Rootkit

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
nem,3-t használok,és igy tökéletes az irtás ^^
Elvégre ez a 3 még beta,de máris eléggé hatásos ^^
És legalább nem fizetös 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
En most per pill 3 db rootkit irtot használok.
F-secure Blacklight
Panda Antirootkit
Mcafee Rootkit Detective
Mivel számosan felmerült nálam,hogy az mcafee irtott le 10 db-t,de utána lefuttattam a pandát,és az talált még 2-t.Ajánlom hogy ezt a 3mat futtassátok le néha-néha.A másik kettö az nem olyan rossz,de nem is olyan jó...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ch_Slater
nos igen. kezdetben nekem is tetszett, amikor még kis pöcsös voltam. De késõbb azt gondoltam, hogy mégiscsak sokkal szebb volt a Hazaard megye lordjai, vagy az Automan járgánya. Ezután már én is csak azt hajtogattam, hogy " Óóóó, te rút KITT".
Hát ennyi, egyszer minden bálvány leomlik...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

dotkom
te melyik progit ajanlod?

http://atwwebmaker.tx.hu/

Geeryy
<#mf2>barom

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Megmentetted az Internetet.

Rootkitel szerencsére még nem volt dolgom.Legutobb a Pandáét probáltam ki.Egész jó a keresõje.

NEOreg3
mind az 5-öt egyszerre használod? ha csak így tökéletes az írtás, akkor ezek nagyon jó progik lehetnek^^

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ColdFire
esakkor ezmost joak? :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Pheaper
<#taps>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Doomista
Manapság már szinte majdnem minden számítógépben található minimum 1 db rootkit.Én nálam is talált pár darabot,szerencsésen elis tüntettem.

Mi is az a rootkit ?
azon segédprogramok összessége, mely segíti a hackert abban, hogy eltüntesse a behatolás nyomait, és a rendszerben észrevétlenül tevékenykedjen.

Pár darab info roluk:
Rookit
Rookit 2
Rootkit 3

Pár program,ami segítségével a roorkitektõl megszabadulhatunk :

F-secure Blacklight
Panda Antirootkit
Mcafee Rootkit Detective
Rootkit Reveaver

[url="http://research.microsoft.com/rootkit/"]Strider GhostBuster

← ElőzőOldal 2 / 2