Kiss
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

facebook-kiss
pl. EXPRESS & STAR: AWESOME! That's the only word to describe the Kiss Experience.

The Daily Dust írta: JUST ANOTHER CRAZY, CRAZY NIGHT

2010. május 28.
Sportaréna
KISS
livenation.hu
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
practitioner of the forbidden arts of death
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
de ajanlom mindnekinek 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szeressük a zacskós tejet
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.