DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amaximus
az orignal mix nekem jobban bejön, de maga a szám tényleg jó! 😊
amaximus
+1 ! 😊
reynaud
reynaud
Szerintem is jó! 😊 <#eljen>

ItaloDisco4Ever !

rain70
Nagyon jó zene! <#eljen>
reynaud
Yale - Lost In The Crowd Jordan F remix

ItaloDisco4Ever !

rain70
Ahhoz képest egész jó!<#awink>
IMYke2.0.0.0
Saját. Alap MIDI akkord és variálás.
Mondjuk, jobb lenne, ha lenne szintim, vagy MIDI billentyűzetem, és némi zenei ismeretem - így csak kontárkodom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

reynaud
reynaud
Egyetértek,nagyon jól sikerült remix! <#eljen>

ItaloDisco4Ever !

rain70
Mestermunka!

Annyira jó és élvezetes hallgatni, olyan gyilkosan jó megoldásokkal és hangokkal, hogy a hideg futkározik rajtam. Eszméletlen jó remix. <#ijedt><#eljen>
rain70
Ez saját?
Nekem bejött, a stílus elég sok réteget fog össze, de egész jó! <#eljen>
reynaud
Mflex feat. Eden Martin - Alive / Italo Connection Remix /

ItaloDisco4Ever !

IMYke2.0.0.0
OFF - remélem, nem baj, hogy megszakítom a sort. Kicsit 80-as a hangzás:
i2k'014...Alone in the Universe (Radio mix) 03:42, 90 BPM

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

amaximus
profi! nagyon jó zenékkel!
amaximus
<#eljen> Nagyon jólés kellemes! Van benne egy pici utóérzés a korai Coldplay-ből, egyébként a Coldplay új albuma nagy csalódás (2 szám ami emészthető), már-már a pure sit kategória.Ez a szám önmagában jobb az egész albumnál. köszi!
reynaud
Mflex Sounds 4th album - Hear My Heart

Mflex on bandcamp

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Valente - The Distant Lights ¤ ( Anoraak remix )

Anoraak Official website
Anoraak on soundcloud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Nekem ez a dal így kerek és egész ahogy van,nem változtatnék rajta!
Az tény hogy a vezérdallam viszi az egész nótát,de egy közel 6 perces zene unalmas lenne ha teljes egészében csak arra épülne!

Ettől még nem mondanám hogy ízlésficamod lenne,számos olyan italodisco zene van,elsősorban remixek amelyekben engem is zavarnak pld. a túlzó dj effektek!

Egyébként 2004-ben készült egy az akkori zenei trendnek megfelelni akaró remix a dalból!
Kano - Ikeya Seki re-edit

Az eredeti jobb! 😊))
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.11.02. 11:10:51

ItaloDisco4Ever !

rain70
Értem én a poént, persze! <#nyes> Csak az a félrekúrt <#kocsog> sajnos olyat tenne vele, amivel végképp hallgathatatlan lenne, mint eddig bármi, amihez hozzányúlt egy jó nagy adag BIKASZAR lett. <#hehe>
amaximus
remélem ezt a kis poént értékeled ma:
ha gondolod, szólok italoskomának a szomszéd arany-fórumban és megkérem , hogy vágja ki a számodra nem kívánatos részeket a zenéből, majd az egészet maszterelje újra! <#hehe>
rain70
Eltaláltad! Engem pontosan ez zavar, nem illik az oda az én ficamomnak <#nevetes1>, emiatt ez nálam nem mestermű, de az biztos, hogy a legnagyobb zenék között van.
Bocsánat !!!! 26712- hozzászólásra akartam reagálni!
Szerintem nincs itt semmi probléma a zenével! Hallgasd meg többször..
.".vélhetően téged csak annyi zavar(hat), hogy a nagyon harmonizáló alap szinti dallamokat többször megtöri egy sokkal drasztikusabb, drámaibb hangtémákkal . "szerintem is ez lehet a "zavaró"
amaximus
nem mondanám ízlésficamnak a véleményed, de szerintem ez a zene maga a tökéletesség! vélhetően téged csak annyi zavar(hat), hogy a nagyon harmonizáló alap szinti dallamokat többször megtöri egy sokkal drasztikusabb, drámaibbb hangtémákkal . akárhonnan nézem. örök mestermű! 😊
rain70
Ez az a zene, ami mindig is kakukktojás és érthetetlen volt számomra. Az eleje nagyon jól indul egyre jobb hangokkal, aztán olyan baromságok kerültek bele, amire nem találom az okokat a mai napig, mintha nem is a zenébe illene. Véleményem szerint nem is illik oda, aztán szépen visszatér, mondjuk úgy eredeti állásba, aztán megint jön ez a rész, ami megint kizökkenti a jó zenét.

Érted, hogy mit akarok mondani? Vagy csak nekem ilyen az ízlés/ficamom/, hogy ennyire zavar.
reynaud
Vintage Synth (1983)

Kano - Ikeya Seki

ItaloDisco4Ever !

amaximus
zeneileg (fantáziában) nekem jobban bejön a korábbi verzió, csak annak a demo maszterét rendbe kéne rakni
reynaud
Mindenkinek privát dolga milyen zenéket kedvel, persze jó dolog hasonló zenei izléssel és véleményekkel összefutni!

Örülök hogy tetszenek e zenék,jómagam is sokféle zenei stílust hallgatok,és minden stílusban a minőséget keresem!

Az hogy abban a bizonyos topikban amire célzol,milyen zenékre nyomulnak,azt inkább nem minősíteném mert nagyon fájna néhányuknak,meg aztán marhára nem érdekel,néhányszor leírtam ott a véleményem ,de végül is nem akarom senki zenei ízlésvilágát megváltoztatni!
Bár miközben minőségi zenéket ekéznek,eközben láthattad pld.ócska Laserdance koppintáshoz bőszen gratulálnak!
Ennyit róluk,nem érdemes szóba állni sem velük!

Jordan F zenéihez hasonló van még,ha lesz majd időm itt ebben a topikban néhányat még bedobok,lehet találsz köztük olyat ami újdonság erejével hat rád!😊

Nagyon egyetértek veled Marcel De Van egyre jobb zenéket csinál,és cirka egy órával ezelőtt kaptam tőle egy üzenetet,amiben kérdezi a véleményem a Don't Leave Me dalának egy másik verziójáról!
Nekem a tegnap linkelt valamivel jobban tetszik,de ez a verzió is nagyon jó! Szerinted melyik?
Marcel De Van - Don't Leave Me (Discotheque Edit)

ItaloDisco4Ever !

amaximus
óóóóbazzzz!!! Jók nagyon! Azonnal be is szerzem őket!

nos, nem szeretem, ha tesztelgetnek, mivel olyan széles a zenei spektrumom, mint a szivárvány, 😊 és hát sok minden nekem sem tetszik,mint ahogy sok mindenkinek sem tetszik az,ami nekem, de hát ilyen az élet! 😊n
DE ezek minőségi zenék, igaz inkább a nu disco, synthwave, synthpop, chillwave kategóriában, de ezekben a zenékben legalább benne van a zene eszenciája, nem pedig olyan lagymatag nyálas fosok (bocsánat), vagy hulladékok amikkel a szomszédos fórumban sokszor nyomulnak a "szagértők". 😊
Kedvelem ezeket a stílusokat is és én úgy hallom, ezek remekül képviselik is!
Egyiket sem hallottam még, köszi a tippet! Ilyenek kellenének inkább!
MDV azért összekapta magát, az utóbbi időben volt sok gyengébb produkcuója, de ez egész kafa lett,
míg ez a Jordan gyerek meg rendkívüli tehetséggel űzi és velejében érzi is a synthwave-et, és bazi termékeny!
Sokat kell most tőle beszereznem! 😊
reynaud
Hi Max!

Amikor ezt írtad egyik leg favorit zenémről, Silent Gloves remix kapcsán #26667
Gondoltam valamit pozitívumot a zenei izlésedről ......!

Muttatok elsősorban Neked ,3 zenét ,kiváncsi vagyok a véleményedre!
1.Jordan F - Losing Touch
2.Jordan F - Take Flight

3.Marcel De Van - Hi Energy / Fantasy in Space

ItaloDisco4Ever !

amaximus
remélem megkaptad a választ! <#kacsint>
amaximus
Hopsz, most látom, hogy már vagy 2 napja elindult az MFLEX SOUNDS weboldala, ami egész jó is, sőt....és bár kevés a magyar szöveg (nyilván más az orientáltság), de annyit látok, bőven van letölthető anyag, és ha minden igaz,akkor hamarosan lesznek végre VM-ben megvehető zenék és más, eddig nem hallott újdonságok is. Hát kíváncsian várom (várjuk.)

Azt hiszem, hogy erre a számra írtam múltkor a Laci topikjába, hogy tetszik. De érdekes módon törölve lett a hozzászólásom. De mindegy, már nem nagyon írok sehova sem ...

amaximus
700-702
na, ezek egész jók mind! 😊
reynaud
Marcel De Van - Don't Leave Me

Good Music!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Mflex - I Came In Like A Wrecking Ball

Super Music!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
BANKS - Beggin For Thread ¤ Gryffin & Hotel Garuda remix

ItaloDisco4Ever !

finom kis múzik....<#eljen>
Azért érdekes az is, hogy őt sehol sem lehet olvasni, főleg azt nem, hogy valaki zenéjét kritizálná pedig megtehetné.
Pedig ismerjük annyira már régről, hogyha valaki, akkor ő nem fogta vissza magát sosem, ha meg kellett mondani valamit. :-)
De most nagyon eltűnt és valahogy úgy érzem, pont ettől lesz valaki igazi profi.
Olvasva a másik fórumot a fejemet fogtam, ok ez az italofan nevű egyéntől, kinek képzeli ez magát, akkora blődséget amiket írt az már szánalmas. De had mondja, gondolom nagy ívben nem érdekel senkit, főleg Mike-ot nem. :-)

The beauty is in the eyes of the beholder.

amaximus
igen,ez érdekes,hogy itt van egy fórum,ahol szapulják,tökmindegy mi jön ki,az szar töle alapon.
amit ha beleszakadnak sem lehet töle elvitatni, az a nézettségek,lejátszások, megosztások és követök száma,a rajongók ezrei, amit a mostani, úgymond újhullámos italo generációk szinte egyike sem tud megközeliteni sem, és én azt hiszem, ez többségében nem azért van,mert mindenki más süket vagy mindenki másnak nincs zenei érzéke,csak annak a párnak,akik itt lehúzzák. <#hehe>

nem istenitem,az távol áll tölem, de én tiszteletem azért,amit és ahogyan csinálja, és hogy ezt egy magyar teszi, ugyanúgy,mint egy másik magyar is, aki igaz ugyan más irányban mozog, pl. Italobox-ot is és ezzel azt hiszem ki is fújt a magyar italo vonal.
néhányan még remixelgetnek meglévö zenéböl,öket nem sorolom ebbe a részbe.
bocs a karakterekért,bill.gond.
Kár, hogy nincs, nagyon sok helyen hozzászóltak és osztották már meg. :-)
Engem nem érdekelnek azok, akikről szinte lerí az irigység, két külön fogalom a nem tetszés és az előbbi. De az is érdekes, hogy csak itt olvasni ilyet állandóan, nem? :-)

Csak azt látom, hogy Mike rajongó tábora rohamosan nő, a souncloud-ra néha alig tudok már írni annyian vannak, gondolom nem a két szép szeme miatt van ez, amit szemüveggel eltakar? Mert én láttam! :-) <#integet2>

amaximus
nem tudom,nincs facebookom, de nem mindenkinek tetszik, de gondolom pont miattuk lesz ez is siker!! <#nevetes1> ahogy volt már sok hasonlóra példa nagyobb elöadóknál is.
amit látok a yt-on lájkok száma az már most biztató és már most elhanyagolható a töredéke azoknak,akiknek bármiért nem tetszik. nekem nagyon bejön!! <#eljen>
Csodálatos, ahogy a facebook-on is megírták már ki tudja mennyien ilyen rövid idő alatt. Fantasztikus és lehengerlő zene! <#taps>

amaximus
hátha ide téved valaki, a témaindtó újabb remekmüve, gratula hozzá!

Mflex - Search A Heart

amaximus
Ajánló!

Hála a jó égnek, az egyik legsokoldalúbb és legtöbb stílusban szuperül lavírozgató, számtalan slágert gyártó, sok régi és új nagy névnek pedig író zeneszerző óriás még mindig köztünk van és alkot,alkot,alkot! Bár legnagyobb sikereit inkább a 60-as évek második felétől a 80-as évek végéig aratta, de azóta is viszonylag rendszeresen hallatott magáról, az utóbbi évek megjelenéseiben inkább megosztó sikerrel vagy épp sikertelenséggel, de
Giorgio Morodert 74 évesen is átjárja a zene minden íze és porcikája, továbbra is hozza, amitől egy zene "Moroderes".

íme ennek egy kellemes iskolapéldája
losslessben nem akartam felrakni,nehogy gond legyen 😊))))

Coldplay - Midnight (Giorgio Moroder remix) (2014)
Igen, alig lehet látni.
Ha minden igaz, akkor most megint ment egy pü. :-)

amaximus
én látok mindent sima asztali böngészröl, megkaptam az infót, köszi! 😊
bár igy meg én nem vagyok benne biztos, hogy te látod a választ! 😊

de ez az új forummotor tényleg elég gagyi, nem tudom, hogy egy ZS-béta állapotú kódot miért kell ráeröszakolni egy müködö rendszerre.
Én egyszerűen nem igazodom ki ezen az új, már elnézést, de ocsmány újításon.
Talán, mert nőből vagyok, de akkor sem érzem magam annyira hülyének, hogy ne tudjak navigálni valahol, de ami itt van egy kész káosz.

Szóval nem tudom, hogy jelzi, vagy sem, de küldtem üzentet. :-) <#integet2>

amaximus
szia Angel!
tényleg az! igen,köszi az infót! közben én is felfedeztem mindkettöt, nekem sajnos nincs facebookom,csak új vidiket látok, de mindegyik állati jó!
én ezeket nézem fél órája! <#integet2><#eljen> és még párszor biztos végig élvezem, mert nagyon tetszik!