Valentin napi ajándékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RAJMUND A RAJ
Lily itt a lehetõség!
\"A hangszínt hanglétráról festik a hangfalra.\"
Odasüssetek!
Rajmund színültig van bájjal!
nõ vagyok honlapon nagyon sok jó ötletet találtam...... bár nem tudom hogy az elavult "hu de szexi táncot" vetném be v esetleg valami újdonságot.... :) ti mit fogtok csinálni?
Örökké akarok élni. Eddig sikerült.
Sajnos nem tudok ott lenni vele ezen a bizonyos napon, de azért küldeném a szokásos dolgokat.
Látom, hogy van egy csomó cég aki ezzel foglalkozik, de mi garantálja, hogy nem valami ócska gazt küldenek és amúgy is drágák... Azt szeretném, hogy én összeállítom a virágcsokrot és aztán vakaki elküldi, de fogalmam sincs hogy ezt hogyan lehetne megoldani(futárszolgálat=nap végére egy csomag szétcincált gaz)
"Légy Te a Valentin-napi ajándék!" <#lama>#lama> <#taps>#taps>
virágosok úgyis már csak dobnák ki, te olcsóbban megúszod, anyád meg így is örül -
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ramadamammy rapidrandi
Ilyen tényleg van? :D
Barátnõm letagadna ha ilyet kapna. :D
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Egyébként, csatlakozva az elõttem szólókhoz, a Valentin-nap szerintem egy kissé szükségtelen: a szerelmeseknek minden együtt töltött nap ünnep, a nem szerelmeseknek meg úgyis mindegy.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ramadamammy rapidrandi
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nõnap majd márciusban lesz.
Áprilisban Húsvét,
Májusban Anyák napja... El vagyunk látva rendesen. :D
másrészt meg mert most mér csak ezen a napon mutassam neki ki hogy szeretem? Most vagy mindeg szeretem vagy soha... Adok neki ajándékot karácsonykor azt kész...:P
csak megsugom akkor van Bálint névnap amikor valentin
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
...így érzi a törõdést <#vigyor3>#vigyor3>
/Valantin ellenes. Szerinte a Valentint a rohadt virágosok találták ki, hogy nagy lét akasszanak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de amugy valentin napra: közös fürdõzés - masszázs - szex <#eljen>#eljen>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
én tavaly elég *khm* viccesen oldottam meg: szalagot kötöttem a szerszámomra, rajzoltam neki arcot és egy plüssmedvérõl leoperált kalapot húztam rá - este indulhatott a bábszínház, szinte 0 forintból:)))
nagyobb sikert értem el, mint egy rózsa-vacsora-bor kombóval, aminek eddig mindig az volt a vége, hogy megjöttek a baráti párok ugyanabba az étterembe és közössen beb*sztunk:)
http://gaborszantai.co.uk/
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |