Level-R
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol is tudom ezt pontosna megtenni?
de ha gondolod visszamehetek játszani 😊
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
csak azt sérelmezem, hogy alap színnek miért nem lehetett zöldet választani, 3000pp-ért kellett vennem
egyébként, miért van egy csomó pályán 1 másodperc alatti WR? nagyon remélem nem terjednek el mindenféle szar csalások...
a CP vásárlás meg tényleg neten keresztül lesz, paypal valszeg, és olyasmiket lehet majd venni, mint PP multiplier
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Csinál vki szervert? Vagy jõn vki gamelni? Biztos béna leszek de vhol el kell kezdeni.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

5let?
Pedig elötte reggeltem a honlapon mondjuk már az se volt könnyû 😄 japán honlapon reggelni de rájöttem mi micsoda.
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ráadásul megnéztem nem a netem szarakszik mert meg van a sávszél is még is most is 13kb/s szedi az update-t.De maga a játék tegnap jõtt 400-500kb/s-el
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
8 an megyünk , elsõ vagyok , bevár a rohadt nyolcadik , és a célegyenes elõtt kilök a hetedeik körben.. <#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#rinya>#rinya>
Mind1 akkor várok csak már játszanék 😄
pár perc és megyek (játszani)..
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
kaptam olyan csókot a verdádtól h elszálltam xD
tehát sokat játszott az illetõ, nem olyan nehéz összehozni azt a 90000 pp-t, nekem 15000 korül van, és 30 futamot mentem, mondjuk abból 23-at gyõztem, és csak 3 napja játszok, tehát könnyen megszerezhetõ a quadro is

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A kormány évértékelõje sms-ben: \"Kedves Állampolgár! A kormány munkája továbbra is szar. Üdvözlettel: Gy.F.\"

Szerintem ugyanaz lessz mint a Live For Speed ,lessz egy demo pár autóval pár pályával netes üzemmodban,akinek meg tetszik vegye meg a FULL Verziót neten kap egy kulcsot feloldja a játékot és neten mehet fullal,gondolom ehhze is gáyrtanak majd single player hacket full verzióra mint ahogy LFSnél is történt....xal az én belátásom ez... 😊
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
mert elméletileg szerveren tárolja a mentéseket 😊