Iwo Jimáról szóló filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, õ az. (Adam Beach)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Flags of our Fathers: 2007.03.15. (magyarország)
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Megvolt a "Letters from Iwo Jima" is. Háát ez sem az amire számítottam. Ezt is "eldrámázták" és a nagy csata itt sem lett bemutatva. 😞
Sikerült megnéznem "A Dicsõség Zászlaja"-t. Igazság szerint más vártam. Több csatajelenetet, egyáltalán magát az "Iwo Jima sztorit".
Ehelyett inkább a háborús hõsök "definiciójával" foglalkoznak. 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
#15 #17
Szerintem ezeket nem ide akartátok írni. 😊
Te már megnézted?
Érdekesnek tûnik, hogy ugyanazt az eseményt mindkét oldalról megtekinthetjük.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Sands of Iwo Jima (USA - 1949)
igen kicsit régebben 😊
Amúgy a "Flags of our fathers"-t már ajánlották, hogy töltsem le mert fenn van de én inkább moziban akarom elõször látni.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Hát valószínû rohadt sok nõ írhatott onnan haza! 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler