Kiss

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Valaki megvette itt USB-n a koncert anyagát?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Cabell
Lenne ket jegyem a 105os szektorba 10ert dbja, 15 helyett. Ha clot erdekel szoljon

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Gondolom mindenki inkább démon lenne<#eplus2> bár ahogy néztem a lányok inkább csillagfiú és macskaember sminket csinálnak inkább<#alien2>
Ha megszervezzük és simán bevállalnám, mindig is gondolkodtam rajta, hogy egy sminkessel csináltatok ilyen KISS-es festést, de tény hogy a koncertre lenne az igazi. Na ki van benne ? 😄
így kéne menni 28-án nekünk is<#vigyor1>
amúgy facen, twitteren és myspacen is fent vannak...
facebook-kiss
Ja, egy csomó újságban írtak róluk, h a koncertjeik mindenhol sikeresek!!! Legyen már 28-a😄
pl. EXPRESS & STAR: AWESOME! That's the only word to describe the Kiss Experience.
Eddig már egy csomó koncert volt, mindenhol baromi jó kirtikákat írnak róluk, h tök látványos és megéri elmenni.
The Daily Dust írta: JUST ANOTHER CRAZY, CRAZY NIGHT

oké
köszi de mégsem kell, úgy alakult h sima állóhelyeset veszünk csak!
köszi evildamien, sztem akkor sima állót veszek😊 állítólag nagy sikerük volt Angliában, sztem nálunk is majd nagyot alakítanak akkor<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
10 vagy mennyi év várakozás után belefér 😄
Csak annyi, h a kiemelt közelebb van a színpadhoz. Haverom Rammstein koncerten a sima állóhelyen állt, azt mondta h kb 20 méterrel a színpadtól kezdõdött az a szektor, szóval annyira nincs az messze. Nekem nem érne meg 7k forinttal többet az h pár méterrel közelebb legyek a színpadhoz, ez persze saját vélemény. A veszélye a kiemelt állóhelyes dolognak az, h hogyha a kiemelt helyen hátul állsz az nagyjából ugyanolyan mintha a simában elõl, csak 7000 ft-tal drágább. Mindenesetre idõben kell odamenni az arénához😊

Amúgy mi a különbség a kiemelt és a sima álló között? M mindenképpen a színpadhoz közel akarok lenni, akkor melyik a jobb, persze így árban sem mind1...<#conf>
Nem rossz ajánlat, de nekem még így is drága, inkább akkor már sima álló<#vigyor5>
jó rendben. majd jelezd.😊
hu engem lehet h érdekelne ez a jegy, még megbeszélem többiekkel h állót vagy ülõt veszünk!<#vigyor2>
helló. van egy fölösleges jegyem a májusi Kiss koncertre sajnos egyik cimbimnek közbejött egy halaszthatatlan dolog és nemtud jönni. ha valakit érdekel egy kiemelt álló jegy 18500 ft-ért. az írjon ide egy mail-t: [email protected] és a részleteket megbeszéljük.
Még csak a legolcsóbb ülõhelyre fogytak el a jegyek. Amúgy a Hard lesz az elõzenekar.

Sztem még biztosan lehet kapni, de ha a jegyirodákban nem is, neten biztos árulnak<#nyes>
Vannak még kiemelt jegyek?
Én állót vettem, 13.000ért!<#vigyor> De vannak ülõhelyek olcsóbbért is...
És te mennyiért vetted a jegyedet?
Múltkor a family guyban is voltak<#circling> Tegnap megvettem rá a jegyet...szóval május 28 KISSSSS.....

KISSSSS május 28 sportaréna..... ott kell lenni😄DDDD
Ide is:

2010. május 28.
Sportaréna

KISS

livenation.hu

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

szupeer máá várom 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

az plasztikázott nyelv 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Frosty01
jobb oldali tagnak nem semmi "izé" lóg ki a szájából <#ijedt>

practitioner of the forbidden arts of death

az az amugy sztem is geci jo pedig en fulra nem szeretem a rockot
Rexor
Zsír volt én is megnéztem!<#smile>

legnagyobb film😊
kuci06
a film címe "Detroit Rock City"<#nezze>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kiss en nem szeretem a rockot de amugy van 1 kiss-es film most volt par napja mar 2x lattam de sztem geci jo film 4 gyerekrol szol akik minden aron be akarnak jutni a koncetre vami ditroid lofax a film cime nem tom 😄
de ajanlom mindnekinek 😄
kockás...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

_Atti_
kaszinóvikingek?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Szilveszterkor éjfél elött fórumozni? Miféle világ ez itt ://

Szeressük a zacskós tejet

desigo
az év uccsó elcseszése

buékkkkkkk
elcsesztem ....... tudom

SHADOWEYES7
szólj a modiknak,hogy 2 szer nyitottad ugyanazt!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nagy banda sok infot és sok hozzászolást 😄