Szilveszteri dorrungatások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó is lenne😄 10 fok😄
és remélem h hó se sok lesz😛😄
és remélem h hó se sok lesz😛😄
jah értem 😛
egyébként meg örülj neki, jövõhéten 10 fok lesz <#zavart2>#zavart2>
annyira örülök, hogy nulla fok körül van az idõ 😄😄
egyébként meg örülj neki, jövõhéten 10 fok lesz <#zavart2>#zavart2>
annyira örülök, hogy nulla fok körül van az idõ 😄😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
az hogy nem SG-re gondoltam azt hogy itt😄
azaz rohanok 😄 nah inkább nem..:S ba*szott hideg van:S
vagyis hogy ne legyek félreérthetõ.. néhány ember az utcákra néhány petárdával XDDD
jah értem..hát kapj elõ egy dudát, szaladj ki az utcára, dudálj 😛 máris megjelennek páran (vagy nem, de elõtte öltözz fel ^^)
hát ide.. mivel itt most mindenki elhallgatott..
jöhetnének néhányan😄 akkor legalább nem lenne ekkora nagy csend az utcákon..<#unalmas>#unalmas>
Nekem elég híres õseim voltak.
Állítólag valamelyik üknagyszûlõm testvére az a madagaszkári király volt 😄
A dédnagypapám meg a MÁV-nál volt valami nagy ember, állítólag többezren mentek el a temetésére.
Állítólag valamelyik üknagyszûlõm testvére az a madagaszkári király volt 😄
A dédnagypapám meg a MÁV-nál volt valami nagy ember, állítólag többezren mentek el a temetésére.
óóó.. itt sehol semmi..😞 mindenki alszik már..:S igaz mit is csinálnának 3/4 3 után??<#confused>#confused>
itt 5 perce volt egy petárdapukkanás.. de vége már =((
na látod, ez csak a te hibád 😄D (mármint hogy nem születtél hercegnõnek)
nemrég megcsináltuk a családfánkat, a legtávolabbi rokonaim (vagyis legõsibbek) 1700-ban éltek.. kb 1770ben születtek (1799ban született az elsõ gyerekük).
olyan kár hogy halottak már, kérdezgetnék tõlük egyet s mást 😛
amúgy nemtom hogy szerettem-e volta mesélni, én nem a hercegnõsködésre gondoltam ^^
jóéjt és jó tanulást <#integet2>#integet2>
nemrég megcsináltuk a családfánkat, a legtávolabbi rokonaim (vagyis legõsibbek) 1700-ban éltek.. kb 1770ben születtek (1799ban született az elsõ gyerekük).
olyan kár hogy halottak már, kérdezgetnék tõlük egyet s mást 😛
amúgy nemtom hogy szerettem-e volta mesélni, én nem a hercegnõsködésre gondoltam ^^
jóéjt és jó tanulást <#integet2>#integet2>
az utolsó dorrungatás az olyan fél 3 körül volt😄
Nekem már le kel feküdnöm, mert holnap még tanulnom kellene, jövõhéten lesz egy vizsgám, miért nem születtem, hercegnõnek....<#puszis>#puszis><#wave>#wave>
Én mindig nõ akartam lenni, mégpedig hercegnõ, biztos ez hiányzik nekem...
Ezt akartad mesélni, ugye nem...?
Ezt akartad mesélni, ugye nem...?
és én még 6ig fent szeretnék maradni, mert kíváncsi vagyok a Times Square-en mi lesz éjfélkor 😛 (webkamera)
lányok: köszönöm a belémvetett bizalmat 😄D
oo már nemtok írni ^^
oo már nemtok írni ^^
hát figyelj ókori egyiptom - a nõknél két ökör is többet ért
görögök - a nõk még mindig nem érnek sokat.. még a játékokra sem mehettek be
rómaiak - már-már van aegy kis "hatalmuk" de nem sok 😛 ugya a férfi kezében van minden. viszont, a tehetõsebb családok asszonyai már tudtak valamit kezdeni magukkal
középkor - a nõket üldözik, mindennek a felelõséé teszik
újkor - tök jól elvannak, családjaikkal amerikába költöznek, ahol nincs semmi bajuk, az uraik háborúznak..
valszeg az újkor lett volna a legjobb, de akkor sok volt a háború.. valszeg a rossz nembe születtél ^^
görögök - a nõk még mindig nem érnek sokat.. még a játékokra sem mehettek be
rómaiak - már-már van aegy kis "hatalmuk" de nem sok 😛 ugya a férfi kezében van minden. viszont, a tehetõsebb családok asszonyai már tudtak valamit kezdeni magukkal
középkor - a nõket üldözik, mindennek a felelõséé teszik
újkor - tök jól elvannak, családjaikkal amerikába költöznek, ahol nincs semmi bajuk, az uraik háborúznak..
valszeg az újkor lett volna a legjobb, de akkor sok volt a háború.. valszeg a rossz nembe születtél ^^
csak nyugodtan😄
tudnék magamról mesélni bõven olyanokat, hogy fú, csak néznél, hogy ilyen történhet-e valakivel! 😄
ezek reggelig abba se fogják hagyni😄 mint tavaly😊)
Legyél csak házigazda....meghagyunk...<#nezze>#nezze>
Te ilyet ne mondj, hogy nem tudod elérni a vágyaidat, mégha én modnanám, mert egy lágynak sokkal nehezebb, ebben a mai színlelt világban. Sokszor én is olyan szerencsétlennek érzem magam, mert nincs kiút és rossz pályát válaszottam, de mégcsak I. éves vagyok. Ezt az évet befejezem, ha nem sikerül, akkor világgá megyek.
Rossz korban születtünk.... igaz az anyám is mindig ezt mondja... akkor mikor kellett volna születnünk?
Rossz korban születtünk.... igaz az anyám is mindig ezt mondja... akkor mikor kellett volna születnünk?
tök jó ne hagyjuk veszni a topikot, legyen meg az öccáz üzenet és akkor átnevezzük (szeretnék én lenni a házigazda)..
olyan jó társaság gyûlt itt össze!!4 😄
olyan jó társaság gyûlt itt össze!!4 😄
fuu😄 itt még megy a tüzijáték, petárda^^
vége a dorrungtatásoknak, 2-re megunta mindenki a környéken! na majd 364 nap múlva újra lehet próbálni
Én most kezdek megvilágosodni, szerintem reggel már nem én leszek, az tuti, tudom, hogy mit akarok..!!!!
Lehet hogy igazatok van, mégis a csilagok háborúját láttam én is. De ott voltam. akkor is szép volt, meseszerû volt és mindenki látni akarta.
Tök homály van..., a fények érted?, legalább helyettesítték a csillagfelhõt. Nálatok csillagos az ég? mindjárt kimegyek.....
Xviddel van tömörítve.
Amúgy nekem is ilyen háborús érzésem van, de tök jó<#idiota>#idiota>
Amúgy nekem is ilyen háborús érzésem van, de tök jó<#idiota>#idiota>
Lehet hogy becsiptem egy kicsit és olyan jó elfeledni mindent, érted és menekülök ki a világ zajától, a piszoktól, a mocsoktól. Egy fény látok, sok-*sok apró színes fényt, ami oly csodás, mintha távoli világba vinne. Csak el innen ebbõl a mocsokból. Jujj de utálok mindent.
Lehet, hogy mától megvilágosodtam? <#wave>#wave>
Lehet, hogy mától megvilágosodtam? <#wave>#wave>
1. Mflex HQ™
2. Emo
3. Ki van fent legtovább?
4. Szilveszteri dorrungatások
5. Football Manager
6. XBOX360
7. Japán
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Counter-Strike:Source
10. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
Ismét 4.😄
2. Emo
3. Ki van fent legtovább?
4. Szilveszteri dorrungatások
5. Football Manager
6. XBOX360
7. Japán
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Counter-Strike:Source
10. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
Ismét 4.😄
nem tudom, nekem inkább olyan érzésem van, mintha mondjuk egy kis Normandiai falut ostromolnának a második v.h.-ban! <#idiota>#idiota>
Imádom ezt a nagy durrogtatást, olyan mesebeli, mint a csillagok közt utaznék. Na most kérem nem kinevetni. <#vigyor2>#vigyor2> Ezt a boldogság mámorában írtam, kicsit pityókásan, tök <#law>#law>jó így, olyan szép minden...imádok mindent!!![#vigyor2
sokat ittál😛😄 azt tényleg ne.. egyszer van 2007 elsõ napja😄 hajrá😄
én le tudtam játszani media playerben.. csak hát a minõség az tényleg nem a legjobb de azért jó az😄
nem játsza le semmi! media playerben nagy feketeség, divxel valami account miatt pampog, csak ennél a videónál, quick time meg kifagy
na nézzük😄
Videó, a 36-os telepemrõl: http://trackmania.hu/dodo55/video/tuzi.avi
A minõség nem a legjobb, mert telefonnal csináltam.
A minõség nem a legjobb, mert telefonnal csináltam.
akkor csak nem volt az olyan nagy rengés mint amilyennek elmondták^^