TrackIR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem, ennél még onnan is olcsóbb úgy, hogy a szállításért is fizetni kell ugye..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szeretném egy CAD szoftverhez használni a TRACK IR 5-t. Van valaki aki össze tudná nekem hozni?
-2D-s rajz mozgatása
-Zoomolás
Köszi
A segítségeteket kérném abban, hogy nemrég vettem egy trackir3 pro-t, felinstaláltam rendesen, legújabb drájver stb. Valamiért mégis mikután kikapcsolom a gépet és valamikor újra indítom egyszerûen megõrül..velem együtt. A program indításakor érzékeli az eszközt, be is kapcsolja, majd valamiért úgy érrzékeli, mintha "játékban lenne"(világít a kék - a toca race driver2-õt érzékeli minden egyes alkalommal, pláne hogy ninc is fent a gépen)és a program szerint mûködik is rendesen, de ha elindítok egy szimet(pl. dcs A-10C, CloD) vagy bármi mást ami tudja kezelni, nem mûködik(gondolom azért mert õ magát ugye úgy érzékeli, hog yépp a toca alatt mûködik). Ha újra rakom törölve minden elõzménnyel és kb. 1 óra küzdelemmel és újraindítással,valamint próbálgatom az usb portokat, akkor mûködik.
A legújabb drájvert használom hozzá(4.2 final), a hardverem pedig dell inspiron laptop egy i7-es procival, 8 Gb rammal, ati radeon 7730m vga.
A segítségeteket elõre is köszönöm!
http://files.xiatek.org/HeadTrack/HeadTrack_Server.zip
kicsomagolod elindítod az sge.exe-t
teló programjába beírod az ip-címed, és alttabbal leteszed kicsibe az sge.exe-t.
Elindítod pl az arma2-õt vagy bármit ami freetrack-et kezeli. és az irányításnál beállítod amit kell. ennyi.
Sorry a dupla beírásért
csak el kell indítani a telóhoz letöltött programot, lealt+tab-ozni és elindítani a játékot. ennyi
Nálam ez is megér egy misét mert Samsung galaxy note-om van. aki nem ismerné annak elmondom hogy a 2. legnagyobb telefon ha jól tudom. így én nem is baseball sapival, hanem egy kötött sapkával próbáltam ki :):) kb 3-5prec szenvedés után mindent frankón be tudtam állítani, de érdekes módon csak ha repülõbe ülök... ha emberrel megyek valamiért jobbra hátra néz a katona és meg nem mozdítaná a fejét, mint akinek beállt a nyaka :):)
Holnap vagy a napokban lehet hogy csinálok egy videót a program használatáról és egy arma tesztrõl. majd ha elkészül belinkelem.
Szó mi szó... érdekes (Mert még nem volt trackIr-em) vannak korlátai, de arra elég lesz hogy ha rendesen beállítom akkor eldöntsem hogy megéri-e befizetni egy trackIR-re vagy egy jó webcamra....
Találtam egy használt lifecam-vx-1000-et elvileg abból jó cuccot lehet csinálni...
Én leszedtem, telepítettem és elindítottam. a program érzékeli a telót, a tesztképernyõn tökéletesen forog a kép ahogy kell, de játékban (Battlefield 3 ) nem tudom beállítani....
Kedden felteszem az arma2-õt, kipróbálom azzal...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.c0bra.head.track&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jMGJyYS5oZWFkLnRyYWNrIl0.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
www.smart-bus.hu
Hosszú évek tökéletes mûködése után a TrackIr 4-em megadta magát! M.o-n egy boltot találtam aki árusítja 51000Ft-ért a TrackIr 5-nek ezt a változatát: TrackIR 5 + Vector Expansion + Basecap. A Vector Expansion alaptulajdonság és ezzel együtt csak marketing fogás a megemlítése vagy valami plussz amit más TrackIr5 csomag nem tud? A honlapjukat olvasva sem tudok rájönni!
Létezik másik üzlet aki árusít TrackIr-t itthon?
Nagyon jó cucc. Track IT 5-öm van, angliából rendeltem, 12font-ért hozták el 4 nap alatt (rcsimulations). Nagyon sokat javít a játékélményen, egy új szintre hozza a szimulatorokat (FSX, DCS: A-10)
M
én is gondolkodtam rajta h veszek egyet. Nézegettem e-bayen track ir 5-t. Találtam egyet $18-ért ingyenes házhozszállítással. Angliábol jönne.
link
Én most akarok beszerezni TrackIr-t. Én is az USA-ból hozatnám be, mivel még a szállítási költséggel is olcsóbb, mint amennyiért az öreg kontinensen megkapom.
Kérdésem: akar-e valaki még mostanában ilyet venni? Elhozatnánk kupacban és akkor csökkenne a szállítási költség/db.
Egyébként beszéltem már a gyártó képviselõjével is. Viszonteladóknak van valamennyi kedvezmény, de igazán még 20-50db-os rendelés felett sem eget rengetõ a kedvezmény. A TrackIr 4 már bemegy 100USD alá.
26ezer forintért sokan megvennék, de mire ideér, lesz belõle 45ezer is (szállítás, vám, áfa, egyéb)...
Van valakinek tapasztalata az eszközrõl Arma2 alatt? Igazából nekem csak ide kellene. Szimulátorhoz nem.
Az elõzõ béta nagyon szar volt.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
2 oldalas nyák, vékonyka szeletek vágva belõle. (az ón összetartja)
Mondjuk ez nem az enyém. Nem kell õket síkban eltolni, meg az egyik szár jobb ha rövidebb, de alapötletnek jó.
Ár: 124.95 GBP + 8.06 GBP szállítási költség.
Szerintem minden szempontból jobb ha a pointer4 kolléga által belinkelt oldalon veszi meg.Nem drágább sokkal és helyben van ami a garancia / szállítás miatt mindenképpen elõny.
Természetesen a döntés joga az úriemberé.