes tesztelési szerzõdését 12 éves korában. Ez felbecsülhetetlen értékû támogatás volt a versenyzõi karrierében. Pályafutásában õ is versenyzett a brit Formula Renault-ban, és európai gokart bajnok lett 2000-ben. PÁLYAFUTÁS: A 2005-ös Formula 3 Euroszéria versenyt megnyerte a domináns ASM csapattal, a kategóriában versenyzett 2004-ben a Manor Motorsport alkalmazásában, kiváló Mercedes-Benz motorral. 2006-ban belépett az ART Grand Prix csapathoz a GP2 szériába, felváltva az elõzõ évi bajnok Nico Rosberg-et. Nagyszerûen teljesített a GP2 szériában. Az európai GP2-ben megnyerte mindkét versenyt, és õ a második pilóta (Nico Rosberg után) a sorozat történetében, aki ezt meg tudta tenni és Monacóban pole-ból nyert. Silverstone-ban is duplagyõzelmet aratott az elsõ olyan GP2-es pilótává válva, aki kétszer is megnyerte mindkét versenyt (a sprintfutamot és a hosszú versenyt is). Amint elkezdte vezetni a bajnokságot, jobban szerepelt a nála tapasztaltabb csapattársnál, Alexandre Premat-nál.

Sokan tippelik, hogy õ lesz az elsõ fekete angol pilóta a Forma-1-ben, talán már 2007-ben <1>. A McLaren csapatfõnöke, Ron Dennis, aki egy hosszú távú szerzõdést kötött Hamilton-nal, és kijelentette, hogy elutasítja a lehetséges Lewis' ethnicity-re összpontosító reklámkampányokat. Hamilton kijelenette, hogy a McLaren-nel akar versenyezni 2007-ben, de majd meglátjuk, hogy vajon a McLaren õt ülteti-e a valamivel tapasztaltabb csapattárs, a jelenlegi világbajnok Fernando Alonso mellé. Hihetõbb, hogy elõször másik csapatnál fogják alkalmazni, hogy tapasztalatot szerezzen, mielõtt debütálna a McLaren-nel.

Magic Boy
Egyetértünk.
Sõtt sokkal nagyobb sportolók topikjait is törölték már úgyhogy szerintem ez is zárható.

"Majd meglátják, Hamilton mindenkit meglep majd a jövõ évben" - mondta Ramirez az Autosprint-nek adott nyilatkozatában.(van benne valami)

Istencsászár
Van McLaren topik, oda ez bõven elfért volna... majd ha nyer 1-2 vbt érdemel külön topikot. Ha eddig nem nyitottál neki, és nem követted a pályafutását, de most pár F1es teszt után igen, akkor nagyon tisztában lehetsz a képességeivel...

Amugy életrajz? pályafutás? minimum ennyi ha nyitsz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Magic Boy
Sok sikert neki reméljük hamarosan több fiatal követi.

Lewis Hamilton 2007-ben megkezdi f1 pályafutását Alonso csapattársaként.

← ElőzőOldal 2 / 2