No, Thanx

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
No thanx
Blink 182
"mi sajátmagunknak írjuk a számokat... " no thanx

csak én hallok egyezést? <#idiota>

Beast Machine
ja, és a nótenkszx nem emóó

...vágod?

Vaxi
amugy meg ha nem érdekelne, akkor nem jönnél ide, hogy elmond, hogy nem érdekel és kész vége

Vaxi
az hogy jó, ahhoz nincs is kétség. dehogy zene?
multkor figyeltem, hogy már megint no thanx megy a rádióban, aztán rájöttem, hogy véletlen ráléptem a macska farkára a kertben, és iszonyatosan nyarvogott. pedig ugyanolyan volt minta nótenksz. bár a macskának tiztább volt a hangja. <#idiota>

ááá mért pont Olivért kellett kiszedni??<#wow1><#szomoru1><#nemtudom>Õ a kedvencem:'(És nem érdekel miket gondoltok az EMO-król akkor is jó zenét jáccanak és kész vége

A jobbszélen Russel pont ezért üvöltözik vele. <#nyes>

Beast Machine
a kisgyerek hogy mutogatja a metálvillát, amikor poprockot játszanak, ZOMG!!!

...vágod?

Tagcsere ! <#vigyor>

"Ezek a fiúk még meg sem mutathatták, hogy mit tudnak, hiszen a kiadó íratta meg és játszatta fel a dalaikat profi zenészekkel, nekik meg annyi dolguk volt, hogy ezt betanulják. " idézet az egyik napilapból...
http://velvet.hu/celeb/tkcspda07062/

hahaha ennyi a no thanx
Beast Machine
lehet, de a Tanksapka sem játszik túl fejlett zenét... nekem legalábbis nem tetszik. unalmas, na.

...vágod?

Azért van különbség.
A Tank már lassan 2 évtizede egyenesben van.

Ezek a kis **********ik meg a süllyesztõben fogják végezni jövõre.
Vagy elõbb...

Teljes mértékben egyet értek az állásponttal.

Vaxi
Az olyan emberek, mint Van Halen, Alvin Lee, Iomi stb. õk szidhatják bármelyik zenekart, a tübbiek, akik kis gennyek a zenében, nem fikázhatnak másokat.
egyébként is mit zavarja a nothanx a tankcsapdát?
valszeg azért mert több kispicsa szereti a tinifaszkirályokat, mint a cseresznye álgitárszólóját, meg lukács kurvaanyázásait.
(amugy szeretem a tcs-t valamennyire 😄)

Beast Machine
tipikus bagoly mondja verébnek esete. A Tanksapka sem egy túl minõségi dolog....

...vágod?

Halál gagyinak” és köcsögnek” nevezte a Tankcsapda gitárosa az egyre sikeresebb fiúcsapatot, a No, Thanx formációt.
Ez igaz, de sajnos mindig lesznek követõik...

Ne fikázzuk hogy mit szeretnek a tini ivadékok, hiszen az agykapacitásukból jelenleg csak ennyire futja. Majd néhány év múlva megkomolyodnak.
Vaxi
bezony. ilyenek vagyunk, mi emberek.

Match
azért csanktapdáék letettek már elég sokat az asztalra, aminek ezek a felfuttatjuk kidobjuk a picsába managerháziállatok a töredékét se fogják.

Tehát eléggé nem hasonlítható össze a dolog.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Ha nem teccik nektek akkor nem teccik!Másnak ez teccik!Ezt kell elfogadni mondjuk más a Tcs-t nekm szereti akkor gyorsan fikázzuk azt?

_Atti_
pedig amikor anno beharangozták szerencsétlenek azthittem hogy bár sokszart bevesz az emberek ? gyomra azért ez elfog tûnni a süllyesztõben.. de úristen ekkora lószar világot

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Ott a pont

macleod2005
Na hogy képben legyek meghallgattam néhány számot. Bizonyára kitaláltátok el fogom mondani a véleményemet, kegyetlenül:
Elösször is vonatkoztassunk el ettõl az EMO dologtól meg a dalszövegtõl, ezekt másodlagos tényezõk.
Kedzdjük az énekessel, röviden és tömören: nem tud énekelni, az hogy hamisan az egy dolog, azon lehet csiszolni, de szerencsétlen úgy mutál mint állat (énekléshe illik felnõni), meg egy énekes a tudjon hangosan és tisztán énekeli (pl: Chester Bennington, de ilyen teljesítményt egy 17 évestõl ne várjunk azért)
Na aztán a gitáros, a srác (?? talán...) összesen 3 riffel dolgozik, azok se egyéniek, egy gitáros tudjon saját stílussal is elõállni ( pl: Wes Borland, de õ szerintem gitárral a kezében született...)
Dob az meg no comment, annak az lenne a lényege hogy pörögjön tõle egy szám (Breaking Benjamin - Blow Me Away, vannak olyan részek ahhol tökéletesen lehet hallani hogy mire gondolok), de ebbe max 10 szer ütnek rá vmire.
Röviden és tömören: aki ezt hallgatja az nem tudja hogy milyen az igazi zene...

prezi
ez bullshit -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Vaxi
mirõl énekelnek?
Arról hogy mennyire szar az élet? Anyuci szoknyája alatt mit tud õ róla?
Arról hogy jajjdeszar az iskola? Meg lázad a rendszer ellen, amirõl halvány fogalma sincs?

Attól h tio nem szeretitek õket attól nem kéne ennyire fikáznotok!!!Egyszer hallgasd meg mirõl énekelnek és megérted h mért szeretjük ennyire õket!!

Na már csak ezért se vagyok Myvip-en.

Vaxi
igazad van, de én nem is azért mondtam, mert nekem kellenének a kislibák, hanem hogy nagyon sokan szeretik ezt a zajnak sem nevezhetõ undorító nyávogást, tehát megéri nekik ezt csinálni. AZ már egy másik dolog, hogy sok embernek többet ér a büszkesége 100.000ft-nál, és így olyan zenét játszik amit szeretne, nem divatganét.
de van aki a lelkét is eladná az ördögnek...

jogos; van aki a pénzért csinálja. õk azért; ezért számomra no respect. persze mondani lehet hogy más is a pénzért csinálja... de nem mindegy hogy kitart az elvei mellett vagy sem. rengeeteg metal banda tudna rádióbarát cuccot csinálni hogy jóval nagyobb lenne a hallgatottságuk de nem teszik. Mert a zenénél nincs fontosabb.

De attól még hogy igénytelenségbõl pénzt lehet csinálni ezért nem jár nekik és senki másnak a respect. Így a No, Thanx is retardált hülye gyerekek gyülekezete. Az hogy a lányoknak esetleg ilyenek jönnek be?? Tod én az olyan lányból nem kérek. Mert azért valamit a a gondolatvilágából is visszatükröz hogy mit hallgat az ember.

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Vaxi
épp most volt a humoros-ban:

ennyi..

Vaxi
Ez a legjobb üzelt, hogy hasonlítanak a Tokio Hotelra.
Mindenki foglalkozik azzal is, van aki szereti, van aki anti th-oldalakat készít !tehát foglalkozik vele! a nyomorék myvip teli van th és anti th klubokkal! A média teli van velük és mondom, 1,5 milliárd forint bevételt termelt az 5(vagy hányan vannak, most nem googlezek rá -.-) kis német buznyák. Ez a banda ebbõl él. és nem is szarul 😄

Vaxi
és? akkor mivan? te is kiállhatnál, nemtetszenél a tinilibáknak!
nekik nyálas gyökér okádék kell, és megkapják. Azok a retardáltak meg jól járnak vele, annyi pénzt kaszálnak mint a szemét. Manager ide vagy oda... a kis ganaj 14 évesen túlkeresi a muterját! És miért? Mert lánynak néz ki, és az életrõl, amirõl fogalma sincs nyarvog 3 percet. de ha ez kell...

Match
Ahhoz nekik az ég világon semmi közük...
A manager elintézi, õk csak kiállnak mint pár bábú...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Vaxi
attól hogy nyálas kis gennyek létére hülyére keresik magukat, és látod van szép nagy közönségük. valamit tudnak, amit mi nem....

SZilaJMaGGoT
Kösz nem...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

kuci06
" majdnem minden számuknak ugyanaz a zenéje azon kivül rohadtjók"

LOl ? 😄
mondj egy dolgot, amitõl õk olyan "jók" ...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

<#szomoru1>

Beast Machine
gtfo

...vágod?

Most mért izélitek õket!Jók és kész!!!Azon kivül h majdnem minden számuknak ugyanaz a zenéje azon kivül rohadtjók!!!Jah és ne feledjük Olivér 4ever<#szeret>

Rexor
<#idiota>

Oh ! A képviselõ urak meg biztos ott rázták rá...

cc-cc...<#duhos2>

atyaég <#wilting> május elsején az mszp majálisán léptek fel...

Nálam egy szinten van a többivel, nem húzok mértékeket a szarban.

zakika
nem szarabb mint akarmelyik mas szar zenekare

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Láttam ma VÉLETLENÜL a videoklipjüket, és azt kell mondjam: BORZALOM. <#shakehead>

cr3ativ3
ja.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

John Cena
KAKI ÉS KÉSZ😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

cr3ativ3
Nálunk egyelõre csak 1 van.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Veled meg mi lett?

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!