Snowboard

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
egyszer snowboardoztam életemben. tetszett, de a síelést már kb 13 éve csinálom, és már megy olyan szinten, hogy egyszerûen gyönyör siklani:D nincs az, hogy 5 percenként elesek, meg szétizzadom magam, mire leérek egy fekete pályán. az a bajom a snowboardal, hogy ahogy én elnézem álandóan elesnek, meg elfáradnak, vagy nem tom, de mindig ott ülnek a pálya közepén. sít nem cserélném le rá.

Galy
simán <#mf2>
Blasta
Átmentél a saját deszkádon egy másik deszkával??? <#fejvakaras> :D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Galy
tudom, én voltam :)
Blasta
Neménvótam :)

Galy
noname deszka, noname kötés
deszkán egy hosszú karc, VALAKI átment rajta deszkával :)

Amse
nekem jelenleg egy törött head lapom van és egy szétesett(kuka) puhakötésem...
szóval semmim nincs :(

Blasta
Noés ki mivel csúszik, milyen felszkóra esküszik, stb?

Galy
1. gyorshajtás
2. biztonsági öv
harmadikra nem emlékszem :)

a cuccot meg egy tömött parkolóból nyúlták le, a sípálya parkolójából
Blasta
Lopni a magyarok is lopnak, szal ez nem mérvadó.
Egyszer engem is lemeszeltek ott kinn, de akkor gyorsabban mentem a megengedettnél, jogos volt a dolog.
Hogy TI miért fizettetek 3x 500 köcsögöt, azt nem vágom :D

Galy
jade
Galy
mellesleg ott nyúlták le a cuccainkat (2 pár léc, 2 board) a kocsi tetejérõl :)
fél nap a rendõrségen, eredmény persze semmi.
Utána hazafelé 3x kaptak el a szlovák rendõrök...(3x500korona)

szlovákok sux
Blasta
Ja igen, de "K"-val a végén, nem?
Jah, így Rózsahegyet jelent, beugrott.

Galy
És így : Ruzomberog

Mincsi

Rush!

Mincsi
nice, teccik:)

Rush!

Blasta
Rózsa hegy???
Én még nem hallottam errõl a névrõl.

ez nem a rozsa hegy vagy mi a here ? :D amugy mindenesetere ha az akkor kurva jo mindig oda jarunk az a hely kikurt jo
Blasta
Ja, az oldal nem támogatja a csúnya motherfucka firefox-ot!!! :DDD
(szétesik alatta, demajd megoldom)

Pheaper
szevatok !! jó tápik :) sajna én csak sielni tudok de a snowboard enm nagyon nemgy de már sokat gyakoroltam(fõleg eséseket) :)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

gordon 24
Igy legyen!!! Ha ez van benne akkor nagyon jó.. Mert az én sportom is kimaradt ebbõl a listából. Meg a tietek is.. Igaz azt továbbra sem értem hogy a Rally mióta extreme sport de mind1..

Kösszi!!

Downhill!!

Blasta

Blasta
Fúhát kösze, csakmég nincs kész. :)
És csak 1280-ban jó, késõbb gondoltam bele, hogy vannak akik kisebb felbontásban neteznek, de már így marad :)

Galy
nájszos oldal
Blasta
Ez a kis szösszenet nincs még kész, de a snowboard-os videóimat már letöltheti akit érdekel. :)

(Jobbklikk-mentés másként)

Sajnos nem vagyok pro avi kódolásból, így a képminõségük olyan amilyen. :(

Blasta
:DDDDDDDD
Amúgy igaz

na mind1 :)

Galy
na mindegy
Galy
na elmennek ezek ám
ilyen alapon miért fizessem én is ugyanúgy annak az öreg néninek a kezelését, aki elmegy piacra télen, a jeges járdán, az is extrémsport akkómá'
Blasta
Ez azért nem olyan biztos, mert a Snowboard eddig a biztosítóknál is külön kategóriába, extrém sport kategróiába tartozott.
Tehát ha náluk megkülönböztetett biztosítást kellett erre kötni, így lehet, hogy a TB is így veszi...

Galy
a sízés nincs a listában, a snowboard se lesz
Blasta
Ez jó hír, biztosan szeretnék menni több napra idén, remélem mások is így vannak ezzel ;)
Köszi, nem kizárt, hogy szólok majd! ;)

Blasta
Hát én már voltam egy párszo rDonovalyban, és teljesen rendben van. Azok is jól ellehetnek rajta akik már jól tudnak, és tanulni is tökéletes hely. Nyilván a profiknak nem valami nagy szám, de ez a topik nem is a profikról szól (persze szívesen látom Õket is, amennyiben vannak :D)
A mátrai pályánál mindenesetre sokkal jobb és nincs sokkal messzebb sztem. Megéri inkább oda kiruccanni akár egy napra is. :)

gordon 24
Rendben. Majd utánnajárok ennek!!

Downhill!!

Blasta
Ez sztem nem off, fontos dolog, hogy a snowboard balesetek kapcsán mire számíthatunk.
Szóval ha valaki hiteles infót tud errõl a rendeletrõl, ne tartsa vissza.

gordon 24
JA és a Rally mióta extreme sport? Ha extreme sportot rakb bele akkor rakja azt. A rallyt sehol nem jegyzik extreme sportnak. Sõt az én tudomásom zerint extreme sportnak vették a hegyikerékpárt. A hegyikerékpárnak van van 4 ága. ebbõl ketõ extreme sport. Ráadásul a Cross Country olimpiai sportág. Na mind1.
Még ideges leszek!!

Downhill!!

gordon 24
Hát me, tudom ezt a listát hirekbõl tudom. e az biztos hogy még nem végleges. Azt mondták hogy még alakitanak rajta. Meglátjuk mindenestere ha benne van ha nincs gusztustalan egy dolog.
Na mind1. Ne off-oljunk!!

Downhill!!

Galy
snowboard nincs benne, és úgy emlékszem nem is volt
Galy
Danks Emese kormányszóvívõ közleménye az extrém sportok közé sorolja a vízisíelést, a jet-skizést, a vadvízi evezést, a magashegyi expedíciót, a hegy és sziklamászást az ötödik foktól, a barlangászatot, a bázisugrást, a bungee jumpingot, a falmászást, a roncsautó sportot, a ralit és a hõlégballonozást.
gordon 24
igen! Siklóernyõ, ejtõernyõ Snowboard Hegyi kerékpár. És egy csomó ilyesmi sport Görkori,BMX. Tehát szinte az összes jó sportot.

Downhill!!

Galy
a snowboardot is bevették a listába?
Maco13
amúgy ha akarsz menni több napra szólj, lehet tudok olcsón szállást szerezni
Maco13
Ott voltam asszem 2 éve. Hát nem nagy durranás. Van 3 pálya ami élvezetes (a képen 1-2, 4, 6), de a többi nagyon lankás vagy kicsi. Mondjuk én itt tanultam meg boardozni, úgyhogy élveztem az egész hetet, de szvsz egy jobb boardernek ez kevés egy hétre. 1 napra meg kicsit messze van.
Blasta
Ehh, ugyammá, ha eddig nem vitt rá a lélek, akkor már ezután se fog! :))) Csak öregszel, kényelmesedsz és hízol! :D

Blasta
A helyzet az, hogy az odáig rendben van, hogy Mo-on ez számít az egyik legnagyobb, legkorszerûbb pályának, de véleményem szerint irdatlanul drága.
Ha már ennyit fizetek egy pályáért, akkor én inkább kinézek Donovalyba, ami 220km-re van Bp-tõl (egyáltalán nincs messze) és klasszisokkal jobb/nagyobb pálya mint a Mátrai.
Donovalyban 10km pálya van, a felnõtt napijegy pedig kb. 5500ft.

Liftek: 1 ülõ- 1 hibrid- (ülõlift és kabinos lift kombinációja), 14 húzólift, 1 bébilift.

gordon 24
Csak arra figyeljetek mint Extreme sportolók (mint én is igaz én Montein Bike Downhillt üzöm) Hogy január 1 tõl a ha extreme sport közben sérülsz meg nem fizetik a tb-d et. Tehát ha elesel és eltörik a kezed egy 60-ezerbõl kijön. Na de félre a politikát. Nekem is tetszik a snowboard csak hot béna vok. Inkább maradok a DH-nál.

Downhill!!

Galy
nekem8

ebben a szezonban szerintem nem, talán majd a következõben :)

(bár van vevõ a deszkámra, de még nem adom el....hátha) :))
Maco13
jóreggelt <#vigyor3>

Magyarországon sztem ide érdemes, én meg ide megyek márciusban
Blasta
Noés mizu, idén se lesz a lábadon a deszka? :)

Blasta
Huhh, ezt el is felejtettem.
A keresõ meg nem keres a Saját témákban.
De a saját fórumok sem túl populáris hely, így jobb ez a téma itt (bár az általánosban lett volna igazi).

Galy
ha csak mert...:)