Windows Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legtöbb tweakben közvetlenül be lehet állítani.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Van egy automatikus szókiegészítés a billentyûs bevitelhez, amivel több a baj, mint a haszon, mert ha én pl. beírom, hogy "nem ", azt hozza be, hogy "nemesis ", mert a javaslatok között az van legelõl, és nem az, amit én beírtam. (Az angol szótár megelõzi a magyart és a felhasználóit?)
Van a Settings/Input/Word completion ablakban egy kocka, amivel ki lehetne kapcsolni a "szolgáltatást". De hiába veszem ki a piát, nem kacsolja ki a dolgot. Mit theteke.
Újra kellett raknom, semmi. Nem kapcsolódik.
A telefont leformáztam, netkapcsolat van, honlapokat elér, de a windowslive-os fiókomat egyszerûen nem akarja létrehozni vagyis elérni.
Hiába állítom be ezeket:
Bejövõ levelek POP-kiszolgálója
pop3.live.com:995
Kimenõ levelek SMTP-kiszolgálója
smtp.live.com:587
Bejövõ levelek SSL-titkosítással
Be (ez kötelezõ)
Kimenõ levelek SSL-titkosítással
Be (ez kötelezõ)
Hitelesítés
Jelszó (a Hotmail programba való bejelentkezéshez használt jelszó)
jelszó: a hotmail (windowslive) jelszavam
usernév: mindegy.
Nem kapcsolódik.
Vagy folyamatosan kéri a jelszót, mintha elcsesztem volna, vagy nem kapcsolódik azzal az üzenettel, hogy Messages cannot be downloaded to your mobile device. Make sure you are connected and that your e-mail account settings are correct. Then try to download messages again.
Hálózat van (vodafone), és net is van (böngészni lehet).
635476549765795965-szer újra próbáltam, kikapcs bekapcs, minden.
Semmi.
Mindig ugyanaz.
Connecting még van, logging on-nál szarakodik.
Jelszót helyesen írtam be.
Ötlet?
nem.
Az IMEI számot úgy képzeld el mint egy autón az alváz-számot vagy a motorszámot. (most a kifejezetten az IMEI törlésébe ne menjünk bele, mert egyrészt ez nem célod, másrészt a hard reset az nem "törli" azt.)
:))
Többek között az aksi alatt a hátlapon is meg kell hogy találd az IMEI-t.
A hard reset egy szabályos lehetõség a telefon tartalmának (doksik, programok stb) teljes törlésére, belsõ alapszoftverének kezdõ helyzetbe állítására, "visszainstallálása" úgymond.
Szûzen kapod vissza a telót. Az OS-t ekkor a fent lévõ ROM-ról kapod.
Viszont lehet h azóta javított ROM-ot adott ki a gyártó, ezért ha már úgyis tisztán akarsz indítani, érdemes az egész ROM-ot újrarakni (ha van új, javított verzió).
Ezzel is szûz lesz.. és friss is. :))
Milyen Win van rajta?
Ha újra akarod telepíteni a win-t (6.1, 6.5?) letöltöd a megfelelõ verziójú (és régiójú) ROM-ot, majd telepíted. HP oldalán keresgess!
(ha elakadsz akkor az XDA developers forumát (angol) ajánlom, vagy PDA plus, esetleg Mobilarena)
Nagyon kezdõ vagyok!
Ma vettem kezembe az elsõ windows os mobilom egy hp ipaq voice messenger 500 as telómat!
Sajnos nem új ezért tele van minden szeméttel!
A kérdésem az lenne hogy hogy lehet ezeket kiszedni belõle!
És a másik nagy kérdésem azaz hogy hogy lehet ezen újratelepíteni a wondowst!
Milyen lényeges különbségek vannak a Windows Mobile 6.0, és 6.1 között? Vennék egy telefont, ami sokkal drágább 6.1-el. Az tényleg jobb is?
szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövõért.
Ha csak arra az információra van szükséged, hogy "elhasználtad-e" az elõfizetésben engedélyezett forgalmat, arról a szolgáltató tud értesíteni. Pl. a T-nél van olyan lehetõség, hogy 50%-os és 100%-os állapotnál küldenek egy SMS-értesítést, de szerintem a többi szolgáltatónál is létezhet ilyen.
Ha viszont mindig az aktuális állapotra vagy kíváncsi, arra az esetre létezik jó pár hálózat/internet forgalmat figyelni tudó, Windows Mobile-ra telepíthetõ segédprogram. Ezek egy része a telefonszolgáltatók által fejlesztett segédek, amelyek a brand-elt készülékeken általában már eleve fel vannak telepítve.
De a te esetedben ilyenrõl szó sincs.
Létezik egy-két interneten is beszerezhetõ program - a teljesség igénye nélkül:
Spb Wireless Monitor (shareware)
PPC InterfaceMonitor (freeware)
NET Monitor - a Windows Mobile-os verzió (sw)
Efficasoft GPRS Traffic Monitor (sw)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Segítséget elõre is köszönöm.
szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövõért.
Most vettem egy Sony Ericsson X1-est Hollandiaban, amin a 6.1-es WM van. Utana olvastam neten, es ugy latom, hogy nem lehet mas nyelvu OS-t rarakni. Ez valami vicc? Ket eves szerzodest kotottem, es a hollandom eleg szar, tehat nem nagyon szeretnem igy hasznalni. Valakinek valami otlet?
Más...
Az írásfelismerés nem az Xperia érdeme. Az már eleve benne van/volt a PDA-kon futó Windows Mobile operációs rendszerben.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
pár levelet meg lehet írni, de nem lesz kényelmes.
egyébként ahogy láttam, pofásan néz ki az X1 :)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Van egy qtek 1010-es mda-m és szeretném rá fölteni a windows mobile 6.0-t. valaki tudna ebben segíteni nekem? Beleteszem a blcsõbe odáig oké de utánna nemtudok semmit :) aki tud segítsen. köszi elõre is. :[email protected]
A NetFronttal próbálkozz, az a legfejlettebb ilyen téren, de ne várj tõle sokat.
Windows Mobile-s PDA-m Internet Explorer böngészõje egyes javascripteket nem tud lefuttatni.
Tud valaki olyan plugint, mellyel a javascriptek lefutnának?
Köszi!
mda compactom van(qtek s100).eddig rendesen mûködött az activesyncel. ma meg egyszerûen nem akar felcsatlakozni a gépre. van vmi megoldás?(a töltést jelzõ led világít tehát áramot biztos hogy kap)
Én GSPLAYERT használok és pont ezért, mert fullra le tudja zárni a billeket és a kijelzõt mikor szól a zene.
LETÖLTÉS
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Nekem egy ETEN G500-am van, nemrég frissítettem az oprendszerét, kissé gyorsabb lett, de ha videót nézek rajta, továbbra is elcsúszik a hang. Tud erre valaki valami megoldást, vagy valami olyan lejátszó progit, amivel ilyesmi nincs? Ráadásul nem gyári videókat rakok rá, hanem szépen összehúzott, méretre szabott videót, és ennél is. Eleinte tized másodperceket késik a hang, de egy 40perces videónál 10 perc után már elég jelentõs csúszások vannak. Valaki tud valami megoldást?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
parancsolj
Lourker
Lourker
dizájnolám a pda-mat és érdekelne progi hozzá. itt egy kép vmi ilyesmit akarok ami itt alul és felül van
g
köfi
www.flickr.com/photos/soma62sco
PocketC developot próbálta valaki?
Nemtod hogy a System.Media osztálynak mi a compact frameworkös megfelelõje?
Próbáltam extern el coredll.dll bõl függvényeket, de nem hallgatrá túlzottan a kütyü. Ámbár kivételt sem dobálgat.