Medal of Honor Vanguard
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
és mivel grafikailag kb egy szinten van (bár sztem a wii jobb), ezért kiadták ps2-re is
sztem
megjelent a vanguard ps2-re és wii-re (ez lenne a butított airborne, csak nem ezt a nevet kapta)
pc-re viszont még nem jött ki az airborne
Papesz
tuti még nem jelent még meg!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
PC-re megjelent már a játék?Köszi
Üdv!
A PS2-n hogyan van megoldva a tüzelés? Én csak a PSX-ekre emléxem, ott a MoH-ban megnyomtam egy gombot, kirakott egy piros célkeresztet amit az egyik karral lehetett ugye "körbeforgatni".
Mostanában ez hogyan megy? Mozgás közben lehet lõni?
Nem is tudom, én ezzel nem értek eggyet. A cucc az European Assault grafikus motorját használja, ami persze nem egy NextGen grafika de a PS2 képességeihez mérten hozza az elvárt szintet. Akár így akár úgy a CoD mellett az egyik leghangulatosabb II. VH.-s játék, ami hangulatban visszatér az eredeti Medalhoz. A CoD 3 is nagy kedvencem, bár az végig szaggat, viszont akit ez zavar az próbálja a MoH Vanguardot, mert ott lassulást nem, vagy nagyon kevésszer látni.
über facca pláne hun felirat
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Még1X sry a képekért!
a játékban van MAGYAR FELÍRAT !!!!!
STRIKE verziót szedtem le!!!!
(...már töltöm )
A
Viszont kérek mindenkit, hogy a továbbiakban ezt NE ebben a topicban beszéljük már meg, térjünk inkább vissza a témához.
Papesz
Mivel üzleti alapon megy a game-keszites, elöbb utobb bealdozik a WII-nek, a nagytestverekkel egy idö utan nem veszi fel a versenyt; és már most latszik h. nem a fõsodrasban evez... Az összes nagyobb cim PS3ra+X-re jön, mig Wii-re pár külön cim; felturbozott régi game-ek + PS2-re is kijövõ pár cím jön... Sajna eleg nagy a szakadek a WII+a 2 nagy testver között; igy nagyon nagy mérvü atportolasokra nem lehet szamitani; marad az a keves exkluziv cim, amit csinal a Nintendo hozza...