Részeg csajok gázosak!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legnagyobb amikor négyen (abból 3 lány) egy éjszaka alatt beverünk 4db. literes jagert
ez is hozzátartozik az élethez
fotográfik kolomp edisön :D
"The trees move. Do you not see it?"
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Mondjuk nem mindig van igy.
Ez igaz!
De másnapra megbánja az egészet,és ha kiderül,hogy veled,akkor látni se akar...

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Nah ilyen után máshogy gondolkodik az ember a részeg csajokról. Meg õk bepörögnek a piától... nekem kell 2 kávé h menjen ha ittam... :/
még soha nem ittam annyit, hogy hánytam volna tõle, mert az télleg nemszép egy lánytól. 2 hete bálba annyira berúgtam, hogy a fél este kiesett. amit csak lehetett kevertem, ezt igazából mind azért, mert csalódtam a legjobb barátnõmbe és iszonyat ideges voltam.
és igen ezt szivesen elmesélem nektek, hogy ezzel is megvédjem a lányokat. szerintem mindnki ezt csinálja, fiatalok vagyunk, aki fiatal korában nem iszik és totál a pia ellen van aznemtudom... nemhiszem, hogy normális ember lenne :DD
pred
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A nõiesség meg nem veszik el, hacsak le nem okádja magát vagy mást... épp ellenkezõleg, nyitottabbak leszünk... <#buck>#buck>
pred
nm is oltom csak hasonlatot mondtam köztük és a részeg csajszik között!
ha nekünk lehet nekik miért nem??
Jó mondjuk egy alkoholista 50 éves csöves nemszép de nmis azért iszik hogy jól szórakozzon hanem mert hülye.
de egy fiatal csajszi aki becsiccsent az szerintem nem baj.
A normálisan részeg csajok meg igenis édesek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nem értelek titeket. hogy miért? mert nem teljesen mindegy, hogy milyen állapotban látható a csaj a képen? lehet, hogy pár év múlva rólatok lesz ugyanilyen itt. szerintem az undorító ahogy itt leribancozzátok (gondolatban, mert még senki nem írta le) meg leocsmányozzátok ezt a csajt, nem az amit Õ csinál. másrészt nem hiszem, hogy mindennap így néz ki, meg amúgy lehet, hogy egy tök aranyos, imádnivaló csaj. bár az igaz, hogy így nem valami szép látvány, de egyszer élünk, Én azt mondom.
a másik dolog, a pasikról miért nincs ilyen oldal? Én is pont ma meséltem az egyik barátomnak, hogy mik vannak már. szóbajött az is, hogy a fiúkról miért nincs ilyen. szerinte azért, mert a fiúktól ez a viselkedés már teljesen megszokott. az nem ciki amit Õk csinálnak, vagy Õk nem járatják le magukat. Õk ilyen állapotban kötekednek, bunyóznak és még sorolhatnám. a nõk meg kirakják amilyük van (jelen esetben a képen is) hát most Istenem, szerintem ez elég sok fiú számára lesz szép látvány mint undorító.
he||o. (-_-)
púúúúú
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
púúúúú
Link JAVÍTVA !!
Amúgy tényleg emberfüggõ. Az én bnõm is leszaggatja rólam a ruhát ha picit többet iszik :D
Ha meg visít és összeszisszaokádik,és anyázik az tényleg gáz.
1. <#pias>#pias>
2. <#nevetes1>#nevetes1>
3. <#guluszem1>#guluszem1>
4. <#vomit>#vomit>
Hát kb. ennyi :D
Egyébként meg undorítóak.
púúúúú
SZÉPVOLT SRÁCOK!
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Szerintem ez az egész emberfüggõ. Nem is a hányást tartom szánalmasnak, hisz tegyük fel, hogy van egy remek kis házi-party, tök jó fej emberekkel, kedves lányokkal, ahol mindenki tök jól érzi magát és észre sem veszik mennyit isznak, mert nem az van a középpontban. Teljesen normális ha valaki rosszul lesz és kidob egy taccsot. Fõleg, hogy ez alkat kérdése, nem pia mennyiségé (ergo nem az alkoholizálás mennyiségéé) tehát ha valaki pl két pohár bortól lesz rosszul, az nem szánalmas, csupán nem bírja. Én Pécsen tanulok és bizony rengeteg egyetemista buliban voltam, ott hozzászokik az ember, és tolerálja az effajta hányás dolgot, ha nem párosul mellé balhé. Ugyanis inkább az az ami gázos. Én már szinte nem tudok elviselni egy bizonyos ivós réteget. Srácoknál a agressziót, vagy ha valaki állandóan haverkodik idegenekkel, de úgy hogy a pálinkától büzõlgõ szájával, beletolakszik szinte a képedbe és az istennek sem tud lekopni. Csajoknál meg a "balhés" viselkedést. Ezt azért raktam idézõjelbe, mert ha egy csaj simán beb@szott és jól érzi magát, táncolgat, netán gyomorürít (WC-be természetesen), aztán ledõl a kanapéra és alszik másnap délig, még az is simán rendben van (persze csak ha nem minden nap). De ha egy csaj direkt elkezdi a balhét, hogy õ akkor most részeg, hangosan káromkodik, szétcsesz mindent maga körül, hirtelen beindulnak szexuális energiái (lehet akármennyire jó nõ, az ilyen nem nõies, ergo nem szép), azt MÁR baromira nem tudom tolerálni. Miért nem? Mert az ilyen csajok azért balhéznak, hogy õk legyenek a középpontba, mindenki velük foglalkozzon. Az nem érdekli õket, hogy más estéjét tönkreteszik. Rengeteg ilyen bulin voltam már és tényleg megölik az estét. Én is voltam már tajrészeg, hánytam is sokszor (persze mindig ügyelek, hogy elvonulva, mindenki tudta nélkül történjen ez meg, mert tudom, hogy másnak kellemetlen lehet), tomboltam, táncolta, ökörködtem, úgy hiszem ezek "normális" dolgok. :) Itt inkább azzal van a gond, hogy ne tegyük tönkre mások hangulatát, ez elég önzõ dolog. Érezd jól magad a TÖBBIEKKEL, ne a saját kis világodban, mert nem biztos, hogy az másnak passzol.
Van is pár ilyen történetem, a baj az, hogy szinte mindegyik egy csajhoz kötõdik. Na pl utálom ha õ részeg. Tud normálisan is inni, de ha olyanok a körülmények, egyszerûen nem tud leállni. Ha fogalmazhatok így: Õ a legönzõbb részeg csaj akit ismerek.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mint ezen a videón látható lányok is:
!!!Huncut, részeg, becsiccsentett lányok!!!