No, Thanx
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
multkor figyeltem, hogy már megint no thanx megy a rádióban, aztán rájöttem, hogy véletlen ráléptem a macska farkára a kertben, és iszonyatosan nyarvogott. pedig ugyanolyan volt minta nótenksz. bár a macskának tiztább volt a hangja. <#idiota>#idiota>

hahaha ennyi a no thanx
...vágod?
A Tank már lassan 2 évtizede egyenesben van.
Ezek a kis **********ik meg a süllyesztõben fogják végezni jövõre.
Vagy elõbb...
egyébként is mit zavarja a nothanx a tankcsapdát?
valszeg azért mert több kispicsa szereti a tinifaszkirályokat, mint a cseresznye álgitárszólóját, meg lukács kurvaanyázásait.
(amugy szeretem a tcs-t valamennyire 😄)
Tehát eléggé nem hasonlítható össze a dolog.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Elösször is vonatkoztassunk el ettõl az EMO dologtól meg a dalszövegtõl, ezekt másodlagos tényezõk.
Kedzdjük az énekessel, röviden és tömören: nem tud énekelni, az hogy hamisan az egy dolog, azon lehet csiszolni, de szerencsétlen úgy mutál mint állat (énekléshe illik felnõni), meg egy énekes a tudjon hangosan és tisztán énekeli (pl: Chester Bennington, de ilyen teljesítményt egy 17 évestõl ne várjunk azért)
Na aztán a gitáros, a srác (?? talán...) összesen 3 riffel dolgozik, azok se egyéniek, egy gitáros tudjon saját stílussal is elõállni ( pl: Wes Borland, de õ szerintem gitárral a kezében született...)
Dob az meg no comment, annak az lenne a lényege hogy pörögjön tõle egy szám (Breaking Benjamin - Blow Me Away, vannak olyan részek ahhol tökéletesen lehet hallani hogy mire gondolok), de ebbe max 10 szer ütnek rá vmire.
Röviden és tömören: aki ezt hallgatja az nem tudja hogy milyen az igazi zene...
Arról hogy mennyire szar az élet? Anyuci szoknyája alatt mit tud õ róla?
Arról hogy jajjdeszar az iskola? Meg lázad a rendszer ellen, amirõl halvány fogalma sincs?
de van aki a lelkét is eladná az ördögnek...
De attól még hogy igénytelenségbõl pénzt lehet csinálni ezért nem jár nekik és senki másnak a respect. Így a No, Thanx is retardált hülye gyerekek gyülekezete. Az hogy a lányoknak esetleg ilyenek jönnek be?? Tod én az olyan lányból nem kérek. Mert azért valamit a a gondolatvilágából is visszatükröz hogy mit hallgat az ember.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
ennyi..
Mindenki foglalkozik azzal is, van aki szereti, van aki anti th-oldalakat készít !tehát foglalkozik vele! a nyomorék myvip teli van th és anti th klubokkal! A média teli van velük és mondom, 1,5 milliárd forint bevételt termelt az 5(vagy hányan vannak, most nem googlezek rá -.-) kis német buznyák. Ez a banda ebbõl él. és nem is szarul 😄
nekik nyálas gyökér okádék kell, és megkapják. Azok a retardáltak meg jól járnak vele, annyi pénzt kaszálnak mint a szemét. Manager ide vagy oda... a kis ganaj 14 évesen túlkeresi a muterját! És miért? Mert lánynak néz ki, és az életrõl, amirõl fogalma sincs nyarvog 3 percet. de ha ez kell...
A manager elintézi, õk csak kiállnak mint pár bábú...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
LOl ? 😄
mondj egy dolgot, amitõl õk olyan "jók" ...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
cc-cc...<#duhos2>#duhos2>
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!