logikai függvényeket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van logika topic! amúgy bármely könyvben találsz példát, irány a könyvtár!
Ja, meg az oktatód nevét, a neved és neptun kódod 😊
<#idiota>#idiota>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Példa: nyitsz egy értelmetlen új topikot (0,1) ÉS a moderátor észreveszi (0,1), ez kiadja a büntit (0,1).
Hallod énis tanulok mint gép 28. án vizsga, szal nagyon békés nyugodt a karácsonyom😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Meséld el mien tantárgy ez és hol tanulsz és minek ez neked, akkor tán tok segiteni😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
<#duma>#duma><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
<#zavart1>#zavart1><#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Van pofád az ilyen egyszerû házi feladatod másokkal megcsináltatni, miközben itt a karácsonyi szüneted?! Pfuj!
hali mindenkinek!
Lenne egy kérésem. Tudnátok oylan gyakorlati példákat írni amiken 2 változós logikai füvvgényeket használnak?
itt egy példa. iylenre gondolok:
villamosok ajtajai és az elindulás között ilyen a kapcsolat. Mondjuk ÉS, mert az mondhatjuk, hogy a csukott ajtó ’1’ a nyitott ’0’ és csak akkor megy a villamos (’1’😉 ha minden ajtó csukva van (’1’😉.
remélem réthetõ voltam.
kellene példa VAGYRA, XORRA, NANDRA, NORRA, ÉS EQ-RA.
köszi!
Lenne egy kérésem. Tudnátok oylan gyakorlati példákat írni amiken 2 változós logikai füvvgényeket használnak?
itt egy példa. iylenre gondolok:
villamosok ajtajai és az elindulás között ilyen a kapcsolat. Mondjuk ÉS, mert az mondhatjuk, hogy a csukott ajtó ’1’ a nyitott ’0’ és csak akkor megy a villamos (’1’😉 ha minden ajtó csukva van (’1’😉.
remélem réthetõ voltam.
kellene példa VAGYRA, XORRA, NANDRA, NORRA, ÉS EQ-RA.
köszi!