Animal crossing (nds)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantos
lehet megcsinálták hogy kompatibilis legyen USB billentyûzettel?<#wow1>

Ez a kérés nekem is eszembe jutott,mert fogalmam nincs,majd utána nézek.
Fantos
kérdés:MI A RÁKAL GÉPELTÉK BE A SZÖVEGET HA EZ WII?!?!?!?
sorry

akk muszáj lessz ds-t venni<#idiota>
KILLER2
Én nem tudok ilyenrõl. Talán valami MMOhoz áll a legközelebb.

Töltsük le az internetet!

Vki nem tudj h anmial crossing stílusú játékot adtak ki pc-re?
kisgabo
wazz. wii-n.... nintendo foreva, csak a wii meredek árban, meg a gémek..

Persze,minden megvan hozzá,úgy ahogy adtad.
kisgabo
igen? doboz, könyvecske okés? :)

5ezerért eladom,ha kell.Szerintem ennyit bõven megér,nagyon jó játék
:)
Fantos
hát mivel ide egy jó ideje nem írnak
kiváncsi leszek lesz-e valami új wii-s verzióban

kisgabo
senki nem unta meg?

kisgabo
bion, de nem adja....<#idiota> kénytelen vagyok kariról tolni...

de veszek, 24 font.

ja aha :D

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

De volt neki,csak még anno 2éve megvettem. Azóta is szeretné visszaszerezni:)
de neked eddig nem volt ac? vagy csak acww volt? :) juj mien történések mennek :DD

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

kisgabo
köfi

de 3k a pecsában, de nekem dobozzal kellene...

http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=animal+crossing
kisgabo
animal crossingot veszek, dobozában.

csak tessék, aki megunta. <#wave>

Fantos
én szivesen megválok egy kettõtõl viszont szörnyû állapotban lehet minden

jaj, nincsen nekem wii-m, de majd lehet, hogy lesz egyszer. Egyenlõre megint ott tartok, hogy nincs idõm semmire, még ac-ben is vissza van állítva az idõ és nálam még kb április van, mert nemakartam hogy elmenjenek a kedvenc lakók :)

kisgabo
én nem. de wii-n kicsit meleg a warz.

Fantos
nemám *õ is warezol*

KILLER2
Ott a warez. Szerintem nem szégyen ilyen árak mellett.

kisgabo
csak nem lenni neked WII?

ha lesz, átpártolok wii re.... csak kicsit meredek a 14k / gém. <#csodalk>

nem is tudtam , hogy wii-re is lesz AC. hát az akkor komoly kis mûvelet lesz, a farázás meg a pillangóvadászat :D

Fantos
hát a sima GC-s animal crossing is egy turbozot változat az elsõ résznek ami csak japánban jött ki szal harmadszora csak nem adják ki ugyanazt szal ez lessz egy második rész remélem..Bár az N rohadtul ért a pénz lehúzáshoz

kisgabo
inkább jöhetne valami bõvitett második rész, mert ötletes kis stuff.

harvest moon túrbózott változata tavaly nyáron nagy sláger volt, japánul van 2. rész.... nekünk semmi.

KILLER2
Jön Wiire? Asszem megvan a karácsonyi ajándék...:)

Ha már nem játszunk vele,akkor nem lehet sokat írni.Én nemrég elkezdtem ismét,de csak 1-2hetet játszottam vele.
Majd illedelem szerint 2008ban vége felé kellene jönni a Wii verziónak is.
KILLER2
Ja. Nekem is bent van a topic a favban, de írni sosem írok.

azért ittvagyunk, de sose ír senki egy árva mukkot sem :(

Fantos
hát igen énis rájöttem hogy nics annyi szabadidõm hogy ezzel is foglalkozak minden nap...:(

kisgabo
senki?

alig maradt hû játékos.

kisgabo
ha valaki eladja, megveszem.... olcsóért... :)

akkor is azt jelenti, hogy elpusztult, kiszáradt. Feltéve ha tavaz van nálad :)

kisgabo
köszi, de ezek inkább lilulnak.

Kisgabo ami kisárgult, az meghalt, és azon nem fog teremni semmi, azt ki kell vágni és ültetni a helyére újat :)

Fantos
hát a valóságban is szoktak nálam most rózsaszinek asszem a cherry blossom festival miatt

kisgabo
sárgulnak a fájim... átmeneti?

Fantos
aha sport day volt de lemaradtam ezért délelött tegnap volt
megyek egyszercsak láttom ott van két lakos és rohadt mérgesek és nemvágtam mért mert amikor elkezsdtem beszélni velük már jókl voltak aztán ott volt egy tábla amin rövidene ez ált:"hello 23-án jövök. Red" jaaaa így már érthetõ

akkor nemtom sajnos, Animal Forest néven sem találtad meg?

nemtom, én még február 29ben vagyok, mert nem volt idõm játszani a játékkal és visszaállítottam.de lehet, hogy fishing tourney volt, halfogás verseny, hogy kifogja a legnagyobb halacskát a faluban :)

kisgabo
én nem találom...

Fantos
egyébként nem ma volt játékban valami sportfesztivál?

Fantos
tudom már egy ezzel foglalkozó oldalon ha megkérem õket talán csinálnak

jajajaja Animal Forest, néztem youtube-on is de nem volt az igazi, hogy külön van fent részletekben..
Én valamennyire tudok angolul, de nem biztos, hogy letudnám az egészet fordítani. Nembaj, majd lesz hozzá felirat egyszer sztem :D

Fantos
animal forrest a anime címe és youtube-on van hozzá angol felirat és én tervezgetek olyat hogy cisnálok ozzá magyar feliratot csak angolul nem tok :(

én gyúrtam egy ucsót és kaptam ajit érte :D
képzeljétek leszedtem netrõl az animal crossing filmjét, a címe japánul vagy hogy Doubutsu No Mori így rákereshettek torrent oldalakon. Igaz semmi felrat nincs hozzá még jelenleg, de nem is érdekelt, csak az íze kedvéért szedtem le és annyira jó volt látni, tök jó kis film, szinte egy az egyben ugyanaz minden, bár vannak különbségek, de mókás volt még így japán nyelven is :D szerintem érdemes leszedni, nekem szebbé tette az aznapomat :) ;)