Traktoros topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a jószág pl. egy kedves ismerõsöm gépe volt. 5000 eurós nyomravezetõi díjat tûztek ki a megtalálónak.
A Facebook-on is keresik a John Deere-t
Keresés a Nyugaton
Ha tudtok, kérlek segítsetek! Köszönöm!
Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy online piacteret, amely a kategóriáján belül (médiafelület használt mezõgazdasági-, építõpari-, erdészeti-, anyagmozgató-, valamint kommunális gépek és más haszongépjármûvek számára) Magyarországon piacvezetõ, világviszonylatban pedig elsõrangú hirdetõportál.
Az oldalon jelenleg több, mint 16 000 traktor hirdetés található, valamint közel 6000 traktor tartozék között böngészhettek.
További kellemes napot nektek!
The Truck Is My Life
nézzétek meg
H-Dunaföldvár
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qJf3MZEgaXk&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qJf3MZEgaXk&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

én meg ezzel foglalkozom,mezõgazdasági növénytermesztést,végzek,mindenapos használati tárgyaim a gépek!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Vannak még vidéki fórumozók az SG-n, pl. jómagam, akinél elõbb volt a traktor, mint az internet. :)

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Belarus(MTZ)2522DB
Belarus(MTZ) 2102
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
(kicsi koromban azt hittem, hogy ami a kerék közepén van, az dísztárcsa)