KRESZ módosítása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legjobb példa erre a saját anyám 😊
rengetegbe került neki a jogsi de megkapta ugye itt mindent meglehet vásárolni
szal kb hugom jobban vezetne ha kocsiba ülne mind1 is
de legalább anyám nem is vezet mert fél 😊 de hogy hogy lehet 30 km-et lenyomni tövig behuzott kézifékkel azt nemtom 😊
Ez a gyorshajtós dolog meg kicsit demagóg, attól nem lesz senkinek baja ha a 70 es táblánál 100 al mész, az a baj hogyha valaki nem tudja felmérni a körülményeket és az útviszonyokhoz képest helytelen sebességet választ.
Harmadrészt pedig a magyar utak nagy része is kész balaseti forrás...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
1. mindenki kiröhögné a dolgot
2. leszarná mindenki
nehogymár 1 pár centis biciklire amivel jó ha 90-el megyek még jogosítvány kelljen 😄 ennyi erõvel lábra is lehetne 😄D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nem általánosítani akarok mer pl kamionosok is ugyanígy majdnem felnyomtak szalagkorlátra nem egyszer autópályán mer telefonált v ebédelt vezetés közbe :|
szal vmi ellenõrzési rendszer nem ártana (lsd németország ahol nem olyan egyszerû jogsit kapni ott nagyon komolyan veszik az ilyesmit nem csoda hisz olyan forgalom van az autópályákon h az itthoni semmi ahhoz képest)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Kerékpáros jogosítvány megszerezhetõ 16.30 órától. (Budapest V., Váci utca 62-64.) Szeptember 18-20. Pilis. A hagyományos Természetjárók Ünnepe Dobogókõn. ...
www.lelegzet.hu/archivum/1992/01/1793.hpp - 14k - Tárolt változat - Hasonló lapok
gúglin ezt találtam
akkor mint egy bankkártya rusnya narancssárga kis fehér biciklik vannak rajta és az van ráírva hogy "Kerékpáros jogosítvány" sajna nincsen szkennerem😞
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
többek között pl. olyanok miatt lenne szükség az újravizsgázásra, mint az új szabályok, új közlekedési jelzések, táblák, amelyeknek egy része (lehet, hogy nagy része) még nem is létezett, amikor õk megszerezték a jogsit... de az biztos, hogy sokan úgy közlekednek közülük, mintha 40 évvel kevesebbet írnánk. és azt tudjuk, hogy a lassú vagy bizonytalan közlekedés ugyanolyan veszélyes, mint a tacskók száguldozása...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
pár saját tapasztalat (persze nem a kivégzésre):
-kijön a tömött fõutra úgy, hogy nem a balról közeledõ forgalmat nézi, hanem azt hogy õ hova fog menni. csak azért nem koccantunk mert átzúztam a szembejövõ sávba egy kicsit (az már külön mázli volt, hogy pont akkor nem jött szembe senki...)
-városban a 4 sávos úton a szembejövõ sávok belsõ sávján megy szembe a forgalommal, és amikor a mellette ülõ szól neki, akkor lebassza, hogy: "Há ménem szósz, hogy ez nem a mi sávunk..." (ismerõs nyanya volt, a muteromat baszta le)
De a fiatalokra kitérve, õk tudják a kreszt csak nem tartják be. Míg az öregek az új kresz szabályokról sztem még hallani se hallottak...(nem azt mondom hogy a fiatalok jobbak, mer minden gyorshajtótól elvennném a jogsit + pénzbüntetés+5 évig nincs jogsi...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
sokkal találkozok én is. mennek bele a keresztezõdésbe, mereven elõre nézve. persze amikor õk vizsgáztak még a fõutakon is csak óránként ment el 1-1 autó...
hogy kapj egy értelmes választ is (nempont a kreszhez kapcsolódna de részben ideillik):
Minden 65 éven felüli férfit és minden 60 éven felüli nõt újravizsgáztatnám (és szigorítanám a ponthatárokat), és ha megbukik akor örökre búcsúzik a jogsitól.
Nagyon nem tetszik amit némely öreg mûvel. <#boxer>#boxer>
Ezt a vizsgát 5 vagy 10 évente meg kéne ismételni. ÉS így csak az olyan öregek vezethetnének akik tényleg tudnak még vezetni.
Ezt nem csak kocsira értettem, hanem motorra is. (sajnos a kerékpárt nem lehet szabályozni, pedig azt is bevezetném<#idiota>#idiota>)
ennyi lenne 😄
csak az a nagy harci helyzet, hogy az nem itt és sem más fórumon nem fog megvalósulni..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack