Orosz filmek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasztvakítás volt a magyar címe.
Egész szórakoztató kis valami volt, jó poénok is voltak benne.
Pl. amikor a gazdag oligarcha fia így szólít meg egy random jócsajt a diszkóban:
-Neked biztos valami ostoba neved van.
Felnyígtam a röhögéstől.
Nem csodálkozom, hogy pont a TV2-n a kormány propaganda TV-jén adták le. Ugyebár mostanában G.O.V. leküzdötte az oroszok iránti, 30 éve, de még 11 éve is, igen erős unszimpátiáját.
Mindenesetre egy pozitív hozadéka lehet ennek a nagy összeborulásnak a ruszkikkal, miszerint nem csak ámerikai szennyet lehet nézni a TV-ben, hanem jöhet az orosz is.
A változatosság gyönyörködtet.
|Származási hely: Degec|
Brat 1-2 youtubon
Van ilyen jó kis OMON-os Specnazos sorozat (Cep):
hirtelen ennyi ami mostanában láttam.
A Brat 1-2 nekem nagyon tetszett.
A színész sajna azóta meghalt:( pedig lenne Brat 3 is :D
Brat2-ben kedvenc jelenet a vége felé:
Táskában az orosz prosti turkál a pénz és fegyverek között.
Néger nõ kérdezi:
-are you gangsters?
-No, we are russians :D
jók az orosz filmek na
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
túl nagyok voltak az idõugrások, nem lehetett követni mi miért történt,
ki kire miért rágott be.
lehet, hogy ezeket is leforgatták, csak túl hosszú lett volna a film, ha mindent bennhagynak, így meg csak kapkodta az ember a fejét, hogy ez most akkor miért, meg hogyan
Bezzeg a Kandahar ott van mindenhol, vagy a Fekete Villán. :D
többórás várakozás után egyszercsak jött egy seeder akitõl 5-600kb/s-el leszaladt.
már csak 1 magyar felirat kellene hozzá, ami persze nem létezik <#szomoru1>#szomoru1>
az angolt letöltöttem, legalább csiszolhatom a megkopott angoltudásomat <#szomoru2>#szomoru2>
nem tudsz esetleg egy helyet ahonnan lel lehet tölteni, vagy meg lehet nézni?
egy torrentet találtam, de onnan nem jön le a cucc
Letöltöd az orosz filmet.
Antikiller 1-2-3
Gruz 200
Nocsnoj dozor
9 Rota
letöltöd a feliratokat a feirat.hu-n aszt csá.
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
tudtok olyan fórumtársról, akinek van orosz nyelvû filmje orosz felirattal?
és mondjuk dvdt is írna reális áron?
írjatok!
Bemutató ITT
http://www.divido.hu/index.phtml?op=product&product_id=14064
Itt Magyarországon nem jelent és vélhetõleg nem is fog,az elsõ film amit a grúzok elbukott 5 napos tavalyi háborújáról készítttek.
Olimpyus Inferno elõzetesitt
Köszi!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Sziasztok!
Az "Elsõnek a Holdon" (Первые на Луне) címû filmet keresem. Meg lehet szerezni ezt valahonnan?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Rövid,de látványos trailer:
Itt
A film hivatalos honlapja(a belépéskor választhatunk az orosz és angol nyelvû változat közt):ITT
A hivatalos honlapon megtalálunk több és hosszabb trailereket és más éredkességeket is.Remélem be fogják hozni Magyarországra is a filmet.Habár a 9.századot se hozták be,jártam ok23-án Szlovákiában (inkább Felvidék),Révkomáromban,ott bizony ott volt a 9. század a kölcsönzõben,ráadásul olyan méretû poszter is ki volt rakva róla hogy nem lehetett nem észrevenni.Nálunk meg sehol semmi róla. De szegény csajszi nem tudott segíteni h hol is lehetne megvenni.
Amúgy következõ rész kedden, 26.-án lesz.
A Pétervári Banditák címü orosz sorozathoz kérném a segítségeteket.
Sikerül megszereznem egy orosz oldalról az egész sorozatot és kellene nekem
hozzá magyar felírat. Fõleg az Ügyvéd epizódokhoz.
Vagy ha valaki tud nekem segíteni hogy honnan tudnám letölteni magyar szinkronnal
vagy felirattal azt is meg köszönném. Ha esetleg valaki szeretné még letölteni orosz szinkronnal
akkor jelezze és küldöm a linket.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
ami tetszeni fog:)
http://videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1038/reporter/count
pedig van jópár fizetõs oldal ahonnan dõlnek a filmek
ha van itt olyan netán aki ilyet üzemeltet, ráúszhatna a témára
egy emeltdíjas sms-t simán megétrne nekem <#vigyor3>#vigyor3>
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Ja a végén? Akkor nem visszamennek, hanem felkeresik az egyik haverját Kosztyánnak (Elefánt), aki idõközben lelépett - megrövidítve egy két tagot, meg feldobva a fél várost...aztán Petyka (SIMLIS) és Ljoha (GYILKOS) elmegy csajozni, és a leitatott csajok egyikébõl kiszedik, hogy számtech nagykerben dolgozik, és, hogy hétvégére már jó sok lóvé van a cégnél...ezután összevesznek, de megbeszélik, hogy még megcsinálják ezt a balhét, de aztán elválnak útjaik...Kosztyán (KANDÚR), Petyka SIMLIS) és Ljoha (GYILKOS) bemegy a céghez, de rosszul sülnek el a dolgok, lövöldözés tör ki, Ljoha és Petyka is megsérül, a kocsiban várakozó Dimon (PARÁS) meg végképp elbassza az egészet a szarakodásával...
Sztem nézd meg mégegyszer magyar felirattal! :)
Ha mondjuk lett volna egy kis Carrie-utánérzés (is) a filmben, biztosan érdekesebb lett volna. :)
Az operatõri munkával semmi gond, de a sztori nagyon rosszul van összerakva, megrendezve. Pl. az eleje nagyon kapkodós, kb. fél óra után tudtam csak elhelyezni a karaktereket, hogy ki kicsoda és mit is csinált elõzõleg, utána viszont lelassul a film.
A történet jó lenne, de sztem nagyon rosszul van leforgatva.
(egyébként tegnap este készültem el a film magyar feliratával..)
A Bumer maradt még ki, de az szót sem érdemel, sztem nagyon rosszul lett megcsinálva.
Hol lehet ezeket elérni???
jó minõségben, felirattal.
Még fizetni is hajlandó vagyok érte. <#zavart1>#zavart1>
Persze nem túl sokat
Ez gáz. Le kell mondanunk a jó kis orosz filmekrõl? :-(
Ha hozatok kintrõl filmeket csinálsz mindhez feliratot?
130 rubel egy film, ami kb. 975 Ft. Nem egy eszeveszett összeg. Azt nem tudtam kisilabizálni, hogy ezért küldenek egy DVD-t, vagy letölthetem a filmet.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Akkor ott van a Bumer 1-2, és a szinkronosan is megjelent "Az Oligarcha" (vagy mi volt a magyar címe)