Sony Ericsson V630i

Oldal 1 / 28Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát én is kb akkor vettem és nekem már lassan 2éve halott a mikrofonja, igaz nem azt használom, de még mindig megvan :D visszakerültem a régi 6600-mhoz

Gyöször
Abszolút meg vagyok vele elégedve a géppel :) Most headsettel bohóckodom, ha nincs nálam akkor kiabálok és mindent elmondok 3x :) Akksija is top még mindig, 6 napot lehúzok vele.

Mit ajánlanál ez után? Tapecolót nem kérnék, gps jó volna de nem feltétlen. Nokia C5-00át nézegettem, de 2001 óta SE párti vagyok, abszolút nem esett a Nokia kezemre. 40 ezres plafon.

Dübörög a 965ös x4

Narxis
Azért szép kort megélt. :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Gyöször
2006os telómnak most halódik meg lassan végleg a mikrofonja. Segítségére volt biztos, hogy 1 éve beleejtettem a fürdõszobában a padlóösszefolyóba mert le volt véve róla a rács :) Aztán meg kifújattam kompresszorral ahogy illik :) Elõtte 1 évvel a # gombot nyomta ész nélkül ami 2 hét alatt elmúlt. És ez elõjött vízbeejtés után is, de akkor is elmúlt némi szárítással. Sztem jó készülék ez, milliószor leejtettem és karc sincs rajta, ha menthetõ lenne a mikije, azonnal megcsináltatnám, de így sok értelmét nem látom..

Dübörög a 965ös x4

CheAteR88
movie maker:D
nekem annó azzal ment:)

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Narxis
Valamilyen programmal.

tudja valaki hogyan tudom webcamként használni?
CheAteR88
www.mobilmsn.com asszem én ezt használtam annó és tökéletesen mûködött

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

bardocz
Ebuddy programját valaki már próbálta elindítani? Azt írja, hogy connection failed, és ahogy engedélyezzem a program számára az internethasználatot, pedig azt az indításnál engedélyezem ugyan úgy, mint az operának is, az meg mûködik.
bardocz
Köszi, ez volt az!
Narxis
ha nem változtattál rajta akkor 0000

bardocz
Mi a telefonzár kódja?<#ticking>
Még sose kellett használnom. Így nem is tudom mi az.
bardocz
Megtaláltam. Opera minit átmentem gépre, aztán meg is csinálom.
telefonból :) bemész a memória állapotba és ott lesz h MS formázása v vmi ilyesmi

Narxis
Lehet sajátgépbõl.

bardocz
Igazából nincs mit lementeni, van rajta kb 900mega zene, az meg mind megvan a gépen. Formázni valami programmal kell, vagy lehet sajátgépbõl?
Narxis
Jaja, mentsd le az egészet és formázd.

hát nemtom, én MyPhoneExplorerrel csinálom a fájlátküldéseket, lehet azért nem engedi, mert már elég régi a memóriakártya és sok szemét van, igaz itt nem registrybe, de itt is ilyesmi, és már az a szektorok tele vannak vele, és formázni kéne, vagy nem tudom

bardocz
Át akarok másolni egy számot ctrl+c ctrl+v-vel sajátgépben, és kiírja, hogy valami szektor nem található. Pedig van még hely a memóriakártyán, 6 mega a szám, és 20 körüli hely van még.
hát ha bõvebben leírnád mit csinál és hogy csinálod, akkor lehet tudnék segíteni :)

bardocz
Már megint nem tudok felrakni zenét a telómra. És mindig az utolsó szám kéne a legjobban az albumról, amit nem hagy:D Pedig van még hely rajta bõven. hogyan javítsam meg?
Hehe, elvittem egy gsm boltba a telóm, hogy megtudják-e csinálni a mikrofont, elkezdik 5ezer forintért megtudják... amikor bevittem és mondtam h sony ericsson már fogták a fejüket, mert a se-kben egybe van minden egy panelon, aztán az egészet ki kell cserélni, mert forrasztgatni nehezebb munka... (pff)
Tesómnak is mikrofon gondjai voltak a 6600-ával de neki kicserélték 1 ezresért.. nevetséges

Dj káka
az lesz

Narxis
Akkor szervizbe vele.

Dj káka
még mindig azt csinálja

bardocz
Nekem sem lesz ezért jó ideig SE-m.
én már amúgy se vennék többet sony ericssont :) de ez még rátesz egy lapáttal... se-nek ez a töltõs meg füleses megoldása elég szánalmas, kb 5osztálytársamnak van sonyja és mindegyiknek szarakszik a fülessel, hogy néha szól néha nem... az én telómnak már a töltés és néha nehezére esik.. talán 5x elkezdi tölteni..

gabi89
Nekem is ezt csinálja de random módon hozzá se nyúlok és kikapcsol. Az a vicc ,hogy az új Satio is csinál ilyeneket pedig az 100ezer ft -os készülék :D és nem egy ismerõsnek szintén csinálja ezt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

PJack
én 2 éve vettem februárban
#-gombot elhagytam valahol, de meglehet nyomni. meg a jobb szélén kis keretrész levan törve egy kicsit
néha random módon kikapcsol, gondolom kontaktos aksi miatt
de attól még jó :D

Pain is inevitable. Suffering is optional.

bardocz
Régen meg tudtam csinálni a saját témáimat, de most egyszerûen nem akarja az igazságot. Beállítom a hátteret egy másik menüre, és meghal a program. Ha más néven ugyan azt a képet teszem, akkor is. Pedig nagyon fasza terveim vannak már.
mióta megvan a teló alap wókment témám van, passz :D

bardocz
Mytehemcreator, vagy mifasz nektek is cigánykodik, ha ugyan azt a képet akarjátok mindenhova háttérnek berakni?
bardocz
Nekem asszem 2 éves, és semmi baja még, mintha új lenne. Nem is nagyon használom mondjuk, csak órának...
szintén :D

nekem több mint 3év után krepált be a mikrofonja... nektek mennyi idõs volt?

Narxis
Dugd töltõre vagy vedd ki az aksit 10 másodpercre.

Dj káka
csõ ! Ma vettem egy ilyen telót, hibásan persze. Amikor beszeretném kapcsolni akkor a fönti kis led pirosan villog. Nem tudjátok hogy mi a baja ? léci help

jaja, de a vicc hogy nem mindig o.0

PJack
dettó
vagyis csak részleteket hallanak. minden 3.-4. szót megkell ismételnem :D

Pain is inevitable. Suffering is optional.

nabazz így jártam múltkor már én is <#szomoru1>

CheAteR88
enyém ezért tört ketté:)
szegény:(

hali, nekem is pont múlt héten kezdte el ezt csinálni, behalt a mikrofonja... köv héten elviszem szervizbe megnézetni, hogy mennyiért csinálnák meg, ha túl drága akkor hagyom, mert húsvét körül akarok újítani vmi tapicskolós telóval :D

MOSt az a baj hogy ha hívnak, én hallom amit mondanak, de azt nem amit én:S
talán túl cikisnek tartották ezt az opciót, bár nem tudom miért nem tesznek bele ilyen segéd beállításokat..

Sony Ericsson tulaj kollégáktól közben megtudtam, hogy az SE telefonoknál valóban nincs ilyen opció.
Ez nekem azért fura, mert elõtte Motoroláim voltak és ott még a leggyökérebb telefonokon (pl: C333) is élt ez a lehetõség.
Narxis
Ilyen szvsz egy Sony Ericsson teloban sincs, talán csak az okostelefonokban.

CheAteR88
szerintem nincs benne ilyen opció

Sziasztok!
Nekem ezzel a telefonnal az a problémám, hogy nem jelzi hanggal, amennyiben nem fogadott hívást vagy nem olvasott SMS-t tartalmaz. Be lehet állítani valahol, hogy ilyen esetben bizonyos idõközönként csipogjon vagy valami?
(Amúgy Vodafone-os.)
szerintem adj neki egy sallert aztán észhez tér :DD

köszi holnap ki isporbálom:)
Oldal 1 / 28Következő →