Net szakadás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 5 percenként megszakad a net, de a windows nem veszi észre...
...szóval jobbalúl ugyanúgy ott van a kis számítógép jel, hogy megy a kapcsolat, de se MSN, se explorerben se kép se hang, töltések megszakadnak.......és akkor rá kell nyomnom, hogy disconnect és ismét connect.....a RAS Master progi se jó így, mert nem veszi észre a szakadást.
NEM TUDJA VALAKI MI EZ??😞😞😞😞
Körülbelül 2 percente megszakad a NET 3-4 percre (általában).
Mintha önálló életet élne....egyszer csak megszakad és határozatlan idõ múlva visszakapcsolódik illetve megint megszakad.....rohadtul ideges vagyok, hogy a T-online (ami már T-home) elkér EZÉRT 5000 forintot havonta....nem hinném hogy 6 forint tartozás miatt (amit nem tudom hogyan sikerült csinálni) lekorlátoznák a NET-et. Az ügyintézõ nem tudta elmondani a probléma okát. Kb egy hete megy ez így és nagyon idegel. Kezdem azt hinni, hogy direkt csinálják, hogy valamit sikerüljön lenyúlni, aztán rákenhessék, hogy "de hát ott volt a tartozás...benne van a szerzõdésben, hogy jogunkban áll kikapcsolni vagy korlátozni"....komolyan nem csodálkoznék -.-''
Azt végképp nem értem, hogy a 4900 forintból, hogy lett 4906 forint és ahogy láttam 4000 forintnál drágább kábel NET szolgáltatást nem is adnak....
Akkor kérdem én ! Mi a francra fizetek 4906 forintot ????????????
Amint lehet másik szolgáltatót keresek, mert ez így nem mehet tovább, de ha esetleg nálam van a probléma és valaki rá tud világítani, akkor elnézést kérek és köszönöm !
Egy dühös fogyasztó
Uj gépem van és új win xp sp2, a netemet azonnal felismerte (kábelnet), levelezéssel és ie-vel semmi gond.
Ellenben online játék közben ha olyan helyre érek ahol sokan vannak (sok játékos vagy NPC stb), akkor 20-30 másodperc után DC, de úgy hogy utána semmi sem mûködik.
Olyannyira nem hogy csak a táp ki-be húzásával tudom újra munkára fogni.
Kérdem én:
Ez most szolgáltató hiba vagy az én gépemmel van a baj (bár hasonló jellegû hiba a másik gépemnél is elõfordult).
Hallottam olyat is hogy az alaplapom beépített hardweres tûzfallal rendelkezik (és integrált a hálókártyám, de fogalmam sincs hogy azt hol tudom kikapcsolni:-(((
(Az alaplapom MSI K9N Neo V3)
Ha valaki tudna segiteni azt nagyon megköszönném.
bye
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Nem tudom az mitõl volt. Ingyenes próbahónap volt, lehet azért.
Mostanában csak akkor szakad meg, amikor nagyon esik az esõ. Olyankor beázik a telefondoboz kint a villanyoszlopon és azért van ez. De ez csak ritka szerencsére és nem mindig csinálja ezt, ha esik az esõ.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ha valaki tudja a bibit az pls írja le. Elõre is Köszönöm.
(most már tényleg nem offolok, ígérem!)
Most jön a történet fordulópontja: Amióta újratelepítette az operációs rendszerét, az illesztõprogramjait és a teljes híg állagú ürülék-készletét, öntudatán kívüli bélsárra emlékezteti az internet, de csak játékprogram futtatása közben. A kapcsolódás sebességét jelzõ mérõszám fél óránként 20-30 másodpercenként meglátogatja a mennyboltot, bejelentkezésnél a csatlakozás folyamatát jelzõ kép 15 másodpercig is látható marad. Emelllett érdemleges, hogy a játékbeni térképletöltés és az úttartásért felelõs elektronika kifogástalanul mûködik.
A költõ nem biztos benne, de talán 30 Gigabyte-nyi adatot tud a padlóra húzni, mielõtt az internetkapcsolata kerülne erre a helyre. A mû végén látni véli a megoldást, amelyet önmagának válaszolt meg.
(Bocs az esszéért, arra szerettem volna rávilágítani, hogy az ember szókincse életkorával együtt fejlõdik. Visszafelé.)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
És csakis az ADSL kapcsolat bontja 24 óránként a vonalat, a kábel és egyéb szolgáltatás nem, de ezt gondolom tudja mindenki...
másik helyen chello van, semmi probléma 😄
Mi az a windows?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
routeren át kapcsolodok, adsl most fogják 8 mbitre emelni, Tonlájn.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
A következõ lenne a problémám. Új netünk van a panteltõl és kb 5-10 percente a net megszakad egy pillanatra. A Modemen az ADSL fény elkezd lassan villogni majd újra folyamatos lesz és visszaáll az egész. A gond az, hogy játékoknál megszakad a játék, böngészésnél a honlap betöltés áll meg, feltöltésem pedig lenullázodik. Nem tudom, hogy mi lehet a gond, ha csak simán böngészek és nem töltök akkor is szakad. Régebben T-online-nál voltunk, ott csak töltésnél csinálta, hogyha töltöttem akkor néha-néha megszakadt, de mostmár függetlenül. Nem tudja valaki hogy miért lehet?
http://csiri.blog.hu