Forgalmi dugók

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
reggel budafoki út budafok felé már tûrhetõ nincsen dugó nagyából befejezték a "munkát" város fele meg nem tom nem szoktam nézni arra fele délután nincs semmi dugó^^
bardocz
reggel budafoki út budafok felé már tûrhetõ nincsen dugó nagyából befejezték a "munkát" város fele meg nem tom nem szoktam nézni arra fele délután nincs semmi dugó^^
N1ggA
minden reggel 7:20 körül beáll a sor a Hungáriától a Róna utcáig a Thökölyn. Talán jár erre valaki 😊

Spread De Love!

akyyy
miskolc úzatér, péntek, dél és 2 óra. váááááá😄😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

PyRex
megelõztél 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

hunbasser
ha már erre járok,gondolom megosztom veletek a véleményemet.

Magyarországon nem csak Budapesten,hanem sok kis 20-30 ezres városokban is sok dugó van,ezt nap mint nap tapasztalom.
pl ha itt vmi duatlon vagy triatlon van,akkor lezárják a város egy részét,meg a fõúton is lezárnak egy sávot a futáshoz mindig.ha vmi ilyen rendezvény van,akkor tuti,h az egész városban a káosz uralkodik,és akkora dugók vannak,h ihaj.

és errõl jut eszembe,h amikor New Yorkban épp maraton van,akkor ott is New Yorból egy részt lezárnak,és mégsincs semmi gond/káosz/dugó.
pedig ott kicsivel több autó van arányaiban véve is

ReaL MaDRid x siempre

autoszimulator
Budapest. ^^

.: mobilize.hu :.

PJack
mindig minenhol dugó van, az a helyzet!
én inkább gyalog megyek😄DD

Pain is inevitable. Suffering is optional.

zmeor
Ezt a topicot azért hoztam létre hogy közzé tegyük a nagyobb dugók helyszíneit, vagy esetleg egy cél eléréséhez ki melyik útvonalat ajálja (persze nagyobb dugó nélkül)

leszarom a konfigod...

← ElőzőOldal 2 / 2