TrackIR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu
amúgy igazad van, nem kötekedni akarok 😮)ezért engedek majd az árból
üdv
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
GOOBY, pls
IL-2-ben nagyon jó... FSX alatt meg botrányosan kurva jó! 😊)
www.smart-bus.hu
Egyedül szimekben hasznaom a 6 dofot.
Egyébként pedig neked kell kikísérletezned, hogy hogyan lesz jó.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bucser! Tudnál linkelni pár képet a Te beállításaidról? Arma alatt az oldalra hajolgatás nem igazán akar menni! 😞
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
BTW ami lehúzás volt bakki az ez volt.
Vector Pro 30 dollárért.
Ez a doboz tartalma:
* Shipping Box
* TrackIR 4😛RO device
* 1 TrackClip
* 1 Software CD-ROM
* Electronic User´s Guide
* Quick Start Guide
A TrackClip az amit a sapkára kell feltenni ugye? <#fejvakaras>#fejvakaras>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szerk: sorry a képért 😊 meg az offér.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
2.: Ez így van!
3.: Amihez van affinitásom azzal én is szívesen babrálok. Pl készülget egy saját univerzális cockpit amit, mindenféle szimhez tudok majd használni. Egyik oldalán repkedek, a másikon meg száguldozom majd! 😊 Bár, hogy õszinte legyek, ha látnék olyat készen, ami kielégíti az igényeim, akkor lehet azt is inkább megvenném! 😊
www.smart-bus.hu
Valaki olyasmirõl beszélt, hogy ps3nál nem is kell csak a kamerája (PSEYE), és mint a fényképezõ arcfelismeréssel mûxik. Már csak az a jó kérdés, hogy távolodni közeledni mennyire ponntos.
Meg ha fejeden van akkor legyen esztétikus 😊 Ne nézzé tükörbe 😊
Nem az a fontos hogy jól menjen hanem hogy jól álljon ? 😄
Úgy is minden civil hülyének fog nézni a fejeden ezzel 😄
Ne legyünk már ennyire elkényeztetve.
2) Nem kell feltétlenül igénytelenül megcsinálni.Én is láttam szörnyû képeket a házi készítésüekrõl de az a készítõt minõsíti szerintem.
3) Annak is van egy feelingje, hogy saját cuccot használ az ember.
Amivel viszont nemlehet vitatkozni az az, hogy a gyári hardveresen csinálja azt amit a freetrack szoftveresen.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
2.: "báncsa" a szép érzékem a házi készítésû... ez olyan kis aranyos, szép, biztos, hogy úgy mûködik ahogy kell... stb...
3.: ha lenne is tehetségem ahhoz, hogy összerakjam, azt az idõt inkább arra fordítanám, amivel megkeresem az így megspórolható összeget... megrendelem, kihozzák, kibontom, összerakom, és örülök... én ezt szeretem, ilyen kütyük terén! 😊)
www.smart-bus.hu
Ja és persze játékban.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Javasolom az ott levo elozo oldalak olvasasat is.
#ofp.hu@irknet
OFF:
Progikat már vásároltam netrõl(letöltõseket), ezzel se lenne gond, csak a telefonszám miatt dob vissza mindíg! 😊
És egyszerûen nem tudom mi lehet a gond...
Az új cuccos kérdés meg onnan jött, hogy valahol olvastam, h használt árukat lehet vásárolni.. 😄
ON
Oks, körbenézek más fórumokon is, köszönöm a segítséged:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
#ofp.hu@irknet
Köszönöm a válaszokat!
Egy gondom van az Ebay-es vásárlással:
Pamaszkodik a telefonszámomra. (Mondjuk azt sem értem miért kötelezõ megadnom)
Ezt írja:
Home Telephone: Please enter a valid telephone number.
Próbáltam így:
+3670xxxyyyy
meg így is:
003670xxxyyyy
Ebben tudnátok segíteni?
Köszönöm! 😊
Papa01
ui:
Ezek ugye új cuccok, nem pedig használtak? 😊
#ofp.hu@irknet