Valentin napi ajándékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem nem csak ezen a napon ajándékozzák meg hanem egyébként is ... legalább is nálunk igy van... mi mindennap megajándékozzuk egymát :)
Ja mindennap kell szeretni egymást ja ja ja !
Dynamic
Egyéb napokon miért nem leped meg?Ja, csak Valentin napkor, mert akkor kötelezõ?Nem téged oltalak, de ez egy undorító mûünnep a szíves macikkal és plüsskutyákkal együtt.
Hát ha tetszik a srác itt tudtok vele kommunikálni:
RAJMUND A RAJ
hamotar
Neeeem csak piszok jó fej vagyok.. ;) :)

warnjames
Buzi-e vagy?<#vigyor3>
Lily itt a lehetõség!

\"A hangszínt hanglétráról festik a hangfalra.\"

hamotar
Nem rugdosnám ki az ágyamból.. ;)

Odasüssetek!
Rajmund színültig van bájjal!
hamotar
Én is izgulok emiatt.. :)

Remélem azért mindenképpen jól választ!
hamotar
Szerintem sincs olyan nagyon sok ötlet, elég nehéz dolga lesz a 3 srácnak a választáskor..

Hol vanna itt az ötletek?
ez jó :D mondjuk nekem a csaj nem szimpatikus.... :S
nõ vagyok honlapon nagyon sok jó ötletet találtam...... bár nem tudom hogy az elavult "hu de szexi táncot" vetném be v esetleg valami újdonságot.... :) ti mit fogtok csinálni?
lily03
Tudnám, hogy mit, ha tudnám, hogy kinek <#szomoru1>

Örökké akarok élni. Eddig sikerült.

a virágküldés témaköre érdekelne.

Sajnos nem tudok ott lenni vele ezen a bizonyos napon, de azért küldeném a szokásos dolgokat.
Látom, hogy van egy csomó cég aki ezzel foglalkozik, de mi garantálja, hogy nem valami ócska gazt küldenek és amúgy is drágák... Azt szeretném, hogy én összeállítom a virágcsokrot és aztán vakaki elküldi, de fogalmam sincs hogy ezt hogyan lehetne megoldani(futárszolgálat=nap végére egy csomag szétcincált gaz)

LOL, online sztriptíztanfolyam
"Légy Te a Valentin-napi ajándék!" <#lama> <#taps>

francois
Amúgy Angliában ha azt mondod h Tesco akkor az embereknek a márka jut eszükbe nem úgy mint nálunk a gyenge minõségû vackok, szal csak itt nálunk lenne vicces egy ilyen Tesco üdvözlõlap:)

igaz a virágot már megvettem, mást nem terveztem...de most irány lufit venni!!!

Hát kreatívabb, mint egy szál gaz. :P
PíszLávJuniti
ezért a privát ünnepeket el kell tolni egy nappal, és mindenki jól jár.
virágosok úgyis már csak dobnák ki, te olcsóbban megúszod, anyád meg így is örül -

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

antijuve
lol,kreatív:DDD

ups and downs

Nemcsak akkor, a virág ünnepek elõtt egy nappal - ha kettõvel elõbb érsz oda, akkor kettõvel - a legdrágább. Valentin elõtt, halottak napja elõtt, anyák napja elõtt, pedagógusnap elõtt érdemes megnézni, hány ideiglenes vitrágárus nyílik a városban, kettõt sem lehet lépni, hogy beléjük ne botlanál. A piaci vécésnéni is kiveszi a szabadságát, hogy virágot áruljon.

Esrohnoil
Most meleg van, lehet ingyen is szedni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

februárban legdrágább a virág :)

Ramadamammy rapidrandi

:D Én jobban örülnék, ha ilyet kapnék a pasimtól, mintha rózsát. Ez legalább vicces, kreatív. A rózsa meg unalmas és elszárad.
Esrohnoil
LOL
Ilyen tényleg van? :D
Barátnõm letagadna ha ilyet kapna. :D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

desigo
minõségi ajándék
és poénnak se utolsó:)
RussT
ezt

http://www.igazsag.extra.hu

És õk miért szidják a francia virágárusokat?

Egyébként, csatlakozva az elõttem szólókhoz, a Valentin-nap szerintem egy kissé szükségtelen: a szerelmeseknek minden együtt töltött nap ünnep, a nem szerelmeseknek meg úgyis mindegy.

bld
a valentinnapot a franciaországi virágárus szidók találták ki utánan lehet nézni;) de azért nem rossz gondolat én egyáébként inkább apróságokkal szoktam kedveskedni a barátnõmnek és nem ünnepnapokon

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Annyira szeretem ezt a "ha" szócskát....<#vigyor2>

Esrohnoil
Ha virág- v. ajándékboltod lenne, tuti nem ezt mondanád. :D

Ez nem ünnep,nem pirosbetûs nap

Ramadamammy rapidrandi

Teljesen feleslegesnek tartom ezt a valentin napot. Mi sosem ünnepeltük meg a barátommal, pénzkidobás. Tomcat-nek adok igazat, üzlet az egész.

eörgs
lószar

erö

OrioN the S
:D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Frosty01
nemtom miért de én Feb. 15.re emlékeztem O_o

practitioner of the forbidden arts of death

PíszLávJuniti
pláne ha az anyád a barátnõd is egyben

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Esrohnoil
Február 14.: Valentin
Nõnap majd márciusban lesz.
Áprilisban Húsvét,
Májusban Anyák napja... El vagyunk látva rendesen. :D

Atkamon
Nekem se teccik ez az ünnep... Egy az hogy nincs se csajom se pasim:D
másrészt meg mert most mér csak ezen a napon mutassam neki ki hogy szeretem? Most vagy mindeg szeretem vagy soha... Adok neki ajándékot karácsonykor azt kész...:P

desigo
akkor most mikor?
Gabesz amd64
kár h nõnap van akkor nem? LOL

csak megsugom akkor van Bálint névnap amikor valentin

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

desigo
neeeem igazán
inkább egy audi TT
Mo.Organ
én egy BMW 745 veszek neki. Szerintetek illik ez egy nõnek?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

desigo
lekjoppp:)))))))9
Tinman
Tomcatnél vegyél neki egy ilyen pulcsit:

...így érzi a törõdést <#vigyor3>

/Valantin ellenes. Szerinte a Valentint a rohadt virágosok találták ki, hogy nagy lét akasszanak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tény, persze, biztos szép dolog valentint ünnepelni:D
prezi
te kis perverz :DDDDDDDDDDDDDDdd

de amugy valentin napra: közös fürdõzés - masszázs - szex <#eljen>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

nem kell nagyon agyalni:)

én tavaly elég *khm* viccesen oldottam meg: szalagot kötöttem a szerszámomra, rajzoltam neki arcot és egy plüssmedvérõl leoperált kalapot húztam rá - este indulhatott a bábszínház, szinte 0 forintból:)))

nagyobb sikert értem el, mint egy rózsa-vacsora-bor kombóval, aminek eddig mindig az volt a vége, hogy megjöttek a baráti párok ugyanabba az étterembe és közössen beb*sztunk:)

http://gaborszantai.co.uk/

PyRex
hát éppen ezért. tudatalatt smucig vagy :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |