TrackIR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Nemtok mind1 ,hogy mennyit szemleltetesnek irtam vazze!!

Bucser
Ha kihozol egy vadiúj bmw M3-at a szalonból 1 méter után bukja az értékének 20%-át. tehát legalább 4 milliót.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ombika
Ha kihozol 1 vadi uj bmw m3-at,1 misit mar buki,h 100 metert mentel vele sajnos! Ez van elkell fogadni,nemertem ,h ezt miert kell magyarazni mindig! 😞

Én sem... sok szerencsét! 😉

www.smart-bus.hu

PhantomAss
1 hetes...az azért nem annyira használt
amúgy igazad van, nem kötekedni akarok 😮)ezért engedek majd az árból
üdv

GOOBY, pls

Csak ne feledd, hogy a tiéd használt... még akkor is, ha semmi baja! 😉

www.smart-bus.hu

PhantomAss
de annyira nem sürgõs, meg majd énis engedek az árból még 😮)

GOOBY, pls

PhantomAss
28 ért sehol sem kapsz...

GOOBY, pls

PhantomAss
150 euro az 35ezer ft😮)

GOOBY, pls

Sajnos így igaz...

www.smart-bus.hu

Ombika
25-28 korul lenne realis kb! 😊

Virtuális pilóta õ is... segítenem kell! 😊

www.smart-bus.hu

Ombika
En is tudom,de hadd kinlodjon! 😊

Csak már elég régóta árulja, és ilyen áron szerintem nem fog elkelni... 😞

www.smart-bus.hu

Ombika
Ezzel mar elkestel,mert azvoltal! 😊

Nem szeretnék illetlen lenni, de drága! 😞 150 Euro-ból itthon van 3 nap alatt!

www.smart-bus.hu

pointer4
Ide is írd meg, hátha van aki feladja a bütykölést 😄
PhantomAss
hali
van egy eladó tr4-esem
38ezer pénz
[email protected]

GOOBY, pls

Asszem újra meg kell tanulnom játszani! 😊)

IL-2-ben nagyon jó... FSX alatt meg botrányosan kurva jó! 😊)

www.smart-bus.hu

Bucser
Armaban csak 2d-t (pitch+yaw) használok.
Egyedül szimekben hasznaom a 6 dofot.

Egyébként pedig neked kell kikísérletezned, hogy hogyan lesz jó.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

No megjött a kis szépség! 😊)

Bucser! Tudnál linkelni pár képet a Te beállításaidról? Arma alatt az oldalra hajolgatás nem igazán akar menni! 😞

www.smart-bus.hu

pointer4
Te is voltál felvonulni ?
LeonSilver
Az, hogy Te milyen szarkupacot húzol a fejedre egyéni szoc probléma barátom.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Feldobtam egy érmét, és gondoltam, ha írás lesz megveszem, ha fej, akkor nem. Fej lett! 😞 De azért megrendeltem! <#ravasz1><#finom>

www.smart-bus.hu

No igen, külön tényleg lehúzás! 😊 De ez már benne van a csomagban amit lentebb írtam... így egész jó az ár postával együtt! 😊

www.smart-bus.hu

Bucser
na rájöttem nekem vector expansion volt a dobozban. (nincs trackclippem)

BTW ami lehúzás volt bakki az ez volt.

Vector Pro 30 dollárért.

Az alap TrackIr 160 Euro-ért itthon van, ez kb 37000.-Ft.

Ez a doboz tartalma:

* Shipping Box
* TrackIR 4😛RO device
* 1 TrackClip
* 1 Software CD-ROM
* Electronic User´s Guide
* Quick Start Guide

A TrackClip az amit a sapkára kell feltenni ugye? <#fejvakaras>

www.smart-bus.hu

No gyere csak a cockpit topikba! 😊)

www.smart-bus.hu

pointer4
Mér nem oldod meg úgy, hogy csinálsz egy keretet, és abba belerakod a monitort meg az ülést. Középen ahol a pedálok/borkotmány/kormány/mégpedálok vannak, azt csinálod cserélhetõsre. Lehet macerásabb de 1xrûbb csavarós pl, vagy ilyen sínes, vagy akár zsanéron befodrulós is. És máris nemkell 2 ülés, meg kevesebb hely kell, nemkell még1 házimozi.

Szerk: sorry a képért 😊 meg az offér.
Igen! 😊) Ez lenne a legpraktikusabb... csak gondolati síkon elakadtam az 5.1 miatt... no azt, hogy forgassam?! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Az átfordítós monitor van még tervbe véve ? 😊
Rágom is a szám szélét... asszem földhöz verem a malacperselyt! 😄 Egyébként nekem teljesen az elejérõl kéne kezdenem a free track-et... még kamerám sincs... ezért is hajlok inkább a TracIr felé... 😊

www.smart-bus.hu

1.: Igen, de õ az Te sógorod, nem az enyém, nem vagyok elõrébb! 😊)

2.: Ez így van!

3.: Amihez van affinitásom azzal én is szívesen babrálok. Pl készülget egy saját univerzális cockpit amit, mindenféle szimhez tudok majd használni. Egyik oldalán repkedek, a másikon meg száguldozom majd! 😊 Bár, hogy õszinte legyek, ha látnék olyat készen, ami kielégíti az igényeim, akkor lehet azt is inkább megvenném! 😊

www.smart-bus.hu

pointer4
GT4-5 el nem megy a trackIR?
Valaki olyasmirõl beszélt, hogy ps3nál nem is kell csak a kamerája (PSEYE), és mint a fényképezõ arcfelismeréssel mûxik. Már csak az a jó kérdés, hogy távolodni közeledni mennyire ponntos.
pointer4
Ez már jól hangzik, nemhiszem hogy 10Eurot meghaladná a posta. Hacsak nem másnapra kell 😊
pointer4
Ez jó, ez majdnem olyan fontos, hogy színeskijelzõs legyen a telefonom, amikro a fülemhezemelem és belebeszélek 😄
Meg ha fejeden van akkor legyen esztétikus 😊 Ne nézzé tükörbe 😊
Nem az a fontos hogy jól menjen hanem hogy jól álljon ? 😄
Úgy is minden civil hülyének fog nézni a fejeden ezzel 😄
Ne legyünk már ennyire elkényeztetve.
LeonSilver
1) A sógorom ( õ ért ezekhez ) kb. 1 óra alatt összerakta

2) Nem kell feltétlenül igénytelenül megcsinálni.Én is láttam szörnyû képeket a házi készítésüekrõl de az a készítõt minõsíti szerintem.

3) Annak is van egy feelingje, hogy saját cuccot használ az ember.

Amivel viszont nemlehet vitatkozni az az, hogy a gyári hardveresen csinálja azt amit a freetrack szoftveresen.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ombika
Mar nemfogom eladtam egesz pc-t miutan rajottem ,hogy hiaba olom bele lovem fsx akkor se fog jolmenni,innentol ...! 😊

1.: se idõm, se energiám, se képességem nincs ahhoz, hogy babráljak vele

2.: "báncsa" a szép érzékem a házi készítésû... ez olyan kis aranyos, szép, biztos, hogy úgy mûködik ahogy kell... stb...

3.: ha lenne is tehetségem ahhoz, hogy összerakjam, azt az idõt inkább arra fordítanám, amivel megkeresem az így megspórolható összeget... megrendelem, kihozzák, kibontom, összerakom, és örülök... én ezt szeretem, ilyen kütyük terén! 😊)

www.smart-bus.hu

Bucser
Csak egyszer próbálnád ki a freetracket meg a Trackir-t egymás után...

Ja és persze játékban.

Ombika
Minek ,ha 5 rugobol kihozhatod! 😊

Közben rájöttem! 😉 Csak megörültem a jó árnak, és egybõl megakartam osztani a hírt! 😊)

www.smart-bus.hu

Egész jó áron EU-ból...

A szállítási költségig nem jutottam el, idegbajt kapok attól a nyelvtõl! 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Rendben , köszi szépen a linket! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Itt van peldaul egy jol osszefoglalt hozzaszolas arrol, hogy milyen is kulfoldrol vasarolni: hwsw -> ebay

Javasolom az ott levo elozo oldalak olvasasat is.

#ofp.hu@irknet

Papa01
Szia Blash! 😊

OFF:
Progikat már vásároltam netrõl(letöltõseket), ezzel se lenne gond, csak a telefonszám miatt dob vissza mindíg! 😊
És egyszerûen nem tudom mi lehet a gond...

Az új cuccos kérdés meg onnan jött, hogy valahol olvastam, h használt árukat lehet vásárolni.. 😄

ON
Oks, körbenézek más fórumokon is, köszönöm a segítséged:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Eloszor olvasgassal az Ebay-rol, Paypalrol, meg az egesz netes vasarlasrol. Van ezzel kapcsolatban jo sok forum, ahol ezt kiveseztek, hogy mikepp legyen sikeres vasarlasod, ha egyaltalan nem ertesz hozza es foleg ha alig tudsz angolul ("ui: Ezek ugye új cuccok, nem pedig használtak?").

#ofp.hu@irknet

Papa01
Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Egy gondom van az Ebay-es vásárlással:
Pamaszkodik a telefonszámomra. (Mondjuk azt sem értem miért kötelezõ megadnom)
Ezt írja:
Home Telephone: Please enter a valid telephone number.

Próbáltam így:
+3670xxxyyyy
meg így is:
003670xxxyyyy

Ebben tudnátok segíteni?
Köszönöm! 😊

Papa01

ui:
Ezek ugye új cuccok, nem pedig használtak? 😊

linket aze jol elkurtam...

#ofp.hu@irknet