Sony Ericsson V630i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit ajánlanál ez után? Tapecolót nem kérnék, gps jó volna de nem feltétlen. Nokia C5-00át nézegettem, de 2001 óta SE párti vagyok, abszolút nem esett a Nokia kezemre. 40 ezres plafon.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
nekem annó azzal ment:)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Még sose kellett használnom. Így nem is tudom mi az.
Tesómnak is mikrofon gondjai voltak a 6600-ával de neki kicserélték 1 ezresért.. nevetséges
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
#-gombot elhagytam valahol, de meglehet nyomni. meg a jobb szélén kis keretrész levan törve egy kicsit
néha random módon kikapcsol, gondolom kontaktos aksi miatt
de attól még jó :D
Pain is inevitable. Suffering is optional.
vagyis csak részleteket hallanak. minden 3.-4. szót megkell ismételnem :D
Pain is inevitable. Suffering is optional.
szegény:(
Ez nekem azért fura, mert elõtte Motoroláim voltak és ott még a leggyökérebb telefonokon (pl: C333) is élt ez a lehetõség.
Nekem ezzel a telefonnal az a problémám, hogy nem jelzi hanggal, amennyiben nem fogadott hívást vagy nem olvasott SMS-t tartalmaz. Be lehet állítani valahol, hogy ilyen esetben bizonyos idõközönként csipogjon vagy valami?
(Amúgy Vodafone-os.)