Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jo ok, ha a pcs topikban akarcsak 1 trábölsúútingos kerdes is el fog hangozni, akkor jossz egy lada sorrel, mertugye csak berakod es megy 😄DDDDD
en degeszre fogom magamat inni 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd
en degeszre fogom magamat inni 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
LÁL, jó akkor váljon külön, még az a pár ember is akit érdekel a gém... ne aggódj, nemlesz warez, arról én majd gondoskodok.
Lammer oda is berakod és go gém, értelmileg visszamaradott emberek meg mindenhol vannak.
És Bandew nem a PÉCÉSNEK nyitottam, hanem a játéknak mer jónak ígérkezik...
De éljetek boldogan, csak szóltam hogy felesleges ketté szakadni...
Lammer oda is berakod és go gém, értelmileg visszamaradott emberek meg mindenhol vannak.
És Bandew nem a PÉCÉSNEK nyitottam, hanem a játéknak mer jónak ígérkezik...
De éljetek boldogan, csak szóltam hogy felesleges ketté szakadni...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ott a pont...
pcs topik: 60 kerdesbol 55 trábölsúúting 😄DDDDDDdddddddd milyen beta driverrel, hogyan kekhalal es luzer pocsolos kerdeskoros tarsai <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
ide nem kell, "berakjuk" a jatekot es go game <#papakacsint>#papakacsint>
pcs topik: 60 kerdesbol 55 trábölsúúting 😄DDDDDDdddddddd milyen beta driverrel, hogyan kekhalal es luzer pocsolos kerdeskoros tarsai <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
ide nem kell, "berakjuk" a jatekot es go game <#papakacsint>#papakacsint>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem hiszem, hogy a konzolosok annyira élvezni fogják a különbözõ PC-vel kapcsolatos kérdéseket. Ezért is szokott mindig lenni egy konzolos topik is, nem kell bevágni a durcit azért, mert már nyitottál egyet a PC-snek.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ok, nekem 8, csak gondoltam hogy ha vki X-en tolja akkor majd itt kér segítséget, stb. De végülis a másikban is lehet.
Az irányításon kívül semmiben sem különbözik a két verzió ( pc,x ), szal egy topik bõven elég...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES