Level-R

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
Ombika
Anynit irtok rola,hogy kenytelen leszel letolteni es reggelni?
hol is tudom ezt pontosna megtenni?

már nem 😄D

de ha gondolod visszamehetek játszani 😊

Solid Snake
Alapozó tréning folyik éppen <#hehe>
játszik vki?

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ngcsnet
Ez a Cracer marha jó, license tesztnél lehet nyerni
csak azt sérelmezem, hogy alap színnek miért nem lehetett zöldet választani, 3000pp-ért kellett vennem

egyébként, miért van egy csomó pályán 1 másodperc alatti WR? nagyon remélem nem terjednek el mindenféle szar csalások...

a CP vásárlás meg tényleg neten keresztül lesz, paypal valszeg, és olyasmiket lehet majd venni, mint PP multiplier

Peck
ez kopirájt srác!!!....<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

gabi89
Na mentem pár kört elég jó game 😊 Level FI szinten vok szóval az eggyetlen magyar szerverre még nem tudok belépni mert az Level-R ha jól láttam 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Ne meg is van seikerült belépni tutorialon is átestem..
Csinál vki szervert? Vagy jõn vki gamelni? Biztos béna leszek de vhol el kell kezdeni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Az ID-ben csak kisbetu lehet. Ha jol emlekszem.
bár az is lehet hogy magyar lesz a játék 😄

van angolositás 😊

link

ezt másold be a játék mappájába..

gabi89
Képet lehagytam:

gabi89
Na kész az update.El is indítottam és amikor be kellene írni a felhasználód (ID) meg a jelszót akkor nem enged be.Jól beírtam de mégse 😞
5let?
Pedig elötte reggeltem a honlapon mondjuk már az se volt könnyû 😄 japán honlapon reggelni de rájöttem mi micsoda.

az update ijen szar -.-

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

gabi89
Nekem 8megás a netem és még is...
Ráadásul megnéztem nem a netem szarakszik mert meg van a sávszél is még is most is 13kb/s szedi az update-t.De maga a játék tegnap jõtt 400-500kb/s-el

lol nekem 130 al jött (1 megás nettel..)

Nekem ezekszerint egész gyorsan leszedte, mert még a játékot is csak most szedtem le, és már mentem is néhány kört. Próbáltam magyarítani is, de angol lett. De jó nekem így angolul is. "DR.PCDoki" a nick-em. Nagyon jó game.<#eljen>

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

gabi89
Még mindig tölti fene ezeket a japánokat 😄

kemszi2
na én is beszálnék most vhova
uhh de ideges vagyok !!!!!

8 an megyünk , elsõ vagyok , bevár a rohadt nyolcadik , és a célegyenes elõtt kilök a hetedeik körben.. <#gun><#violent><#boxer><#rinya>

gabi89
Ok
Mind1 akkor várok csak már játszanék 😄

bertino
de, vársz 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gabi89
Leszedtem a játékot gondoltam adok neki egy esélyt.De mielõtt elindulni frissíteni akarja.Hát jól van mondom akkor nyomja csak az update-t a baj csak az,hogy 140megát akar leszedni és max 10-20kb/s szedi a frissítéseket 😞 Ez így egy örökké valóság lesz 😞 Nincs vmi megoldás?

most értem haza 😄
pár perc és megyek (játszani)..

én mennék ha beengedne..de gaméztok :C

bertino
én most 10-20 éves fotókat scannelek :\ bocsi 😞

Raho
Csináltam servert ketten vagyunk, gyertek.
versus--prophesus--SG.hu pass:sg

VW Jetta II 1,8T

<#gonosz1>

Szoros verseny volt ahogy latom. 😛
bertino

ngcsnet
<#idiota>

gg

jó gém volt..
kaptam olyan csókot a verdádtól h elszálltam xD

ngcsnet
nemsokára én is csatlakozom

én igen, ha akarsz elsõ lenni 😛

ráértek?

ngcsnet
"Ha lépést akarsz tartani, akkor vagy k*rvasokat játszol, vagy fizetsz a jobb alkatrészekért! "

tehát sokat játszott az illetõ, nem olyan nehéz összehozni azt a 90000 pp-t, nekem 15000 korül van, és 30 futamot mentem, mondjuk abból 23-at gyõztem, és csak 3 napja játszok, tehát könnyen megszerezhetõ a quadro is

akkor qva sok fejlesztõ játszik 😄

bertino
az csak az egyik fejlesztõ Invictustól<#banplz>

és akkor aki fultuningos qvadroval megy ?

SZilaJMaGGoT
Addonok nem lesznek hozzá mivel online gém, és ingyenes lesz mint ahogy a 181-ik hsz-ben is elhangzott...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

bertino
pfuh, na ez jol esett <#smile>

rmate1988hun
Igen, ez OPEN-BETA... De nekem az egyik fejlesztõ mondta, hogy FULL INGYEN lesz a teljes verzió! Viszon a fejlesztõk se hülyék, ezért van megoldva a PP olyan "bénán" (értsd. keveset kapsz). Ha lépést akarsz tartani, akkor vagy k*rvasokat játszol, vagy fizetsz a jobb alkatrészekért! <#beka3> (Különben meg manapság nem ritka, hogy egy online játék ingyenes... Mi ebben olyan hihetetlen?!)

A kormány évértékelõje sms-ben: \"Kedves Állampolgár! A kormány munkája továbbra is szar. Üdvözlettel: Gy.F.\"

És itt meik ? 😊

Raho
Suna csinált servert gyertek.
versus--prophesus vagy mi...SG.hu pass:sg

VW Jetta II 1,8T

Peck
Skacok,ez nem teljes,mert BÉTA!Gondolom nem hülyék a fejlesztõk és ingyen odaadják a teljes játékot! LOL! KI lenne ilyen hülye manapság 😄
Szerintem ugyanaz lessz mint a Live For Speed ,lessz egy demo pár autóval pár pályával netes üzemmodban,akinek meg tetszik vegye meg a FULL Verziót neten kap egy kulcsot feloldja a játékot és neten mehet fullal,gondolom ehhze is gáyrtanak majd single player hacket full verzióra mint ahogy LFSnél is történt....xal az én belátásom ez... 😊

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

bertino
én is ezért kérdeztem -.-

ngcsnet
nincs, valakinek kéne, mert modik nem hajlandóak törölgetni a mindenféle cheat cuccokat, egyébként honnan veszi mindenki hogy ingyenes game?? ez egy obt, miért lenne teljes?

szerintetek a teljes játékot lehet majd folytatni ezzel a "mentéssel" ?

mert elméletileg szerveren tárolja a mentéseket 😊