LastFM

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Valahogy nincs kedvem hozzá, hogy szokjam. Sok kedvenc oldalam (fórumok, közösségi oldalak, de akár last.fm korábbi újításai) változtak idõnként, de a változásokkal mindig jött valamilyen új hasznos és érdekes dolog is, pl. új funkciók, lehetõségek, modern dizájn. De ebben az esetben a last.fm nem hozott ezekbõl semmit, csak moslék lett az egész oldal, egy korcs...

Qwerty4

N o N a m e
szerintem nem rossz. persze szokni kell, de idõvel nem lesz bajod vele. 😊
Qwerty4
Szoktam, mivel sok jó ingyen zeneletöltés van ott, így szoktam rendszeresen lépni elõadók, albumok és a számok oldalaira is.
Már évek óta amúgy a last.fm alakítja zenei ízlésemet, ezért sokként ért a csúnya új felület. Szerintem borzalmasan ízléstelen lett, persze van akiknek bejön...

Qwerty4

N o N a m e
te szoktál járni a last.fm-en? én havonta nézem meg a saját statomat és annyi, máshol is találsz adatokat az elõadókról, albumokról, számokról. Emiatt ne töröld magad szvsz.
Qwerty4
Úgy tûnik sikerült végleg elcseszni a last.fm-et. Az új artist, track, album oldalak egyáltalán nem lettek jobbak a ronda, óriási, ormótlan karaktereivel, képeivel, statisztikáival. Egyszerûen borzalmas, rádaásul az oldal többi része változatlan maradt és az újítások nem is passzolnak össze a változatlanul maradt részekkel, tehát olyan, mintha két különbözõ oldal lenne. Az egyik részen a csoportok képmérete óriási keret nélküli, a másikon a régi kisebb változat kerettel. Ekkora átgondotlalan csúnya hulladékot még életemben nem láttam! Úgy néznek ki ezek az oldalak a ronda kockáival, mintha 10 éve tervezték volna. Én 2006-ban csatlakoztam ehhez az oldalhoz, még akkor is jobban nézett ki ennél... csak annyit tehetek, hogy nem nézek többet artist, track, album oldalakat vagy törölöm végleg magam errõl a bugos, csúnya hulladkról.<#levele>

Qwerty4

StephenKing
Az miért van hogy hiába jelöltem be kedvencnek a Metallica Acdc Iron Maiden Chris Rea több számát mégsem játszotta még egyszer sem ezeket az elõadókat?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

ez talán majd csak lesz a rádióban. reméljük :-)
Qwerty4
Húú ez a Fire.fm tényleg mûködik.Hogy? 😊

Qwerty4

setuh
Jah neked igy...Nekem elfogytak ki is irja h ha akarom hallgatni akkor fizessek de megis megy 😄.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

N o N a m e

itt nekem "lefagyott" a mérõ... persze a zene az megy tovább 😄
setuh
Nah az jo.Csak azt nem ertem,h miert mukodik ez meg nalam is a scrobble,nah m1 oruljunk neki remelem nekem is sokaig fog tartani😊.

N o N a m e
Persze! Olyan 1-2 hónapja megy. Az elején rengeteget hallgattam, néha még most is bekapcsolom, ha csak böngészek, fórumozok, stb. akkor jó, mert nem eszik még memóriát a zenelejátszó is.
Érdemes kipróbálni, nem veszíthetsz vele.
setuh
Es az mit jelent mennyi ideje hasznalod es megy is?

N o N a m e
Én a Fire.fm plugint használom Firefoxhoz, nekem is lejártak az ingyen számok, de ezen még mindig meg! 😄
setuh
Adnal vmi linket ahol lerija hogy kell,azert kiprobalnam😊.

Qwerty4
Ki lehet cselezni, de élvezhetetlen a lassúsága miatt.

Qwerty4

setuh
Am vmi proxy beallitassal mar nem lehet kicselezni?

setuh
Nah akkor ez is sztem vmi egynapig tarto csoda...pedig mar megorultem.

Qwerty4
Nálam nem megy!

Qwerty4

Qwerty4
Ja, az alap scrobble és rádióprogram...hát neked nem tudom, hogy miért megy még a rádió.Én is megnézem...

Qwerty4

setuh
last fm for windows nem tudom mi a neve...az ami elindul a winampel egyutt es kiir infokat a zenerol es tudod "lajkolni".

nah kozbe megtalaltam : Scrobbler

Qwerty4
Melyik progival tudsz hallgatni rádiót lejárás után? <#conf>

Qwerty4

setuh
Az hogy letezik hogy lejart az 50 ingyen trackem de ezzel a progival amit letoltottem most is tudok hallgatni radiokat?

setuh
Nekem elegem lett ha nem "engednek" fizetni en nem erolkodok.

N o N a m e
nekem is ilyen problémám van a PayPallal, nem tudom mi lehet a gond... :S
setuh
Paypal-ra is regeltem de ott meg nem tudja ellenorizni a karyam ezt irja ki : We are unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
Pedig mar 2x letoroltem beirtam az adatokat,mindent ugy ahogy kell.Visa-val es MasterCardal is probalom de nem megy...Megorit h fizetni akarok nekik de nem hagyjak.

Tippre nem elérhetõ Mo-n. Esetleg PayPal ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

setuh
Sziasztok!
Szeretnek fizetni last fm-en de akarmelyik kartyammal probalom kidob egy ilyet: Your credit or debit card has been declined for this transaction; PayPal could not validate the card. Please verify that the information you entered is correct, or try a different credit or debit card.
Vki tud megoldast?

nameless1229
Pár napja volt egy win reinstallom, és miután újra feltettem a scrobble progimat, folyamatosan "crash" hibaüzit dobál ki. Már több soron újrapakoltam az iTunes-t és a last.fm-et is. Hiába...tudtok valami megoldást rá???

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

Qwerty4
A scrobble melletti szám az, hogy hányszor játszották a felhasználók a csapat számait.
A listeners, hogy kezdetektõl hány különálló user hallgatta az adott bandát.
Azt hiszem így van...

Qwerty4

akyyy
HGHa rákeresek egy együttesre, és azoknak ott a számai, mitõl függ a statisztikája, hogy most az 240, vagy 1570??

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Picar77
ték 😛

()() (^^)

NeverwinterKING
tekk

\"You are fucking crazy people!\"

PJack
ja már megoldótott
úgytûnik nem frissült a profilom kellõképp

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Scrobbled oda van írva?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

PJack
ha a scrobbler mutatja hogy hallgatom, de profillapomon nem, akkor mivan? :o

Pain is inevitable. Suffering is optional.

hidemyass.com

http://althir.org

Picar77
ne rinyálj -.-

()() (^^)

NeverwinterKING
visszajött szóval már mindegy 😄

NeverwinterKING
le nullázodott a számom 😞 de nem tom h mért... tuti nem én voltam. az eseményeknél az utolsó is egy hetes.
nem lehet vhogy visszahozni?

de fura mer a zenekaros számok megmaradtak.

kis érdekesség:
http://www.techcrunch.com/2009/05/22/deny-this-lastfm/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kétlem, igazából nem is értem hogy miért nem a beregizett országot nézik a régi usereknél, tekintve hogy azt kikerülni max új profillal lehetne...

ui.: nekem ugyanúgy mûködik proxyval..., most néztem meg 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Qwerty4
Mostmár ez a proxy-s megoldás sem mûködik.Nem küldi a profilba a számokat, errorozik, nem jelennek meg a lemez, elõadó, kép adatok.
Valami más megoldás létezik?

Qwerty4

Qwerty4
Bent maradt a progiban.De attól még egy szolgáltatást ingyen használunk, nem jogosultan.
De az õ hibájuk, hogy egy kiksput hagytak a rendszerben. 😊

Qwerty4

ezaz 3 dollárért, ugyanmár, és a proxy NEM illegális, eleve be van építve a lehetõség a használatára...

csak józan paraszti ész..., és mellesleg itt nem is magával fizetõs/nem fizetõs témával van gond, van erre ezer+1 példa mindkettõre, hanem a megkülönböztetéssel...,de mind1, látom nem érted 😊

Qwerty4
Hát jó, azokkal (torrent) nem foglalkoznak.
De ha elkapnak, hogy nem fizettem a last.fm-nél és a rádiójukat hallgatom, akkor talán.
Bár végiggondolva, inkább csak a profilt törölnék, az ilyen nemzetközi (nemcsak) peres ügyek sok energiát, idõt vesznek igénybe és költségeseket (3 euronál biztosan több) is.Nem hiszem, hogy okos dolog lenne kis felhasználókat bíróság elé cipelni. 😊

Qwerty4

NeverwinterKING
most ezt nem vágom. annyi az egész h beírok vmit fejbõl és már is megy. és ehhez nem is kell külön heck progi meg semmi. ez túl egyszerû 😄 kicsit gyanús nem?

GregSB
Nem, nem tudom, nem látok bele a pénzügyi helyzetükbe, illetve hogy mihez vezetett volna ha továbbra is ingyenesen kínálják a szolgáltatást mindenhol amíg a felhasználók száma egyre csak növekszik (ergó a szerverpark mérete is, ami õket kiszolgálja). Te biztos ott dolgozol hogy ennyire vágod 😄

például 😊 de ezzel a módszerrel max ellenszenvet tudnak kivívni...
és a last.fm nagyon nincs olyan szituban hogy csõdbe mennyen, ezt te is tudod...

Oldal 1 / 3Következő →