Animal crossing (nds)

Oldal 1 / 35Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Android mobilon DS emulátorral is jobb játék mint amit a Nintendo mobilra adott ki.

A

9év után van, aki olvassa még a fórumot? :) Én nyáron nosztalgiából átolvastam, hogy miket írkáltunk. Pár hete pedig újból elkezdtem a Wild World-öt.
kisgabo
én

A 3ds-es verzióval játszik valaki?

http://www.winnerweb.info/

Ma 9kor ha ráértek én kinyitom a kaput.
kisgabo
up

kisgabo
tomek

új a wii m ezért új friend kódom van

gabocas
budapest
5072-3556-7314

szólj mikor jönnél

Új angol trailer:
Új levél
kisgabo
nekem tetszik a 3ds verzió, csak jönne már.

Sok mindenrõl nem maradtál le,hogy csak a WW van meg. Nekem meg van a másik 2 is,de 95%ban ugyanaz, Wii verzióban van egy plusz placc,ahol sok érdekes nincs én csak Redd cuccaiért járok oda.
Akkor örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül!! :)) Én is maradok a ds lite verziónál, azóta nem is nagyon követtem a fejlesztéseket, igaz én teljesen meg vagyok elégedve ezzel, nem kell nekem 3D, még így is néha a szemem kifolyik, mi lenne akkor ha az lenne :D Épp azt beszélgettük a barátommal, mert neki is lite van, hogy milyen jó, hogy azokba még be lehet tenni a gameboy advenced játékokat is :)

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

Sheltem
Ne hidd, hogy egyedül vagy ezzel. Énis így érzem. Olyan "mûbb" az egész nem? Ugyanez az érzésem van a Professor Laytonnál is néha a karakterekkel kapcsolatban.

Részemrõl maradok a ds liteos verziónál egyelõre aztán késõbb meglátjuk.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Megnéztem beletekergetve :)
Végülis tetszenek benne az új lehetõségek, meg hogy úszni is lehet, de maga a grafika nagyon nem tetszik. Jó lehet, hogy ez fejlõdés, meg szebb, de nekem kifejezetten nem tetszik, ocsmánynak tartom. Ami nekem megvan wild world-ös verzióban sokkal aribbak, a karakterek is, de itt már túlságosan ki van simulva minden :(

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

Egy jó hosszú videó a játékról, japán nyelv ismerõi elõnyben:
AC Jump out
kisgabo
wááááááááá

banyek, alig élek, hogy leüljek a wii elé..

Egy kis szívfájdítás:
AC bundle

Bár nekem a marios jobban bejön.
kisgabo
hát most mászkálás van, szvsz du lenne jó
msn van?

Délelött itthon vagyok,viszont nyisd ki te a kaput,nálad úgyis több minden van. Írj ide ha nyitottál.
kisgabo
akkor ma, ha kb tudom mikor vagy.

Zártam a kaput.
Kinyitottam a kaput.
kisgabo
név: Gaboca
Város: Budapest
FC: 5284-5806-7070

kisgabo
ok, én holnap leszek gépközelben du beírom a kódom, este toljuk. :)

Én általában délelõttönként és esténként játszom.
Nagy nehezen sikerült online is élesíteni a dolgokat,bár nem tudom,hogy kell-e hozzá usb connector vagy nem. Mert reggel nem tudtam csinálni friend code-ot,most hogy feltelepítettem a connectort,sikerült. De a registration tool nem írta,hogy fent voltam.
Név: Tomek
Város: Quimby
FC: 1378-4812-5892
kisgabo
wii?

mikor toljuk? én is napirenden tartom.

ÉN most a Wii verziót nyomom nyár óta,majd vhogy itt is kellene online játszani.
Ja,pont ma láttam egy Fantasy life nevezetû játék trailerét,ez olyan "fantasy AC":)
ittvagyok ittvagyok :D, de én sem nagyon játszom vele, sõt nem is tudtam, hogy lesz új rész! :) ennek utánanízek!

Sheltem
Jó soká van az még sajnos.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

November 8-án jön ki Japánban az új rész,remélhetõleg tavaszra már nálunk is kijön.
Banyapapa
nagy a meleg,nekem sincs kedvem játszani se ilyen "jó idöben".

kisgabo
Utolsó látogatás idõpontja:

2011. 10. 20. 21:46

na. picieri is eltûnt a fórumról vagy egy éve...

kisgabo
mizu skacok?

Banyapapa
ja:P

kisgabo
éltek?

kisgabo
nekem is megvan eredetben, de nem koptatom, minek? pendrive rulez.

ds re az animal 3000 pénz az auchanban.

A játék eredeti formában van meg,nincs semmi letöltött AC cuccom. Még amikor télen kipróbáltam,akkor nem volt semmi,pár hete újból elkezdtem a játékot és utána vettem észre már az AC borítót az usb loader progiban,azt hittem,hogy valahogy rányomta a borítót és kész,de tegnap kipróbáltam és tudtam vele rendesen játszani.
kisgabo
nem pendrájvon van a játék iso-ja? arra van az usb loader...

Az hogyan lehetséges, hogy nincs a lemez a Wiiben,de a játékkal tudok játszani a cfg usb loader-en keresztül?
Banyapapa
nem lehet hogy adblock letiltja?

kisgabo
van itt valami online chat, de nekem nem megy...

Banyapapa
jooou

kisgabo
megy a rúter végre, lassan egyeztethetnénk.

kisgabo
nekem is megvan Wii-n is, de nem tettek bele túl sok extrát... van egy városka, pár cuccal. idõvel uncsi, de páran játszva már elmegy.

Én nem tudom magam rávenni,hogy huzamosabban játszak az AC-el,pedig télen beszereztem a Wii verziót is,de abba is csak belenéztem. TVn nem annyira jó játszani,mert nincs mindig tv közelben az ember.
Akkor linkelek is egyet,hátha valaki még nem látta:
AC 3ds
kisgabo
akkor jelzek, szvsz holnapra beaktiválom a rútert...

Banyapapa
9 után okés.

kisgabo
este 9 után alszik a gyerek, neked mikor jó?

Banyapapa
Csalitosba senki se szeret mászkálni, tessék gazolni!

kisgabo
él még valaki? van gép. és sok gaz..........

kisgabo
várunk. most nekem is szoros a buli, uj melóhely, költözés...

Oldal 1 / 35Következő →