Animal crossing (nds)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
okés,fél 8kor kinyitom a kaput,csak kellen a kodod,neved stb:P
Enyém meg város: erd,név banya.
Friend kod meg 0475-0341-8391
Enyém meg város: erd,név banya.
Friend kod meg 0475-0341-8391
ciao! jelenleg nincs wifim úgyhogy csak alkalmanként jáccom a ds-sel!
pusz
pusz
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
Eladó egy NDS-es Animal Crossing -4500 Ft (alkuképes)-, vagy cserélném GBA-s Zelda:Minish Cap-re!
Érdeklõdni:
[email protected]
Érdeklõdni:
[email protected]
Milyen jókat reagálsz a hsz-aidra:)
Játszottál a GC verziós játékkal? Ahhoz pont jól jön a GBA. Sajna nekem nincs.
Játszottál a GC verziós játékkal? Ahhoz pont jól jön a GBA. Sajna nekem nincs.
Van aki GC-n is játszik?
Pár hete beszereztem a GC verziós játékot,most azt nyomom,de nosztalgiából elõszedtem a WildWorld-öt is.
külföldi fórumon olvastam olyat, hogyha nem utazol az idõben akkor egész jól felmegy az ára :), csak gondoltam megkérdezem itt is, hogy tudtok-e errõl vmit.
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
Az random.
Helló!
Nem tudjátok mitõl függ, hogy mennyiért veszi a turnipet Nook?
Nem tudjátok mitõl függ, hogy mennyiért veszi a turnipet Nook?
már késö:P
totál meghalt a kártya,sehogyse tudtam lementeni rola adatokat,de na mondom sebaj van játék ps2n a hdd-n majd azt nyomom kicsit.
erre bekapcsolom abban meg a hdd halt be,az meg nem indul el seholse.
Motorja beállt:Pnéztem cseppet ,mért pont egyszerre deglenek ezek is meg.
Nem hittem volna hogy ekkora a konzol-szolidaritás.
totál meghalt a kártya,sehogyse tudtam lementeni rola adatokat,de na mondom sebaj van játék ps2n a hdd-n majd azt nyomom kicsit.
erre bekapcsolom abban meg a hdd halt be,az meg nem indul el seholse.
Motorja beállt:Pnéztem cseppet ,mért pont egyszerre deglenek ezek is meg.
Nem hittem volna hogy ekkora a konzol-szolidaritás.
én se játszok már,warez visszavág volt nálam nemrég:P
behalt microSD kártya,persze én nagyokos,mentéseket nem töltöttem át pc-re,igy 6-7 honap animal mentése oda (sok másal,de azok mind1).
behalt microSD kártya,persze én nagyokos,mentéseket nem töltöttem át pc-re,igy 6-7 honap animal mentése oda (sok másal,de azok mind1).
de játszom, de most jelenleg nincs wifi, mint írtam. :(
no, asszem eladom DS. van egy eredeti animal crossingom, az marad emlékbe.
nincs idõ játszani, van egy Wii-m is, 3 hete porosodik, még csak meg se néztem, él e... áh.
nincs idõ játszani, van egy Wii-m is, 3 hete porosodik, még csak meg se néztem, él e... áh.
okés,bár rutert elpakoltam de majd elökaparom ha wifizni támad valakinek kedve.
Lakók ugyis hiányoltak 1-2 látogatót már.
Lakók ugyis hiányoltak 1-2 látogatót már.
bocsánat hogy nem írtam, de nyaralászni voltam, meg nincs wifi jelenleg, de amint lesz és idõm engedi gyüvök megint :D pusz
éltek még? 2 hete nem volt idõm jáccani, de jó munkám van.... sajna a wii változat is pihen, tuti kócos már a hajam.
picieri ?
picieri ?
Állítsd át az idõt a játékban.
én ugy tudom, nincs nyitva csak 23ig.
kokusz meg,probáld ki azt hogy a kivágsz egy fát a viz közelébe,és oda ültess el kokuszgolyot:),tutkon ki nö majd.
És utána már tudsz kisérletezgetni kokuszal,ami a fárol lerázható (bár mami is szokott küldeni néhanéha levélben)
kokusz meg,probáld ki azt hogy a kivágsz egy fát a viz közelébe,és oda ültess el kokuszgolyot:),tutkon ki nö majd.
És utána már tudsz kisérletezgetni kokuszal,ami a fárol lerázható (bár mami is szokott küldeni néhanéha levélben)
sziasztok!
pár kérdésem lenne:
Nook mikotról vált át 24 órás nyitvatartásra? SAjnos legtöbbször 23 óra után tudok vele játszani, akkor meg masszív záróra van.
Kifizettem már a 300.000-es kecóbõvítést, most a 600.000-es tetõteret nyõgöm (itt sincs szocpol, ugye :), Member status-om van Nook-nál. Csak azért kérdem, mert hatékonyabban tudnék szüretelni egy éjszakai nyitvatartás mellett :)
Más: gyajran sodor kókuszt ki a tenger a partra, amit ott a parton a homokba el is ültetek, de eddig mindig elpusztult a csemete. Mit csinálok rosszul? Megjegyzem, hébe-hóba öntözöm õket, lehet a folyamatos vízutánpótlás a probléma?
pár kérdésem lenne:
Nook mikotról vált át 24 órás nyitvatartásra? SAjnos legtöbbször 23 óra után tudok vele játszani, akkor meg masszív záróra van.
Kifizettem már a 300.000-es kecóbõvítést, most a 600.000-es tetõteret nyõgöm (itt sincs szocpol, ugye :), Member status-om van Nook-nál. Csak azért kérdem, mert hatékonyabban tudnék szüretelni egy éjszakai nyitvatartás mellett :)
Más: gyajran sodor kókuszt ki a tenger a partra, amit ott a parton a homokba el is ültetek, de eddig mindig elpusztult a csemete. Mit csinálok rosszul? Megjegyzem, hébe-hóba öntözöm õket, lehet a folyamatos vízutánpótlás a probléma?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
még nem, csak melózom, és nincs nálam a gép :D