Red Light Center +18 cyberchat

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
LoL :D
Na lehúzom oszt' megnézem...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Pluskast
Virtuális sex? Loál....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Valaki tud magyar címet nekemsi kéne XD
Hogy lehet ide beregisztralni..? Az accounthoz mindenaron egy sponsor membert kovetel a dog progi..;))

nem kell annyira komolyan venni a dolgot, többen már világvégét jósolnak hogy majd mindenki ezen éli ki magát ahelyett hogy ismerkedne
ez nem így van

amúgy ott ismerkedésre is van lehetõség akár komoly párkapcsolat vagy csak szex kategóriában
de szerintem mindkettõ felejtõs Red Light-on

munkahelyen jókat röhögünk a progin és ez elég :)

LES FORZA INTER
khm... kb mint a szerepjátékok a gépeken(wow, lineage és társaik). Sz*r...
bár ha belegondolok kurvanagy üzlet... az elején ingyenes, sokan belebolondulnak, aztán jön a fizus része... na ebbe mint eladó már belemennék vagy csak én vuk profitorientált??? de hisz ez egy ilyen világ...

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Aquir
pepsi reklám. nekem az ilyen kérdéstõl mindig az ugrik be :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kata
aha. Akkor a megfogalmazásod nem volt egyértelmû. Bocs.

[/cserf][/fülünyúl]

Vicceset akarsz látni,akkor ezt nézed: www.finishit.atw.hu
JAG1
Ezt annyira nem vágom, de biztos vicces volt...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Aquir
nyugi, nincs benne cukor...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Magic Boy
Köszi vanb barátnõm és nem vonzanak az ilyen programok csak ki kíváncsi lettem volna, hogy mi az ami ennyi embert vonz.
Amúgy nem BP-i vagyok.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

magus
én nem próbálok ki ilyeneket

csak próbáltam megérteni miért sikeres...

JAG1
Utca nevet tudok mondani, az nem jó? Kisétálsz az Üllõi útra, az Ecseri környékére. Ott sétálgatnak integetõ lányok, tele van jó kis késdóbáló kocsmával. Ott dorbézolj...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Magic Boy
Kipróbálnám.
Tudna valaki magyar szerver címet adni?

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

JAG1
Sztem Õ a dolog jó oldalán áll, csak kicsit homályosan fogalmazott...

autoszimulator
Ez nagyon szar, omg <#zavart2>
De ahogy látom igény van rá :DD

.: mobilize.hu :.

Kata
"itt semmi, felröhögsz egyet, mintegy mentesítve magadat"
Ez nevetséges hozzáállás. De ha neked ez a jobb, dugj lowpoly virtuális karaktereket. Végülis ott mindegy, hogy ki van a vonal másik végén (az esetek 99%-ban úgyis fiú). :)

[/cserf][/fülünyúl]

magus
ha bemegy egy ríl kocsmába és azt mondja hello dugunk akkor 1. a kocsmáros hülyén néz rá 2. mivel a kocsmában a vendégek 100%-a férfi vmi részeg tuti felajánlja magát:D

magus
ezt azért így nem jelenteném ki
az erõlködés nem ott merül ki, hogy nem tudsz összeszedni vmi vidéki suttyófalvai 15 éves lánykát, hanem, hogy tényleg tedd meg és másnap nézz tükörbe. itt semmi, felröhögsz egyet, mintegy mentesítve magadat.

JAG1
Ez igaz...
És akkó' így rángatom az egeret föl-le, körbe-körbe, vagy hogy?
Mármint, hogy történik a dolog?
És közben lehet tv-t nézni? :-)

Kata
Á, nem mond az semmit, mert oda se mer menni a lányhoz, nemhogy még megmukkanni is valamit. Aki nem él 'ríl' életet, az nem is boldogul a 'ríl' életben.

[/cserf][/fülünyúl]

JAG1
Ráadásul ezen nõ fel, - aminek a hatása sztem már érzõdik a mai fiatalokon - és mikor egy idõ után bemegy egy ríl' kocsmába és azt mondja:
Helló, dugunk?

Kata
Hát igen, még azt sem mondhatnám, hogy valaki ennek a látványán felizgul, mert qrvaronda. :)

[/cserf][/fülünyúl]

JAG1
Dugni csak "élesben" lehet, az max, ábránd...

JAG1
Vajon miért!? :-)
Az mindenesetre egészen biztos, hogy aki ebben leli örömét, annak nem sok tapasztalata van az igazi emberi érzések terén, különben meg sem fordulna a fejében, hogy virtuálisan kell azt megszereznie...

macleod2005
Könyörgöm, ki játszik ilyennel? a wow-ot meg a lineaget megértem még, mert ott lehet olyan dolgokat amiket itt nem (bár kitudja, ha valaki nekromata és szüksége van egy tanítványra szóljon <#idiota>),de ezeket a dolgokat a való életben is megteheted ( a grafika is szebb, dugni is jobb ), és mostmár szerencsére (sajnos...) ha bemész egy diszkóba akkor bármilyen korosztályból bármilyen csajt(/pasit) megkaphatsz bármilyen erõlködés nélkül, minek ebbõl még egy játék is?...<#szomoru1>

Kata
Hát, én valahogy nem izgulok fel poligonhalmazokra, bocsi. :)

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
marha :D

[/cserf][/fülünyúl]

JAG1
Gyere Kata, menjünk egyet riszálni... ;-)

armageddon666
dehogy halunk. spermát lehet majd e-mailezni és csinálnak egy lombikbébit ^^

@

Kata
Jézusom... Tényleg kihalunk, ha már mindenki bekockul, és dugni is csak számítógépen keresztül akar.

[/cserf][/fülünyúl]

JAG1
Sört lehet e inni?

kas123
sok magyar van fennt? :D

dzsuvajoe
LOL ezt a zsar muszály meglesni:P

Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!

Vdanosss
mikvannak^^^^^^

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

hello
Fido4life
ezt én is megvenném..:D remélem lesz ilyen :D

Ennek semmi értelme sincs, ahogy a csetszexnek se. Hülyeségnek tartom az ilyesmiket. Csak sajnálni tudom az olyan embereket, akiknek ez az életük. Késõbb meg majd, ha dolgozniuk kell menni, rendes emberek között lenni, akkor meg nem tudnak beilleszkedni, mert addig az egész életük egy számítógép és a benne levõ dolgok körül forgott. Csak tönkreteszi az embereket ez a sok szar.

OrioN the S
te nem is játszhatnál ezzel

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ColdFire
majd ha csinálnak egy olyan mmo-t, h az egész világ benne van minden házzal, beszkennelhetem a képem, és kecskeméten petárdát dobhatok a szomszéd kipuffjába, majd jól elszaladok egy kocsmába, és haverokkal megbeszélhetjük a dolgaink, utánna hazaballaghatnék, és megetethetném a kutyáim, na majd akkor fizetek havidíjat, és eredetibe meg is veszem a játékot:)

jóvótam? :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kmarha
Annyira nem értem! Ezt mind meg lehet csinálni a való életben is. És még jobb, emberközelibb, nem utolsó sorban valóságosabb. Megint a 20 ezer vagy mennyi felhasználóból majd a 30 százaléka reggel felkel, bekapcsolja ezt a szart, majd este kikapcsolja és alszik. Ennyi a társadalmi és mindenfajta élete. (van ilyen itt a kollégiumban is. 2 év alatt 4-szer láttam, abból 1 az volt mikor áramszünet volt, egy másik meg amikor LAN party. A másik két alkalom az reggel 5kor, mikor kirohant a wc-re majd visszarohant a szobájába)

Poénkodni ez tényleg jó, de szívem szerint minden hasonlót a WOW-al együtt kitiltanék :) (bár ha úgy nézzük, az ilyen fanatikus barmok ugysem hiányoznak a világnak, jobb is ha bentmaradnak sötét szobájuk mélyén, és ott pusztulnak el éhhalálban vagy végelgyengülésben)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Laky
:D

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

passatgt
ez a shotonline nevezetû golfjátékra emlékeztet,szinte ugyan az csak ez másról szól:)

JAG1
Ez ugye csak egy vicc...?

Na meg van....Ez nagyon jóó..

Te én ezt nem vágom....
Akkor beakarom irni az emailom akkor hogy a rákba kell @ ot tenni????

És??
Ki érdekel????

Más itt a lényeg:)<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

Fido4life
lol.... gondolom kibaszottul laggol..

Oldal 1 / 2Következő →